NiKa
AVClub Addicted Member
- 11 June 2008
- 2,487
Μαζί έρχονται!
Λέτε να κάνουν παρέα στο ταξίδι;
Ναι και θα λένε ιστορίες στο δρόμο.... :HTEHEH56:
Μαζί έρχονται!
Λέτε να κάνουν παρέα στο ταξίδι;
Αλήθεια, στο site της Egreat, δε βλέπω, εκτός από περιγραφή, τίποτε για firmware και manual.
Να υπάρχει κάπου αλλού;
Αν έχεις αντίστοιχο ενισχυτή, θα σου δώσει HD Audio και θα παίζει Bluray (αν του βάλεις εξωτερικό drive) ή Bluray rips, από δίσκο ή από δίκτυο.Αν κ δεν ξέρω πολλά για τέτοια players, χρησιμοποιώ με μεγάλη επιτυχία ένα wdtv live, το οποίο βλέπει τον server μου κ παίζει ότι του έχω βάλει μέχρι τώρα.
Τι παραπάνω θα μου δώσει ένα 1080 ;
Από θέμα εικόνας καταρχήν ;
Γνωρίζω ότι υποστηρίζει περισσότερα format, ειδικά στα του ήχου κ αυτό είναι προσόν.
Τώρα που παίζει και HD Audio είναι καλύτερο και σε κάτι άλλο το Xtreamer Pro.Ναι.
Το μοναδικο που μου λειπει απο το xtreamer ειναι η ταχυτητα που φορτωνει φωτογραφιες και η αναπαραγωγη μουσικης ενω κανεις browsing η βλεπεις φωτογραφιες (το dune/a1080 οταν παιζει μουσικη δεν σε αφηνει να κανεις κατι αλλο).Στα συν του pro και η δυνατοτητα 2 εσωτερικων δισκων.Εμενα ομως αυτο δεν με νοιαζει καθολου.
Σε ολα τα αλλα το Α1080/Dune ειναι ανωτερο.
Ναι.
Το μοναδικο που μου λειπει απο το xtreamer ειναι η ταχυτητα που φορτωνει φωτογραφιες και η αναπαραγωγη μουσικης ενω κανεις browsing η βλεπεις φωτογραφιες (το dune/a1080 οταν παιζει μουσικη δεν σε αφηνει να κανεις κατι αλλο).Στα συν του pro και η δυνατοτητα 2 εσωτερικων δισκων.Εμενα ομως αυτο δεν με νοιαζει καθολου.
Σε ολα τα αλλα το Α1080/Dune ειναι ανωτερο.
Εμένα έφυγε (λέει) από Αγγλία, αλλά δεν το βρίσκω στο ελληνικό site ακόμη.ηρθε το tracking id ...
λενε 2-4 μερες, μακαρι.
Αν κυκλοφορήσουν Σεπτέμβρη τα Chipset, για μηχανήματα να περιμένεις από άνοιξη.Εγώ αποφάσισα να περιμένω τον Σεπτέμβρη . Βγαίνουν τα 8646 και 8656(3D)
Chipset στα 800Mhz / 400Mhz( coprocessor) από την Sigma Designs. Οπότε όπως καταλαβαινετε θα τα βάλουν σε νέα μηχανάκια. Πανίσχυρα πλέον , με ίσως 3D υποστήριξη αλλά και πραγματική gigabit επικοινωνία. ...
Σεπτεβρη δεν θα εχει βγει κατι.
Χριστουγεννα μπορει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.