νεο beta του ARCSOFT Digital Media Center 2

Thanks! Δεν χρησιμοποιώ το ίδιο το media player και τον editor που έχει μιας και δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που γράφει (έχει τελειώσει κιόλας η προηγούμενη trial που έχω), αλλά οι decoders που έχει δουλεύουν πολύ καλά (τουλάχιστον σε μένα) στα HD δορυφορικά κανάλια με το DVBViewer pro και το DVBDream... (αυτοί δεν λήγουν κιόλας!!)

Τη skystar 2 έχω ακόμα, για τα κανάλια που εκπέμπουν σε DVB-S (όπως το HD Suisse πχ). Κάρτα γραφικών μια X1950 pro.

Μεγάλη διαφορά δεν μπορώ να πω ότι βλέπω, ούτε στη χρήση της cpu, αλλά νομίζω ότι δουλεύει λίγο πιο στρωτά, στη κίνηση ειδικά. Όχι όμως τίποτα ιδιαίτερο. Από την άλλη μεριά και συγκεκριμένα στο DVBDream χρησιμοποιώ τον arcsoft (και λιγότερο τον coreavc που νομίζω ότι έχει πρόβλημα με το deinterlacing) μιας και ο cyberlink δεν συνεργάζεται σωστά με αυτό το πρόγραμμα.

Κατέβασα την trial, αλλά απ' ό,τι βλέπω είναι η ίδια που είχα ήδη. Μέγεθος 168.899ΚΒ, και ημερομηνία ψηφιακής υπογραφής 26 Σεπτεμβρίου.

ΥΓ. Βλέπω στη σελίδα να έχει αναφορά για ένα update με ημερομηνία 1/11 αλλά δεν βλέπω λινκ για κατέβασμα, υποθέτω θα είναι μόνο για τη full έκδοση και τους registered χρήστες...

Last edited:
Μάλλον δίκιο έχεις, πάτησα ένα λινκ που δίνει στο start>programs, μου έβγαλε ένα μήνυμα που δεν κατάλαβα τι λέει αλλά είχε ένα yes και ένα no, πάτησα yes και φαίνεται να κατεβάζει κάτι γύρω στα 38ΜΒ (αν πρόσεξα καλά τα ορνιθοσκαλίσματα!).

Ed. Κατέβασε ένα αρχείο με όνομα TotalMediaExtreme_1.0.0.16_1.0.1.22_Update_J.exe το οποίο έβαλε στο φάκελλο temp, από όπου και το κράτησα (να μη το χάσουμε κιόλας). Μέγεθος 35.4MB.

Last edited:
Τι να τα κάνεις; Στο περίπου βρίσκεις το δρόμο (μέθοδος trial and error!). Παρεμπιπτόντως, τουλάχιστον ο H264 decoder δεν αλλάζει μετά το update, έχει την ίδια έκδοση και ημερομηνία όπως και πριν (12 Σεπτεμβρίου, 2.12.3.3).

Από ήχο βλέπω λέει:

Dolby Digital 5.1 channel、Dolby Digital EX、DolbyDigital+、DTS 2 ch、DTS 5.1ch、MLP(rossless)、MPEG-2/4 AAC、LPCM

Υποθέτω ότι στο MLP περιλαμβάνει και Dolby TrueHD (?), δεν βλέπω όμως πουθενά κάτι για DTS HD / HD MA.... (εκτός αν το περιλαμβάνει κάτω από το γενικό DTS).

Ξέρει κανείς σίγουρα τι παίζει;

Προσωπικά πέρα από τους video decoders που περιέχει το πακέτο δεν έχω ασχοληθεί, αφού ούτε η γλώσσα βοηθά στην εξερεύνηση των δυνατοτήτων του media player και του editor, ούτε το 15ήμερο trial που έχει λήξει. Την αρχική αναφορά γι αυτό την βρήκα σε ένα δορυφορικό φόρουμ για dvb κάρτες σε pc (το αρκετά γνωστό dvbn.happysat.org) και στο avsforum.com όπου υπάρχει ένα σχετικά εκτενές topic 9 σελίδων,

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=900666