Νέο Amazon Fire Stick 4K Max

υπάρχει τρόπος να γίνει install και να δουλεύει το ertflix;

με το apps2fire και με apk install δε δουλεύει
Εμενα μου λειτουργει κανονικα ( ver 1.3.3) αλλα για καλο navigation στα menu χρησιμοποιω ασυρματο mouse ή mini keyboard. Φυσικα εχω το dongle που συνδεεις πανω usb συσκευες)

Ούτε το ΕΟΝ tv app λειτουργεί. Δεν υποστηρίζεται η συσκευή (Fire tv max).
To EON TV δουλευει στο Amazon Fire TV 4K MAX εάν εγκαταστήσεις το aptoide store πρώτα και μετα από εκεί το ΕΟΝ..

• Like
Reactions: nakata
To EON TV δουλευει στο Amazon Fire TV 4K MAX εάν εγκαταστήσεις το aptoide store πρώτα και μετα από εκεί το ΕΟΝ..
Aptoide δεν έχω δοκιμάσει, από το aurora store θα παίξει αν και είναι λίγο ζόρικο στη πλοήγηση (θέλει καλύτερα ποντίκι).
Αλλιώς κατεβάζεις το apk από εδώ και το περνάς μόνος σου.

• Like
Reactions: nakata
Πώς περνάς χεράτα τα apk στο fire TV ;
Προσωπικά με βολεύει μέσω pc και του adbLink. Ένας τρόπος χωρίς pc/κινητό είναι με το Downloader app
από το appstore που έχει ενσωματωμένο browser, πληκτρολογείς apksos.com και κατεβάζεις το apk που θες.
Μέσω κινητού μπορεί να γίνει με εφαρμογές όπως τα Easy Fire Tools και Send files to TV.

Γεια χαρά σε όλους!
Κάτοχος κ εγώ του Firestick 4K Max, θα μπορούσε κάποιος φίλος εδώ μέσα να στείλει link με το EON TV App καθώς έχω δοκιμάσει 2-3 apks κ βγάζει μήνυμα πως δεν είναι συμβατό το app με το mobile που χρησιμοποιώ ...(!!) ?
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Το έκανα με επιτυχία στο Amazon Firestick 4K Max , όποιος θέλει μπορεί να εγκαταστήσει το EON TV App από το παρακάτω link...

Την τρέχουσα περίοδο θα δείτε 2 διαθέσιμες εκδόσεις. Παίζουν και οι 2. Η πιο παλιά έχει αγγλικό μενού και ελληνικά όλα τα άλλα, η πιο πρόσφατη τα έχει όλα ελληνικά κανονικά σαν το Tv Box ...

Last edited:
καλησπέρα! θα ηθελα σας παρακαλώ πολύ την βοηθεια σας για καποιο πιο αρχικο σταδιο!..έχω αγορασει το fire tv...προσπαθω να δημιουργησω λογαριασμο στην amazon..και στο σταδιο που μου ζηταει το κινητο για να μου στειλει μηνημα otp..δεν το λαμβανω ποτε και δεν μπορω να προχωρησω στην δημιουργια του λογαριασμου!...τι πρεπει να κανω?

καλησπέρα! θα ηθελα σας παρακαλώ πολύ την βοηθεια σας για καποιο πιο αρχικο σταδιο!..έχω αγορασει το fire tv...προσπαθω να δημιουργησω λογαριασμο στην amazon..και στο σταδιο που μου ζηταει το κινητο για να μου στειλει μηνημα otp..δεν το λαμβανω ποτε και δεν μπορω να προχωρησω στην δημιουργια του λογαριασμου!...τι πρεπει να κανω?
το έλυσα τελικά!

Το πρόβλημα μάλλον ήταν στο email. Ξεκίνησα χρησιμοποιώντας email Yahoo...όταν άλλαξα σε Gmail η εγγραφή προχώρησε!