Νεο Blu Ray μεχρι 500 Ευρωπουλα!!

Για το 5000 έχω διαβάσει ρήβιους που εντοπίζουν σημαντικα προβλήματα για την τιμή του.
Με τόσα χρήματα νομίζω πως υπάρχουν πολύ καλύτερες - αξιόπιστες επιλογές από την Σόνυ.

@alefantos2007: Μέχρι να αποφασίσεις, θα έχουν καταργηθεί και το Sony και τα υπόλοιπα... :flipout:

Βασική ερώτηση: με τι μέσο προβολής θα το συνδέσεις;

@alefantos2007: Μέχρι να αποφασίσεις, θα έχουν καταργηθεί και το Sony και τα υπόλοιπα... :flipout:

Βασική ερώτηση: με τι μέσο προβολής θα το συνδέσεις;

τη κουρο50αρα.... ρε συ ωσπου να ρθει το κουκλι χτυπαω πορτες ψαχνω τιμες να δουμε που θα καταληξουμε τι να κανουμε??? -bye--bye- οτι αλλες προτασεις αμα ειναι να αλλαξουμε κατηγορια προς τα πανω γραφτε μη μου ντρεπεστε!!!!!:flipout::flipout:

Για το 5000 έχω διαβάσει ρήβιους που εντοπίζουν σημαντικα προβλήματα για την τιμή του.
Με τόσα χρήματα νομίζω πως υπάρχουν πολύ καλύτερες - αξιόπιστες επιλογές από την Σόνυ.

εχεις να μου στειλεις κανενα ρεβιου να δουμε τι προβληματα υπαρχουν?? μηπως φτιαχνονται με κανενα update sto firmware?? εσυ τι προτεινεις σε αυτη τη κατηγορια???

Με τόσα λεφτά νομίζω Denon - Pioneer είναι αχτύπητες.
Όχι ότι δεν θα ευχαριστηθείς και το 5000, μιλάμε για κατηγορία 1000 ευρω´....

Φίλε alefantos2007, η επιλογή εξαρτάται από τις προθέσεις και την τσέπη σου.

1. Αν θέλεις ένα μηχάνημα που να αποδίδει άριστα και να έχει πολύ καλό value for money, και να μη σου προκαλεί αναστολές στο να το αλλάξεις όταν μετά από 1-2 χρόνια οι συσκευές αυτού του τύπου θα κάνουν πολύ περισσότερα, παίρνεις το Samsung.

2. Αν θέλεις ένα μηχάνημα-στολίδι, made in Japan που να αποδίδει τέλεια σήμερα και σκοπεύεις να το κρατήσεις καμμιά δεκαετία, χωρίς να το αλλάξεις, πας σε Sony 5000 ή Denon 3800 ή Pioneer 91.

3. Αν θέλεις την απόλυτα φτηνότερη λύση, χτύπα ένα Sony350 που το βρίσκεις και με 170 στη Γερμανία και άσε το upscale για τα DVD στην KURO.

4. Αν τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα, πας στο 2.

Φίλε alefantos2007, η επιλογή εξαρτάται από τις προθέσεις και την τσέπη σου.

1. Αν θέλεις ένα μηχάνημα που να αποδίδει άριστα και να έχει πολύ καλό value for money, και να μη σου προκαλεί αναστολές στο να το αλλάξεις όταν μετά από 1-2 χρόνια οι συσκευές αυτού του τύπου θα κάνουν πολύ περισσότερα, παίρνεις το Samsung.

2. Αν θέλεις ένα μηχάνημα-στολίδι, made in Japan που να αποδίδει τέλεια σήμερα και σκοπεύεις να το κρατήσεις καμμιά δεκαετία, χωρίς να το αλλάξεις, πας σε Sony 5000 ή Denon 3800 ή Pioneer 91.

3. Αν θέλεις την απόλυτα φτηνότερη λύση, χτύπα ένα Sony350 που το βρίσκεις και με 170 στη Γερμανία και άσε το upscale για τα DVD στην KURO.

4. Αν τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα, πας στο 2.

επιστροφη στο φορουμ μετα τη γαλλικη τριαρα....
για value for money ουτε λογος φιλτατε νομιζω οτι αποτελει επιλογη με κλειστα ματια.... αυτο που με εκανε να αλλαξοπιστησω ειναι η τιμη. 1100 νομιζω οτι ειναι λουκουμι οχι??? νομιζω η κατηγορια συμπληρωνετε με τα 2 παραπανω που αναφερεις (3800 κ 91) Μεταξυ μας παντως μεταξυ αυτων το σονυ ερχετε τριτο... Αλλα αμα τα αλλα δυο δε τα βρισκεις κατω απο 1800 ευρω τι να πεις..... για πειτε παντως τι δε σας αρεσει στο σονυ ή τι εχει ακουστει με τα προβληματα που αναφερει ο underdog???
-bye--bye--bye-

Απέτυχε σε κάποια video tests, πιθανότατα μη αντιληπτά από τον μέσο θεατή.

Απλά σε τόσα λεφτά το ψυρίζεις το θέμα.

Να σου πω κάτι πάντως;

Η ιστορία τόσο με τα DVD όσο και με τα VHS έχει αποδείξει ότι το hiend player του σήμερα έχει ίδια απόδοση με το φθηνό του αύριο και αναφέρομαι βέβαια ιδίως στις περιόδους που τα φορμά είναι φρέσκα.
Θα έπαιρνα τώρα ένα φθηνό (όπως και έκανα) και θα περίμενα να κατασταλάξουν οι εξελίξεις. Πιθανότατα η επόμενη γενιά θα έχει με αυτό το μπάτζετ τα πρώτα recorders.

Λοιπόν μόλις το πήρα το Samsung και αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι άψογο. Μέχρι στιγμής έπαιζα με PS3 σε έναν InfocusIN83 και μπορώ να πω ότι η εικόνα είναι καλύτερη στις 130" (2.40 οθόνη) που πάιζω. Ειδικά στο θέμα noise αλλά και τα χρώματα είναι πιο συμπαγή.

Εκεί που όμως είδα τρελή διαφορά είναι στον ήχο. Επιτέλους bitstreaming στον Onkyo 905 και μιας και έχω 7.1 δουλεύευ και πάλι το THX Ultra 2 Cinema mode με εξαιερετικά απότελέσματα.

Ήθελα να πάρω το Pioneer το οποίο έχει την καλύτερη εικόνα απ'ολα ή το Sony 5000Es που αποδίδει πολύ κοντά και είναι αρκετά φθηνότερο. Επειδή όμως τα αλλάζουν σαν τρελοί και δεν θέλω να δεσμέυομαι και να μπορώ να το στείλω του χρόνου ή και πιο νωρίς αποφάσισα να κινηθώ στο Samsung και δεν το μεντάνοιωσα καθόλου. Επίσης σε αυτά τα πιο ακριβά player έχε υπ'οψιν ότι δεν πληρώνεις 3 φορές καλύτερη εικόνα σε blu αλλά αναλογικά στάδια ακριβά τα οποία π.χ. στην περίπτωση που έχεις κάνα Lexicon πανακρίβου παίρνεις αυτά και κάνουν το decoding. Τόλος πάντω μεγάλυ ιστορία...

Φυσικά δεν το κουράζω παρά πέρα σε αυτή την τιμή. Α! Παίζει και πάρα πολύ ωραία DVD αλλά γι'αυτό έχω και το HTPC.