Νεκρός ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος

Status
Not open for further replies.
21 μαχαιριές, λέει ο ιατροδικαστής...
Μάλλον γιά έγκλημα πάθους το βλέπω... Ο υπόκοσμος έχει καλύτερα κόλπα, πιό καθαρά και πιό γρήγορα από το απλό πετσόκομα και μάλιστα μέσα στο σπίτι του θύματος...
21 μαχαιριές... Συμβολικό νούμερο ? τυχαίο ? ή ήταν ο δράστης προληπτικός ?
Οτι και να ήταν σε λίγες μέρες θα ξέρουμε...

μαζευτηκαν τα ορνια παιδια.......κλειδωστε το νημα σε λιγο θα γινει κουιζ ο φονος.......

Αν μη τι αλλο στην υποθεση Ζαχοπουλου δειξαμε τον απαιτουμενο σεβασμο. Και ουτε καν πεθανε....

Συζήτηση για ένα φρικτό έγκλημα βλέπω να γίνεται, όχι για ροζ ιστορίες. Πού το μεμπτό? Πού η έλλειψη σεβασμού προς τον φονευθέντα (τη μνήμη του για την ακρίβεια).
Εκτός εάν κατατάσσεις τους φόνους γνωστών ηθοποιών αυτομάτως ως θέματα κουτσομπολιού.

Άρχισαν οι ηθικολογίες για τα ναρκωτικά κλπ κλπ
Το έφαγε το κεφάλι του, αυτά παθαίνει όποιος μπλέκει και άλλες λοιπές πίπες.

Να ανοιξουμε μια κατηγορια εξιχνιασης εγληματων τοτε ρε συ Τασο. Οσο για τις ροζ ιστοριες ερχονται , ολο και καποιοι τοχουν στο στομα .....

Αλλα επαναλαμβανω αμα ειναι ετσι να ανοιξουμε και νημα για την υποθεση Ζαχοπουλου που εχει και πολιτικες προεκτασεις.

ΥΓ
και για την ιστορια ειχα συνεργαστει επαγγελματικα με τον νεκρο και μου ειναι εξαιρετικα αποκρουστικο να βλεπω σιγα σιγα εδω μεσα τασεις ερευνας και μην τι αλλο....

Re: Απάντηση: Νεκρός ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος

Δεν έχεις άδικο σε αυτό, πάντως το ότι ο φονευθείς είχε συλληφθεί για το λόγο αυτό είναι και πασίγνωστο, και επισήμως δημοσιευθέν. Τώρα οι "ηθικολογίες" όπως τις λες θα μπορούσαν να λείπουν. Λες και έφταιξε κανέναν ο συγχωρεμένος ή του άξιζε γι' αυτό να τον φάνε.

Ήδη έχω διαγράψει 3-4 ποστ που ξεπέρασαν το όριο, ας μην προεκτείνουμε το θέμα στο γιατί και πώς. Δεν διατηρείται για αυτό ανοικτό το νήμα, ούτε έχει σκοπό την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Προσωπικώς δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο. Το βλέπω σαν περίπτωση κάποιου -οποιουδήποτε- που είπε πως θα μιλήσει για κάποιους και ως εκ θαύματος βρέθηκε καθαρισμένος. Ας περιμένουμε από τις αρχές να ξετυλίξουν το μυστήριο, και δίχως τις περαιτέρω εικασίες μας.

Δηλαδή πάνω σε ποιά πλαίσια πρέπει να κινηθεί η συζήτηση γιά το συγκεκριμένο περιστατικό ?
Λίγο πιό πριν είχες πει
Συζήτηση για ένα φρικτό έγκλημα βλέπω να γίνεται, όχι για ροζ ιστορίες. Πού το μεμπτό? Πού η έλλειψη σεβασμού προς τον φονευθέντα (τη μνήμη του για την ακρίβεια).
Εκτός εάν κατατάσσεις τους φόνους γνωστών ηθοποιών αυτομάτως ως θέματα κουτσομπολιού.
Τί άλλαξε έκτοτε ?
Ενα από τα ποστ που έσβησες ήταν το δικό μου, ακριβώς μετά το #62...

Που είναι το κακό στο να κάνουμε εικασίες;
Δεν θίγεται η μνήμη του με το να συζητάμε για τα αίτια του θανάτου...

Προσωπικώς δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο. Το βλέπω σαν περίπτωση κάποιου -οποιουδήποτε- που είπε πως θα μιλήσει για κάποιους και ως εκ θαύματος βρέθηκε καθαρισμένος. Ας περιμένουμε από τις αρχές να ξετυλίξουν το μυστήριο, και δίχως τις περαιτέρω εικασίες μας.

Σωστα... Με την επισήμανση όμως από μέρους μου, οτι όλοι όσοι από τους "επώνυμους" βρίσκονται προ των πυλών της φυλακής, λένε ΠΑΝΤΑ τα ίδια λόγια μπας και τους ξεμπλέξουν οι "έχοντες την μύγα"... Ε, δεν τους βρίσκουν σφαγμένους μετά από λίγο καιρό... Αν μπορείς θύμισε μου πότε έγινε εν ελλάδι κάτι παρόμοιο που να παραπέμπει σε "σε ξέμπλεξα και τώρα σε τρώω γιά να μη μιλήσεις" σε επίπεδο "επωνύμων"...

Ο καθένας μας κουβαλάει τα πάθη του,τα λάθη του,τις ανασφάλειες του.

Το δυστύχημα με αυτόν τον άνθρωπο ήταν ότι ήταν γνωστός, επώνυμος,

χωρίς δικαίωμα για προσωπική ζωή, εύκολη λεία στα κοράκια των ΜΜΕ.

Όταν βρίσκεται νεκρός κάποιος που πρόσφατα είχε συλληφθεί και πει ότι θα μιλούσε για τον "χώρο", ασφαλώς είναι και θέμα τιμής για την Αστυνομία να βρεθεί ο δράστης ή δράστες. Το λυσσαλέα πηγαίνει στο ότι θα πρέπει να συνεχίσει μέχρι να βρει κόκκαλο.

Μίλα μου!!!! γιά Macho Police Officers ........μέ φτιάχνεις σαν Ελληνα...
με το μέχρι να βρει κόκκαλο Τελειώνω..............

Καλύτερα να το κλείσουμε.
Οτι και νάγινε δεν έχει κανένα νόημα να το συζητάμε.
Ας τον θυμούνται οι δικοί του στις καλύτερες του στιγμές σαν άνθρωπο και καλλιτέχνη.

Το σεργιάνι μας στον κόσμο είναι δύο μέτρα γής...

Ναι ρε φίλε έχεις απόλυτο δίκιο......το σεργιάνι είναι δικό μας ....προσωπικό και μόνο...
Ας τον αφήσουμε τον άνθρωπο στη αιώνια γαλήνη!!!!!!!!!!!
ας κοιτάξουμε στο πως θα γίνουμαι εμείς καλύτεροι..
ώστε να δικά μας παιδιά
να έχουν καλύτερα είδωλα απο αυτά που με ευκολία μας μοιράζουν...
Γά εμένα???απλά ένας άνθρωπος έφυγε!!!!!!!!!καλώς -κακώς δεν το ψάχνω
και ούτε περιμένω λύσεις απο ένα ανύπαρκτο κράτος....
Απλά έφυγε...τέλειωσε το θέμα.
Ο ένας μοναδικός - και ανύπαρκτος θεός ας τον θυμάται...
Η οικογένειά του...ας τον θυμάται...........
Σαν καλιτέχνη ας σκεφθούμαι τι προσέφερε στον χώρο
Το Κράτος δεν θα βρεί λύση...θα τον ξεχάσει....
Εμείς???δεν έχουμε λόγο να ασχοληθουμαι..

Απλά να θυμηθούμαι την Μελλίνα

Last edited:

Σωστα... Με την επισήμανση όμως από μέρους μου, οτι όλοι όσοι από τους "επώνυμους" βρίσκονται προ των πυλών της φυλακής, λένε ΠΑΝΤΑ τα ίδια λόγια μπας και τους ξεμπλέξουν οι "έχοντες την μύγα"... Ε, δεν τους βρίσκουν σφαγμένους μετά από λίγο καιρό... Αν μπορείς θύμισε μου πότε έγινε εν ελλάδι κάτι παρόμοιο που να παραπέμπει σε "σε ξέμπλεξα και τώρα σε τρώω γιά να μη μιλήσεις" σε επίπεδο "επωνύμων"...

Ταχτσής.

Εχω την εντυπωση οτι το εγλημα του Ταχτση αλλα και ο ιδιος δεν ειχε σχεση με ναρκωτικα (αντιστοιχο με του Σεργιανοπουλου).
Επισης ηταν λιγο πιο τυχερος απο τον Σεργιανοπουλο γιατι τα ΜΜΕ δεν ειχαν φτασει στο σημειο που ειναι σημερα(πατος).
Ο ανθρωπος εχει πεθανει και εδω και τρεις μερες.
Καθε μερα καταφερνουν να ξεσαλωνουν στα καναλια περισσοτερο απο οτι την προηγουμενη και μη μου πει κανεις μονο για τα μεσημεριανα και Τατιανες και Star γιατι το θεμα το εχουν ξεφτυλισει πρωι μεσημερι βραδυ ολοι.

Δεν είναι θέμα ηθικολογίας, αν τα ναρκωτικά ήταν νόμιμα θα τα έβρισκες στο φαρμακείο από τον καλοκάγαθο φαρμακοποιό σου, τώρα ειδικά τα "σκληρά" διακινούνται από ανάλογα σκληρούς κακοποιούς οι οποίοι δεν έχουν έλεος (και δεν μιλάω για τα δυστυχισμένα τα βαποράκια).

Τέλος πάντων έτσι κι αλλιώς το έγκλημα έχει να κάνει απ'ότι φαίνεται με λάθος ψωνιστήρι......

Οπως και νά'χει καλό του ταξίδι...

Παρακαλώ να μην ξεφεύγουμε πολύ σε γενικότερες συζητήσεις, υπάρχει εάν θυμάμαι καλά και ιδιαίτερη συζήτηση κάπου για τα ναρκωτικά.

Το παρόν νήμα είναι ανοικτό υπό όρους. Έχει δηλωθεί ότι θα κλειδωθεί εάν ξεφύγει και ήδη λειτουργεί οριακώς.

οι δε υποδείξεις υπό το ύφος αυτών συνιστούν παραβίαση του κεφαλαίου του κανονισμού σχετ. με το περιεχόμενο κλπ, περ. η´
+ 1 παρατήρηση

Θα παρακαλούσα να μην επανέρχεστε σε ήδη ακροθιγώς αναφερθείσες παραμέτρους. Η συζήτηση εδώ έχει ήδη κάνει τον κύκλο της, πιο πέρα καταλήγει κουτσομπολιό.

Οι προηγηθείσες διαμαρτυρίες δεν είναι και αβάσιμες, αναμένω οποιοσδήποτε επιθυμεί να προσθέσει κάτι, να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό σε έναν νεκρό που τυχαινει να κηδεύεται μάλιστα σήμερα.

Πάντως φίλε Send, καλύτερα να το είχες κλείσει το thread, από την ώρα που άνοιξε... Τράβα από δω, τράβα από κει, το καλούπωσες το θέμα, δεν άφησες τίποτα γιά συζήτηση... Από την μιά τα ομοφυλοφιλικά εμπίπτουν στα προσωπ.δεδομένα, από την άλλη τα ναρκωτικά συζητούνται αλλού και ενοχλούν. Μόνος σου αποφασίζεις "οτι η συζήτηση εδώ έχει ήδη κάνει τον κύκλο της", "πιό πέρα καταλήγει σε κουτσομπολιό"... Και γιατί κάποιος να πρέπει οπωσδήποτε να δείξει σεβασμό στον συγκεκριμένο νεκρό αν δεν το επιθυμεί? Τι εκβιαστικά διλλήματα είναι αυτά που βάζεις ? Η λέτε αυτά κι αυτά και δεν ανεφέρετε εκείνα κι εκείνα, αλλιώς το κλείνω...
Οχι... σε σύγκριση με το παρελθόν, δεν μου άρεσε καθόλου η διαχείρηση από μέρους σου του thread αυτού... Αντιλαμβάνομαι οτι είναι λεπτό το αντικείιμενο του thread, αλλά από την άλλη πάλι, δώσε μου ένα οποιοδήποτε thread και θα σου το μετατρέψω σε άκρως λεπτή και ευαίσθητη υπόθεση μέσα σε 5 λεπτά...
Καλύτερα να μην άνοιγε καθόλου, ή να το έκλεινες αμέσως, αν δεν μπορεί να συζητήσει κανείς τίποτα σχετικά...

@send έχει απόλυτο δίκιο ο Βios!

Θέλετε να λέμε μόνο συλλυπητήρια κ τίποτα άλλο;
Στην τελική στην επί παντώς είμαστε κ συζητάμε, ας πούμε κ μια κουβέντα παραπάνω..

Κάνετε λες και βεβηλώσαμε τον τάφο του!

Last edited:
Status
Not open for further replies.