Stergito
Μέλος Σωματείου
Σωστά. Η υγιής αντιμετώπιση είναι να καταπολεμάται η αιτία του προβλήματος κι όχι το σύμπτωμα. Βέβαια, για τους ήδη υπάρχοντες δε μπορούμε να κάνουμε πολλά, μπορούμε όμως να προφυλάξουμε τα παιδιά από μια τέτοια κατάληξη.
Καλημερα Φωτη......Για μενα που ειμαι με νεογεννητο ( αλλα και πριν που δεν ειμουν ) δεν υπαρχει αλλη λυση απο την καταστολη.....
Ειναι στη φυση μας να βγαζουμε τις επιθετικες μας τασεις με καθε τροπο...και στην πρωτη ευκαιρια....
Τα χουλιγκανια μεταξυ τους , εμεις στο τιμονι του αυτοκινητου ισως και με τον γειτονα που μας ενοχλει.....δεν αλλαζει αυτο.
Αυτο που μπορει να κανει τη διαφορα ειναι η ταξη και ο φοβος.....δυστηχως ετσι ειναι.Ειναι να σε πιανει ριγος αλλα μονο με αυτον τον αντι?δημοκρατικο τροπο μπορει να μπει ενα φρενο στην αναρχια....ετσι ειναι η νοοτροπια μας πολλα χρονια τωρα......
Ισως με μια μακρα περιοδο επιβλεψης και καταστολης καταφερουμε να ελεγξουμε παραλληλα την κυρια αιτια αυτης της ιστοριας.....την ΠΑΙΔΕΙΑ
Η έννοια οργανωμένος οπαδός είναι παρεξηγημένη κατά την δική μου άποψη...
Κ εγώ είμαι οργανωμένος οπαδός του ολυμπιακού ΑΛΛΑ μέχρι ένα σημείο ! Ποιό ? Μέσω συνδέσμου αγοράζω διαρκείας εισιτήριο κ παίρνω φθηνότερα εισιτήρια για αγώνες σε αθλήματα που δεν έχω διαρκείας. Αυτό σημαίνει οργανωμένος οπαδός. Από εκεί κ πέρα όμως δυστυχώς κάποιοι σύνδεσμοι ή κάποια μερίδα συνδέσμων ή κάποια μερίδα οπαδών κάνουν αυτά τα αίσχη...
Φίλε Βάγγο, τελικά μήπως μερικές φορές(λίγες βέβαια απ'ότι κατάλαβα) νοιώθεις τυχερός που δεν είσαι εδώ στην πατρίδα?
Ειλικρινά ρε παιδιά, δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά τα πράγματα!
Και μια ακόμη ερώτηση:
Όλοι αυτοί που συμμετείχαν στα επεισόδια με τα γνωστά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ αποτελέσματα,
ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ?????
Δηλαδή, ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΙΑ!!!!
Παιδιά εγώ που δεν ασχολούμαι με τα αθλητικά και δεν ξέρω, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Τι στην ευχή έκαναν οι Άγγλοι και στα γήπεδα όλοι κάθονται πλέον σαν παναγίες;
Αυτοί δεν είναι που είχαν το μεγαλύτερο πρόβλημα με τους χούλιγκανς;
Τι μέτρα πήρανε;
.....Εννοείς ότι τέτοιες "εκδηλώσεις![]()
", συμβαίνουν μόνο στο Ελλαδιστάν?
Παντού γίνονται πίστεψέ με και μεγαλύτερη αγριότητα, εδώ επειδή πήρε τέτοια έκταση μας φόβισε λίγο παραπάνω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.