Νεκρός ο Οσάμα Μπιν Λάντεν

Εχουν ενα κοινο αυτοί οι δύο Τσε και Μπιν
τα εβαλαν και με τους Ρωσους και με τους Αμερικάνους
Με την διαφορά οτι ο Τσε περιθωριοποιηθηκε οταν τα εβαλε με τους Ρωσους ενω ο Μπιν με τους Αμερικάνους.

Re: Απάντηση: Νεκρός ο Οσάμα Μπιν Λάντεν

Εχουν ενα κοινο αυτοί οι δύο Τσε και Μπιν
τα εβαλαν και με τους Ρωσους και με τους Αμερικάνους
Με την διαφορά οτι ο Τσε περιθωριοποιηθηκε οταν τα εβαλε με τους Ρωσους ενω ο Μπιν με τους Αμερικάνους.

Ποτε τα εβαλε ο Μπιλ με τους Αμερικανους ? :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός ο Οσάμα Μπιν Λάντεν

Γιατί συνέβη αυτό κατά τη γνώμη σου? Ξύπνησαν κάποιο πρωί μερικά εκατομμύρια αριστερών, δεξιών και κεντρώων ελλήνων (έτσι εδραιώνεται γενικώς ένα πολιτικό τσιτάτο) και είπαν ''δεν βαφτίζουμε τ' αμερικάνια δολοφόνους των λαών?'' Γιατί δεν έκαναν το ίδιο για τους Σουηδούς, Καναδούς και Αυστραλούς?

Τα υπόλοιπα του ποστ σου δεν τα σχολιάζω διότι συμφωνώ.

Να κι ένας που συμφωνεί εδώ πέρα με κάποιες απο τις απόψεις μου :a0210:
νόμιζα πως είμαι το μαύρο πρόβατο εδώ...
τώρα στα δικά μας, ξεκίνησε από το 50, ουσιαστικά κι εδραιώθηκε με την χούντα και την κυπρο. Οι αμερικανοι προάσπιζαν τα συμφέροντά τους. Ήταν από τις λίγες φορές που τα συμφέροντα μας, δεν ήταν σε άμεση συνάρτηση με τα συμφέροντα των σύμμαχων μας. Από τότε, έως σήμερα, άρχισε η διαφοροποίηση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, προς όφελος της Τουρκίας. Το κακό είναι πως μερίδα του πολιτικού κόσμου, έκανε κτήμα του τον αντι-αμερικανισμό και βρισκόμαστε σε αγκυλώσεις όσον αφορά την εξωτερική πολιτική (ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ κλπ)...

Νομιζω πως εγινε αντιληπτο, ολη αυτη η κουλτουρα περι 'Φονιαδες των λαων Αμερικανοι', αν διαβασεις ή διαβαζες ξενο τυπο, μας εχουν ως: Ιραν της Ευρωπης λογο σχεσης κρατους- εκκλησιας και επισης ως ενα κρατος το οποιο οι πολιτες του, εδειξαν μεγαλη ανοχη στην τρομοκρατια. Ποτε δεν δειξαμε περι του αντιθετου. Επισης κανεις δεν κοιταξε ουσιαστικα περι εξωτερικης πολιτικης κλπ. Αυθερετες ερμηνειες γραφουν φυλλαδες, περι καταδικης στη συμμετοχη- συμβολη μας ως ΝΑΤΟ στο Αφγανισταν κλπ. Αν θελεις ειναι μια λογικη οσον αφορα την εξωτερικη πολιτικη, αυθαιρετη συγουρα οχι.

Δηλαδή η δική σου άποψη βασίζεται σε αυτά που διάβαζες στον ξένο Τύπο. Για να λέει π.χ. το CNN ότι είμαστε Ιράν, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Εντάξει, αφήνω τη συζήτηση στα χέρια των πιο έμπειρων και πιο έξυπνων από εμένα που μπορούν να σε κατανοήσουν. Εγώ δυσκολεύομαι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός ο Οσάμα Μπιν Λάντεν

Ποτε τα εβαλε ο Μπιν με τους Αμερικανους ? :ADFADF1:

Ετσι λένε...
δεν ξέρω, δεν το ειδα ποτέ
για κάτι πυργους που λένε,
αυτοί δεν πεσανε με εκρηκτικούς μηχανισμούς?
ή δεν είδαν καλά τα ματια μου?

Διαβάσετε πως εντοπίστηκε η ΒΙΛΑ στην οποία κρύβονταν τα τελευταία χρόνια

http://www.guardian.co.uk/world/2011/may/02/how-osama-bin-laden-found

They realised immediately this was no normal residence. The walls were 12- to 18ft high, topped with barbed wire. Access to the compound was severely restricted. The main part of the residence was three storeys high but had few windows. It was valued at about $1m but had no phone or internet connection. It was a custom-built terrorist hideaway.

Τον ηλίθιο.... έπρεπε να βάλει έναν από τους υποτακτικούς του να κάνει συμβόλαιο με τη CYTA και να μπαίνει νυχθημερόν στο facebook και σε σελίδες παιδικού πορνό. Βέβαια τότε μπορεί να μην του έρχονταν οι αμερικάνοι αλλά ο Σφακιανάκης :flipout:

Νομιζω πως εγινε αντιληπτο, ολη αυτη η κουλτουρα περι 'Φονιαδες των λαων Αμερικανοι', αν διαβασεις ή διαβαζες ξενο τυπο, μας εχουν ως: Ιραν της Ευρωπης λογο σχεσης κρατους- εκκλησιας και επισης ως ενα κρατος το οποιο οι πολιτες του, εδειξαν μεγαλη ανοχη στην τρομοκρατια. Ποτε δεν δειξαμε περι του αντιθετου. Επισης κανεις δεν κοιταξε ουσιαστικα περι εξωτερικης πολιτικης κλπ. Αυθερετες ερμηνειες γραφουν φυλλαδες, περι καταδικης στη συμμετοχη- συμβολη μας ως ΝΑΤΟ στο Αφγανισταν κλπ. Αν θελεις ειναι μια λογικη οσον αφορα την εξωτερικη πολιτικη, αυθαιρετη συγουρα οχι.

Αυτο δεν κολλαει με τα προηγουμενα που ειπες.Δεκτο οτι αθωωοτητα δεν υπαρχει στην εξωτερικη πολιτικη.Τι Ιραν της Ευρωπης λοιπον , ειμαστε το ιδιο.. απειλητικοι οσο αφορα το πυρηνικο οπλοστασιο ? :)) (επειδη υπαρχει στενη σχεση Εκκλησιας κρατους ? ).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός ο Οσάμα Μπιν Λάντεν

Γράφεις παραπάνω ότι υπήρξε μεγάλη ανοχή των Ελλήνων πολιτών στην τρομοκρατία.Τι εννοείς ακριβώς γιατί εγώ νόμιζα ότι σε τέτοια θέματα ανοχή ή όχι μπορεί να δείξει μόνο ένα κράτος και οι δυνάμεις ασφαλείας του.Έπειτα αυτό από που προκύπτει,ότι οι πολίτες αυτής της χώρας δείχνουν ανοχή στην τρομοκρατία.Άλλο να μην συμπαθείς μια χώρα που είναι νούμερο ένα στην καταστροφή και την γενοκτονία και άλλο να είσαι υποστηρικτής τρομοκρατών.

Όσο περί νήματος τώρα που σκοτώθηκε ο Λάντεν είμαι χαρούμενος μιας και θα φύγουν οι κάμερες,τα εξτρά μέτρα στα αεροδρόμια και πολλά ακόμη...ή δεν θα αλλάξει τίποτα?

Τι Οσάμα, τι Ομπάμα... :bebored:

Τι "αμερικανοτσολιάδες", τι "ευρωλιγούρηδες"... :bebored:

Τι "σοσια-ληστές", τι "βάρβαροι"...:bebored:

τι Λωζάνη, τι Κοζάνη...:bebored:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός ο Οσάμα Μπιν Λάντεν

Γιάννη το απάντησα ποιο πάνω, αυτή νομίζω είναι η ψυχοσύνθεση του Ελληνα.. πάντα θα υπάρχουν οι κακοί Αγγλοσάξονες ....

Για ολα ομως υπαρχουν λογοι : ".....Το αγγλικό δάνειο ήταν ο Δούρειος Ίππος της άλωσης, της κομματικοποίησης, της διαίρεσης και της εξάρτησης του Έθνους, από τα αγγλικά συμφέροντα....."

http://kostasxan.blogspot.com/2010/04/blog-post_9773.html

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός ο Οσάμα Μπιν Λάντεν

Για ολα ομως υπαρχουν λογοι : ".....Το αγγλικό δάνειο ήταν ο Δούρειος Ίππος της άλωσης, της κομματικοποίησης, της διαίρεσης και της εξάρτησης του Έθνους, από τα αγγλικά συμφέροντα....."

http://kostasxan.blogspot.com/2010/04/blog-post_9773.html

καλά το πήγες πολύ πίσω ιστορικά.. επίσης να σου θυμίσω πως, η Ελλαδα, δημιουργήθηκε ως 'προτεκτοράτο', όταν ο Πασας, ανέβασε τους φόρους διέλευσης των πλοίων των μεγάλων δυνάμεων... (οφφ τοπικ, αλλά έπρεπε να απαντήσω)...

photoshoπιά?..Πιθανόν..

Πάντως δε νομίζω να βγήκε ο Ομπάμα να έγινε διεθνώς πίπα, χωρίς να
είναι σίγουρο το πράγμα..

Λίγη σάτιρα από το νετ …

awesome-funny-photos-18.jpg

awesome-funny-photos-5.jpg

IDsF2.gif

1krKD.png

Δεν τρολάρω , εάν τρόλαρα θα έβαζα αυτό …

65PdD.png

Είναι παρωδία τελικά αυτοί οι Αμερικάνοι
Να τους δωσουν ενα οσκαρ
τι ενα....
να σαρώσουν τα βραβεία
Ακου πετάξανε το πτώμα στον Ινδικό.....

Γιατί κατηγορούμε τους Αμερικανούς που βγήκαν να πανηγυρίσουν;Μερικές εκατοντάδες ήταν σε μία πόλη πολλών εκατομμυρίων κατοίκων ενώ την ίδια στιγμή στις δημοτικές εκλογές,εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων ψήφισαν τον ΓΤΠ και το έργο του?
Ο "θάνατος" του Μπιν,έρχεται σε μια στιγμή όπου στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει να ξυπνούν και να ξεσηκώνονται σε πολλές πολιτείες για τα αντεργατικά μέτρα.