Νέο αίμα στη διαχείριση της κατηγορίας!

Συγγενείς και φίλοι , μικρανήψια , κουμπαράκια κλπ σας χαιρετώ .

Μόλις το είδα , ανοίγοντας πρωί πρωι το pc . Δεν πρόλαβα να ετοιμάσω κατάλογο με τα ονόματα όσων θα υποστούν πογκρόμ ανάλογα με το τι ακούνε :flipout::flipout::flipout: αλλά μέχρι το μεσημέρι θα είναι έτοιμος

( Φτου . Τώρα πρέπει να γίνω αντικειμενικός . Σας αρέσει ο Μάλερ και οι Μπητς Μπόυς , αγαπητέ συμφορουμίτη ; Πολύ καλά κάνετε :Banane0::Banane0: )

Re: Απάντηση: Νέο αίμα στη διαχείριση της κατηγορίας!

( Φτου . Τώρα πρέπει να γίνω αντικειμενικός . Σας αρέσει ο Μάλερ και οι Μπητς Μπόυς , αγαπητέ συμφορουμίτη ; Πολύ καλά κάνετε :Banane0::Banane0: )

Α όλα κι όλα: ξενέρωτο δεν σε γουστάρουμε. :icon15:
Και άμα το πάς έτσι δεν σε βλέπω να βγάζεις την 4ετία. :angry:

Αλλες είναι οι χάρες σου εσένα. ;) :D
Και γι αυτές ακριβώς σε ψηφίζουμε. :ernaehrung004: :award:

Give the people what they want. :popcorn:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο αίμα στη διαχείριση της κατηγορίας!

Α όλα κι όλα: ξενέρωτο δεν σε γουστάρουμε. :icon15:
Και άμα το πάς έτσι δεν σε βλέπω να βγάζεις την 4ετία. :angry:

Αλλες είναι οι χάρες σου εσένα. ;) :D
Και γι αυτές ακριβώς σε ψηφίζουμε. :ernaehrung004: :award:

Give the people what they want. :popcorn:

Μα δεν κατάλαβες ....

"Σας αρέσει ο Μάλερ και οι Μπητς Μπόυς , αγαπητέ συμφορουμίτη ; Πολύ καλά κάνετε ." ( για εκείνο το πρόβλημα με τον λογαριασμό σας που δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί , εγώ δεν ξέρω τίποτα )

Ωραία μέρα. Η ομάδα δυναμώνει ,ανανεώνεται, συνεχίζει με το ξεχωριστό της τρόπο την πορεία.

Και εγώ μαζί με τον Στέργιο πρέπει να δώσουμε τη σκυτάλη σε ανθρώπους που μας τιμούν με την παρουσία τους, τη φιλία τους, την ποιότητα τους.

Εγώ ειδικά έχω καταντήσει σαν τους Beatles. Αρχαιολογία.:grandpa:

Επειδή θεωρώ πως εδώ μέσα υπάρχουν πάρα πολλοί φίλοι που μπορούν να προσφέρουν και από τη θέση του διαχειριστή, θα ήθελα ν´αλλάζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πρέπει να τιμήσουμε με αυτό τον τρόπο, εξαιρετικούς ανθρώπους, σημαντικές προσωπικότητες, ξεχωριστές ικανότητες και χαρακτήρες.

Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος για τον Σπυράκο και τον Ντοκ μας.-bye-

Καλή επιτυχία (δεδομένη).:grinning-smiley-043

Σεβασμος στην αρχουσα ταξη απο εδω και στο εξης!!!! Το γιαπωνεζικο Prog, RULZZZZZ:grinning-smiley-043

Attachments

• doc.JPG
    doc.JPG
    10.1 KB · Views: 8
Συγχαρητήρια κι από εμένα κύριοι, μετά από όλα τα αδέλφια, ξαδέλφια, θείους και λοιπούς συγγενείς.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Καλορίζικοι και καλή επιτυχία στο έργο σας .
Είμαι σίγουρος οτι η Μουσική Κατηγορία πρόκειται να εκτοξευτεί στα Ουράνια ...

Τι, δεν έχει πλέον "η χορωδία των προβληματικών υπαλλήλων του δήμου" και τέτοια;

Α, όχι!

Σπύρο και Δημήτρη εύχομαι ''Καλή επιτυχία'' και στους δυό σας.
Ελπίζω μόνο τα νέα σας καθήκοντα να μην αποτελέσουν περισπασμό από την επί της ουσίας δραστηριότητά σας στην Μουσική Κατηγορία. Στον τομέα αυτό -αν μου επιτρέπετε- είστε αναντικατάστατοι. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα παρατηρήθηκε αυξημένη παραγωγή και απ'τους δυό σας και δεν σας προλαβαίναμε.
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Μπράβο!!

Eίστε ολοι αδέλφια,ξαδέλφια,ανήψια..:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Οπότε η έννοια τής ´διαχειρισης´στην συγκεκριμένη κατηγορια έχει μιά διαφορετική χροιά..
Και να θυμίσω την αθόρυβη ,αλλά εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Skakinen ως μέλος τής Σ.Ο. :grinning-smiley-043

Κανονικά θα έπρεπε να αναλάβουν τιμητικά οι Supersonic και Λύμπε για οσα έχουν προσφέρει στην Κατηγορία,πού ειναι ανεκτίμητα..
Αλλα ο πρώτος έχει την ευθύνη στο Δ.Σ. και ο δεύτερος προτιμά να αφιερώνει τον χρόνο του στην συγγραφή,πού ειναι όντως πολύτιμη..

Thanks σε αυτούς που με τιμησαν (Τζιμη και Στέργιο και Γ.Δ. και Δ.Σ.)..
Δεσμεύομαι να διαγράφω ολα τα νηματα με Yes,Ε.L.P.και λοιπές δυνάμεις και αντιστοίχως ο Ντόκ τα νήματα με Mahler,και ECM..:flipout::flipout:

Συγχαρητήρια και σιδεροκέφαλοι και από μένα.

Υ.Γ. Ωρέ μάνα μου, έχουμε να δούμε Μάλερ και ECM που θα πάει καπνός κι αντάρα...δεν πειράζει, θα γράφω εγώ καμιά παρουσίαση Δέσποινας Βανδή ή Τζούλιας Αλεξανδράτου για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα.:flipout:

Σιδεροκέφαλοι
image013.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο αίμα στη διαχείριση της κατηγορίας!

Συγχαρητήρια και σιδεροκέφαλοι και από μένα.

Υ.Γ. Ωρέ μάνα μου, έχουμε να δούμε Μάλερ και ECM που θα πάει καπνός κι αντάρα...δεν πειράζει, θα γράφω εγώ καμιά παρουσίαση Δέσποινας Βανδή ή Τζούλιας Αλεξανδράτου για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα.:flipout:

Ιούδα,καλά το είχα καταλάβει...:7SFGSFG: