Νεο Ccam 2.1.3?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεο Ccam 2.1.3?

Οι δοκιμές που είχαν γίνει μέσα στον Αύγουστο για το sky italia και δεν πήρε κανείς μυρωδιά, οδήγησαν στο σκοτάδι δύο μήνες μετά.

Αντίστοιχη δοκιμή έγινε το Σ/Κ 7-8/11 στο ESPN HD (και τα υπόλοιπα κανάλια του ίδιου tp).
εισαι σιγουρος φιλε μου οτι ολοι ειναι στα σκοταδια για το sky italia?το λεω αυτο διοτι σε διαφορα πηγαδακια αλλα λενε.
και μην το παρεις στραβα αυτο που εγραψα,το ειπα με το θαρος που ημαστε μια παρεα εδω μεσα.

Έκτακτες Ειδήσεις......

Δεν υπάρχει σκοτάδι. Στα "πηγαδάκια" κυκλοφορεί ένα "fix" file που ονομάζεται "poison" και λύνει το πρόβλημα στιγμιαία. Λειτουργεί 100% σε 0919 και 093B.

ΌΜΩΣ:

1) Λειτουργεί μόνο σε QBOX δέκτες, όχι σε Dreambox.
2) το "Resharing" option είναι απενεργοπιοιμένο.

Βάση των πιο πάνω και άλλων πληροφοριών που έχω στη διάθεση μου αναμένονται τα πιο κάτω εντώς ημερών:

1) Fix για το CCcam 2.1.3 απο τρίτα πρόσωπα ή και
2) Cccam 2.1.4 απο τους δημιουργούς του (εντώς εβδομάδων)

Θάνασης

Έ ρε τα "πηγαδάκια" ! :D .........

Παιδιά τα νέα έρχονται κατά συρροήν ..... Δεν τα προλαμβαίνω !!!

Όπως πάμε προβλέπεται να έχουμε κατάληξη εντώς μερικών ωρών !!!

:angel:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεο Ccam 2.1.3?

εισαι σιγουρος φιλε μου οτι ολοι ειναι στα σκοταδια για το sky italia?το λεω αυτο διοτι σε διαφορα πηγαδακια αλλα λενε.
και μην το παρεις στραβα αυτο που εγραψα,το ειπα με το θαρος που ημαστε μια παρεα εδω μεσα.

Είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει public cardserver που να διαβάζει σωστά την νέα nds κωδικοποίηση του sky italia. Τα πηγαδάκια τα γνωρίζω, αλλά από τη στιγμή που κάτι δεν είναι public, δεν έχει σημασία.

Το poison για τον qbox απ' ότι διαβάζω κι εγώ δουλεύει. Λογικά είναι δουλειά της duolabs. Αν ο κώδικας δεν είναι encrypted, σύντομα θα ενσωματωθεί και στο CCcam. Επειδή όμως μέσα στο αρχείο βλέπω και το firmware για το ενσωματωμένο diablo του qboxhd, το ubfw.bin, υποψιάζομαι πως μέρος της υλοποίησης είναι encrypted μέσα στο diablo. Συνεπώς, μη περιμένετε σύντομα κάτι από CCcam. Η uvadi team δε φημίζεται να προσθέτει κάποια κωδικοποίηση στο CCcam πρώτη και πριν από τους άλλους.

Last edited:
.......κι εγω περιμένω την 2.1.4 να εμφανιστεί πολύ γρήγορα, μιας και ορισμένες πονηρές κάρτες δεν παίζουν σε phoenix reader και έχουν στενάξει τα ελληνικά fora!

Μμμμ..."πηγαδάκια" τα λέμε τώρα φίλε mpokeRas.....
Μμμμ..."πηγαδάκια" ! :D

-----------
Θανάσης

Αμαν αυτα τα πηγαδακια,χαχαχαχ τι εγινε αλλαξαν ονομα απο σερβιτορους??

στα πηγαδακια υπαρχει και λυση για τους dreambox

Και βεβαια υπαρχει ασ μην κανουμε το κινεζο,ολοι περνουν και δινουν.....-bye-

Θετική εξέλιξη στο μέτωπο του NDS και του Sky Italia: η latest svn release του oscam δουλεύει, αν και με προβληματάκια. Προς το παρόν παίζει μόνο το powerpc binary, οπότε μόνο σε dreambox 500, 7000, 7020 κτλ.

Δεν σας είπα.... περιμένετε μερικές ωρίτσες !!!

Βρε τα "πηγαδάκια":listen:.....:flipout:....

:eek:..ΡΕ ΜΗΝ παρεκτρέπεστε !!!!

:offtopic:

χαχαχαχα

Απάντηση: Re: Νεο Ccam 2.1.3?

Και βεβαια υπαρχει ασ μην κανουμε το κινεζο,ολοι περνουν και δινουν.....-bye-

Κάποτε βάλανε ένα τρανσέξουαλ ζωγράφο να ζωγραφίσει έναν πολυσύχναστο δρόμο. Τους περαστικούς τους ζωγράφισε λίγο περίεργα....εεεεεεμμμ....και οι κριτικοί τέχνης των ρώτησαν το γιατί κι αυτός απάντησε ότι έτσι αντιλαμβάνεται τον κόσμο.

Έτσι και εσύ, παντού βλέπεις σερβιτόρους, σπασίματα, πηγαδάκια, όλοι τον παίρνουν, άλλοι τον δίνουν, παρα-άλοι τα μοιράζουν και όλα αυτά χωρίς καν να σκεφτείς ότι εδώ είναι ένα δημόσιο φόρουμ το οποίο δεν έχει τρεις ή τέσσερις πάτους σαν και αυτά που ξέρεις.
Επίσης, δεν θέλεις να δείς ότι οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με την δορυφορική επαγγελματικά αλλά απλώς για την πλάκα τους και ότι ξοδιάζουν τριπλάσια ή τετραπλάσια (να μην παμε πιο πάνω) από μια ετήσια συνδρομή για τον εξοπλισμό τους και το χόμπυ τους.
Αν σε ενοχλεί το κλίμα ή το θεωρείς πολύ ήπιο ή καθώς πρέπει, μην συμμετέχεις. Απο την άλλη, μην προβοκάρεις έτσι για να ..προβοκάρεις.

Σωστή η τοποθέτηση του mpokeRa. Του souzakia του έχω διαγράψει αρκετά ανούσια μηνύματα (spam κατ' ουσίαν) αλλά βλέπω εξακολουθεί να μην παίρνει το μήνυμα..

Re: Απάντηση: Νεο Ccam 2.1.3?

Γιατι φιλε μου ανουσια? επειδη ανεφερα το πως ειναι το σκηνικο?ουτε εβρισα ουτε προκαλεσα.Εκτος και αν ειναι προτακουστα ολα αυτα....

Re: Απάντηση: Νεο Ccam 2.1.3?

Και πολυ καλα εκανες.
Ε καλα εσυ τι θα ελεγες,αλλα δεν εχω προβλημα ,ουτε τριβομαι για καλη μεταχιρηση το πιασες το υπονοουμενο...

αν εινα σβηστε και αυτο,αν δεν αρεσει σε μερικους

Last edited:

Γιατι φιλε μου ανουσια? επειδη ανεφερα το πως ειναι το σκηνικο?ουτε εβρισα ουτε προκαλεσα.Εκτος και αν ειναι προτακουστα ολα αυτα....
Γιατί δε λες κάτι καινούριο και το σημαντικότερο αφήνεις πολλά υπονοούμενα για όσους έγραψαν στο παρόν θέμα.
Μη το συνεχίζεις..

Ε καλα εσυ τι θα ελεγες,αλλα δεν εχω προβλημα ,ουτε τριβομαι για καλη μεταχιρηση το πιασες το υπονοουμενο...
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα σου. Τα υπονοούμενα..
Μη το συνεχίζεις..

Καλά ρε, από χιούμορ πιστεύω τα λέει αυτά ο Souzakias αν και δεν γνωρίζω τί spam έριχνε σε άλλα ποστς όπως λέτε.