Νεο Android smartphone από την Xtreamer !

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens

avclub1xtreamermobile.jpg

Η Xtreamer, Κορεάτικη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των Home
Theater PC από το 2002, φαίνεται πως ετοιμάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά
ένα νέο κινητό τηλέφωνο.

Οι μόνες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα είναι μέσω διαρροών
και ενός teaser trailer που κυκλοφόρησε χτές. Το AiKi, όπως θα ονομάζεται,
θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης δυο SIM, Android
4.0.3 και «δυνατή μπαταρία».

Η ευχάριστη έκπληξη όμως είναι πως το smartphone θα έρχεται με έτοιμο Root,
για όσους χρήστες θέλουν το κάτι παραπάνω από την συσκευή τους, ενώ θα
υποστηρίζει updates μέσω ClockWorkMod. Αυτό, αν ισχύει, μπορεί να υποδηλώνει
πως η εταιρεία στοχεύει κυρίως τους απαιτητικούς χρήστες, καθώς η παραχώρηση
πρόσβασης root σε άπειρους χρήστες μπορεί να οδηγήσει σε αρκετά προβλήματα.

Η Xtreamer δεν έχει ακόμα ανακοινώσει κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας
ούτε τιμή της νέας συσκευής στο teaser όμως αναφέρει χαρακτηριστικά «γιατί
να πληρώνετε περισσότερα;», γεγονός που ίσως σημαίνει πως η τιμή του AiKi
θα είναι αρκετά χαμηλή.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

NewsBeast.gr

XtreamerMobile.com

Last edited by a moderator:
Ναι μου στειλε email.

Καιρός είναι να κάνει και η sumsung μηνύσεις να βγάλει κανένα σπασμένο από την apple :flipout::flipout:

Βάσει εμπειρίας και με το support που διακρίνει την xtreamer ΟΥΤΕ ΔΩΡΕΑΝ δεν το παίρνω. Θα ανοίγεις κανά θέμα στο forum π.χ. γιατί δεν λειτουργεί αυτό, και θα σε μπανάρουν..... Και το τηλέφωνο δεν είναι Playerάκι. Ενα τηλέφωνο μπορεί να μπάζει από χίλιες πάντες.

Η ψυχική ηρεμία είναι priceless !

Last edited:
Μετά την κάκιστη εμπειρία που είχα με το Sidewinder 2 και την τραγική αντιμετώπιση από την Xtreamer τόσο σε θέματα support όσο και σε συμπεριφορά στο επίσημο forum της, αυτή η εταιρεία έχει πεθάνει για μένα. Προτιμώ να βγω στην ταράτσα και να πετάω στον αέρα τα χρήματά μου παρά να τα δώσω σε αυτούς για ένα καινούριο προϊόν τους...

Εγώ με το δικό μου Xtreamer player (το πρώτο που είχε βγάλει το μικρό) γιατί είμαι ευχαριστημένος;
Anyway... μάλλον τυχαίο γεγονός θα είναι...
Βέβαια εγώ είχα φάει ban στο forum τους από το διαγωνισμό που είχαν βάλει και ενώ σχεδόν όλοι είχαν φτιάξει 300 fake FB accounts, εμένα banάραν μόνο, μάλλον δεν ήθελαν να δώσουν τα δώρα :flipout:

xtreamer_aiki-e1347445563734.png

Η Xtreamer είναι μια Κορεάτικη εταιρεία που ασχολείται κυρίως με την κατασκευή HTPCs, συστημάτων αποθήκευσης NAS και media streamers, αλλά αποφάσισε να εισέλθει και αυτή στην αγορά των smartphones, προειδοποιώντας μας ότι θα φέρει την επανάσταση σε ό,τι αφορά την τιμολόγηση.
Η συσκευή ονομάζεται Xtreamer Aiki και διαθέτει οθόνηS, 5”, λειτουργικό σύστημα Android 4.0.3 ICκάμερα 5MP με LED flash, εμπρόσθια κάμερα, πανίσχυρη μπαταρία, dualSIM, ενώ θα είναι rooted εξαρχής για όσους επιθυμούν να βάλουν το χεράκι τους στο λειτουργικό σύστημα.
Αυτές είναι οι πληροφορίες μέχρι στιγμής, ενώ καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι οι συσκευές της Xtreamer έρχονται και στην Ελλάδα από την Elnetcom. Φυσικά μου προκάλεσε έκπληξη ότι στο UI έχει το γνωστό στύλ της HTC με τον καιρό και ειλικρινά βλέποντας το βίντεο μάλλον το έχει αντιγράψει...
http://phonegr.blogspot.gr/2012/09/xtreamer-aiki-rooted-tabletphone-5.html
Για να δούμε όποτε έρθει τι τιμή θα έχει...............

Αν κυμαίνεται μεταξύ 300-400 euro θα είναι καλά.
Οτιδήποτε παραπάνω θα πάει στην τιμολογιακή πολιτική της Apple & Samsung.

Δεν υπάρχει απολύτως κανενας λόγος να αγοράσει καποιος xtreamer κινητο με τιμη 300-400ε.
Σε αυτα τα χρηματα βρισκεις κορυφαιες επιλογες απο επωνυμους κατασκευαστες.

Εγω δεν καταλαβα, γιατι να παρω xtreamer κινητο (σιγα την εταιρεια και την υποστηριξη) αφου μπορω να παρω, αλλο κινεζικο, με τις ιδιες προδιαγραφες με 160 ευρω.......