Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ναι, 5 λεπτά και έφυγα από το σαλόνι (αρέσει στους δικούς μου)...

Δεν τον αντέχω πλέον. Και φταίει ακριβώς αυτό που είπε ο Τάσος. Γέλιο βγάζει, αλλά μετά γίνεται εμετικός...

Παρομοίως.
5 λεπτά και ήταν αρκετά..
Ο Διαφημιστής τού Alexis έγινε τυμβωρύχος τού Αλέξανδρου πού πήγε άδικα..
Και βεβαια άφησε και αιχμές για την Παπαρήγα όπως κάνουν μανιασμένα αυτές τίς μέρες ο Λαμπράκης και η Τεγοπούλου..
Βλέπεις αυτή ´είναι χοντρή με γυαλιά´ενώ τό μπάχαλο τού Τσίπρα πού παίζει στο Downtown πρωτη μούρη το πλασάρει όπου μπορεί...
Και φυσικά απο δίπλα όλες αυτές οι ανούσιες μελό συνεντεύξεις που εν τέλει αδικούν τούς ανυποψίαστους μαθητές.
Δυστυχώς ο Λαζόπουλος εκφράζει πλέον τήν ´Δημοκρατική Σαπουνόπερα´.....

Υ.Γ.
Αλήθεια τί πρότεινε γιά την καιροσκοπική πρόταση Αλαβάνου-Τσίπρα γιά ψήφο στά 16??:flipout::flipout:
Mήπως στην ´Δημοπρασία Αγάπης´τής Νεολαίας πρότεινε να κατεβεί τό όριο στά 12??-bye--bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Αχ τι καλά ... Ο ματατζής θα συλλαμβάνει κρατώντας γαρύφαλλα και απευθυνόμενος στον πληθυντικό , ενώ οι "δημοκρατικοί" μαθητές και τα κοριτσάκια θα τον πλακώνουν στο ξύλο μόλις τον βρούν πεσμένο κάτω στο έδαφος . Αλλά ξέχασα ...αυτοί πληρώνονται ....για να τρώνε ξύλο.-bye-

Μια από τα ίδια και από εμένα.

Δυστυχώς τη θέση της αρχικής αγανάκτησης μου για τους τηρήσαντες τον νόμο, τείνει να την διαδεχθεί η συμπάθεια μου με αυτά που βλέπω και ακούω!

Τουρλουμπούκι τα κάναμε όλα (σιγά μη μας ξέφευγε).

εγω που ειδα Λαζοπουλο ειδα και αυτο

Αν ο Λαζόπουλος δεν ήταν βουλευτής του Τσίπρα, θα έβλεπα το βίντεο με τεράστιο ενδιαφέρον.

Τώρα δεν ξέρω, αναπόφευκτα ειμαι πολυ επιφυλακτικός.

Στο κάτω κάτω δε δείχνει κάτι ιδιαίτερο. Το ότι υπάρχουν ειδικοί φρουροί με κουκούλες είναι επίσημο σε όλες τις αστυνομίες του κόσμου. Το ότι έχει κάτι στην κωλότσεπη δε σημαίνει ότι είναι λοστός θα μπορούσε πχ να είναι αστυνομικός φακός, απ'αυτους τους πολύ λεπτους και μακρουλούς. Αυτό που κρατάει στο χέρι ίσως το μάζεψε από κάπου. Εγώ πάντως, αν τραβούσα αυτό το βίντεο δεν θα το έκοβα στη μέση, θα συνέχιζα να δω τι κάνει αυτός ο τύπος στη συνέχεια. Οπότε για να μην υπάρχει συνέχεια , το πιθανότερο είναι ότι δεν έκανε τίποτα επιλήψιμο, οπότε τράβηξαν άλλο ενα "αντικειμενικό" μοντάζ.

Last edited:
Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

μου αρέσει όπως πάει η κουβέντα, αλλά πρέπει να δούμε πιο σφαιρικά το τι γίνεται..... ή ψήνεται.... τα συμπεράσματα δικά σας !!!

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=943206#943206

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=946266

Aν σαν υπόθεση εργασίας θεωρούνται όλοι οι κουκουλοφόροι ´ασφαλίτες´,προφανώς και τά παραπάνω έχουν γραφτεί απο ´ασφαλίτες´ ..
Να μήν κολλάμε στο χρώμα τής Κουκούλας................

εσυ τωρα τι εισαι αν ο λαζοπουλος ειναι βουλευτης του Τσιπρα?

Εγώ αν εχεις την υπομονή να διαβάσεις κάποια από τα 100αδες ποστ που'χω κάνει σ'αυτό το φόρουμ είμαι πάντα πρεσβευτής αυτού που εκείνη τη στιγμή θεωρώ σωστό.

Δεν κατάλαβα πως με συγκρίνεις με κάποιο δημόσιο πρόσωπο που βγάινει επι χρόνια και κάνει τελείως απροκάλυπτη προπαγάνδα υπερ ενός κόμματος, και μάλιστα σε μια εκπομπή που αν και σάτιρα είναι πολιτικής φύσεως?

για καθηστε ρε παιδια...ολοι καπου δεν ειμαστε...ολοι μας εχουμε λιγο πολυ τις συμπαθειες μας...δηλαδη τι ζηταμε...αθεους παπαδες?

@Μaestro:H Σάτιρα συμπεριλαμβάνει την Πολιτική.
Το ποιόν τής Σάτιρας είναι το ζήτημα.

Για μένα ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος σάν τον Λαζόπουλο έχει διολισθήσει στό εύκολο μελό και στον λαϊκισμό..

Διαφωνω.

Έχεις ακούσει ποτέ σε κάποια εκπομπή του να σατιρίζει τον πολιτικό του χώρο?? ή μου λες οτι ο χώρος αυτός δεν έχει δώσει ποτέ δείγματα άξια σάτιρας???

Αν είχε πράγματι ποιοτικό χιούμορ θα ασχολείτο και μ'αυτόν τον χώρο. Επειδή όμως στην πραγματικότητα αυτό που κάνει είναι προπαγάνδα χρησιμοποιώντας τη σάτιρα, δεν το κάνει.

Τελείως τυχαία δείχνει ένα απίστευτο μαίνος για ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ... ενώ χιούμορ για το χιούμορ κάνει συνηθως για το πασοκ, με το οποιο μονιμως φλερταρει η παραταξη του. (την οποία ξαναλέω, ποτέ δεν έχουμε δει να σχολιάζεται, όχι αρνητικά τουλάχιστον)

Last edited:
ο προπαγανδιστης λαζοπουλος παραθετει ενα βιντεο και εσυ ο αντικειμενικος πολιτης λες οτι ο κουκουλοφορος (ασφαλιτης) βρηκε το λοστο κατω!!! ο.κ σορρυ

Έχεις ακούσει ποτέ σε κάποια εκπομπή του να σατιρίζει τον πολιτικό του χώρο?? ή μου λες οτι ο χώρος αυτός δεν έχει δώσει ποτέ δείγματα άξια σάτιρας???

Αν είχε πράγματι ποιοτικό χιούμορ θα ασχολείτο και μ'αυτόν τον χώρο. Επειδή όμως στην πραγματικότητα αυτό που κάνει είναι προπαγάνδα χρησιμοποιώντας τη σάτιρα, δεν το κάνει.

Tους εχει πιασει ολους στο στομα του.

Κανεις δεν μισει τους ελληνες αστυνομικούς. Απλως η ΕΑ χρειαζεται επανιδρυση γιατι εχει παψει να λειτουργει οπως πρεπει. Και δεν το λεω μονο εγω αυτο.

http://www.poasy.gr/nea- anakoinoseis/anakoinoseis.htm

(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17-11-2008: Προτάσεις για την ουσιαστική επανίδρυση της Ελληνικής Αστυνομίας)

Last edited:

ο προπαγανδιστης λαζοπουλος παραθετει ενα βιντεο και εσυ ο αντικειμενικος πολιτης λες οτι ο κουκουλοφορος (ασφαλιτης) βρηκε το λοστο κατω!!! ο.κ σορρυ

Όχι, απλά λέω κοιτάξτε το πολλές φορές πριν βγάλετε συμπεράσματα γιατί δεν είναι ότι ήρθε κι απ´το BBC...