Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Εγώ λέω σε folder, γιατί, έχεις τη δυνατότητα να το παίξεις και κατευθείαν από το m2ts αρχείο και να βάλεις εξωτερικούς υπότιτλους που ρυθμίζονται.
Αν το έχεις σε iso μπορείς να το παίξεις μόνο σαν Bluray (δεν μπορείς να δεις τα περιεχόμενα των φακέλλων), οπότε αφού το μηχάνημα παίζει και iso και folder, ψηφίζω folder.
Το ίδιο μέγεθος πιάνουν και τα δύο στο δίσκο.

Α! και κάτι άλλο! Σε ότι και να τα έχεις, μπορείς στην πορεία να τα μετατρέψεις από το ένα στο άλλο.

Φίλε ευχαριστώ... το βάζω εξωτερικού υπότιτλους ήταν το κλειδί ...

Μέσα για folder λοιπόν THX :grinning-smiley-043

Εδώ είναι το 727.
Πατήστε τα μπλε κινέζικα,δίπλα από το κόκκινο M3 100727

Όλε... πήραμε και το μάθημά μας στα κινέζικα :)

Για όποιον θέλει να το κάνει c200... οι πιο φρέσκες οδηγίες.. και αρχεία

http://visualpro.fi/doc/201/How to swich FWs S2-S5-A1050-M3 to C200 and C200 to S2.pdf

Να σε ρωτήσω στις επιλογές του χρώματος τι να βάλω 8bit, 10bit, 12bit?

Last edited:
Aν το 727 σας παιζει σωστα , αυτο κρατηστε.Ειναι το τελευταιο fw της hdi χωρις το μικρο scaling.

ΥΓ. Δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να βαλετε το fw του c200 ...

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Aν το 727 σας παιζει σωστα , αυτο κρατηστε.Ειναι το τελευταιο fw της hdi χωρις το μικρο scaling.

vadergr προτεινεις οτι ειναι καλύτερο απο το 708 που εχω τωρα ?
Εσυ αυτο φορτωσες ?

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

ούτε εγώ βάζω του c200.. αλλά όποιος θέλει εχει και αυτή τη δυνατότητα :)

Ξέρει κανένας στις επιλογές του χρώματος τι να βάλω 8bit, 10bit, 12bit?

Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

vadergr προτεινεις οτι ειναι καλύτερο απο το 708 που εχω τωρα ?
Εσυ αυτο φορτωσες ?

Eγω δεν εχω παραλαβει ακομα το μηχανημα βρε!
Αφου ειναι πιο προσφατο και παιζει σωστα (νομιζω καποιος φιλος το δοκιμασε ειπε) δεν τιθεται θεμα προτιμησης.
Απο το ονομα του fw λογικα θα μπορειτε να βαλετε αφοβα και αυτο της egreat μιας και φερει και αυτο τον τιτλο 0727 :afro: , θα ειναι δηλαδη το ιδιο με αλλο skin (υποθετω).

ΥΓ. Despatched from hub ειναι το status του πακετου. Λογικα Δευτερα - Τριτη θα το εχω.

To firmware του C-200 το βάζουν όσοι θέλουν να παίζει γνήσια δισκάκια, γιατί αυτό του Dune δεν...
Από ότι διάβασα πάντως κάποια πράγματα δε δουλεύουν σωστά.

To firmware του C-200 το βάζουν όσοι θέλουν να παίζει γνήσια δισκάκια, γιατί αυτό του Dune δεν...

και άμα θες YAMJ.. μια και το Zappiti ή το Dune Explorer είναι μακριά...

αλλά δυστυχώς δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για το fw του c200... εκτός αν βγάλουν το καινούργιο το οποίο θα βασίζεται σε νέο SDK... τότε ίσως αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση...

Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Αν εννοεις για αναπαραγωγη απο εξωτερικο blu ray ok, δεν το γνωριζω αυτο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

πάντως ένα ακόμη + του c200 είναι ότι έχει πολλά applications .. (NMT community installer)...

Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Ξέρει κανένας στις επιλογές του χρώματος τι να βάλω 8bit, 10bit, 12bit?

Αμα το υποστηρίζει η TV (θα το καταλάβεις αμέσως από το εάν θα κρατήσει την επιλογή ή όχι ) 12 bit βέβαια!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Αμα το υποστηρίζει η TV (θα το καταλάβεις αμέσως από το εάν θα κρατήσει την επιλογή ή όχι ) 12 bit βέβαια!!!!!

THANK YOUUUUU...

Thu Jul 29 2010 19:05:57 GMT+0300 (GTB Daylight Time) ` ` ` `
`
ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αποστολή Συσκευασίας

Ετοιμο να φυγει απο το αεροδρομιο μας!Αραγε αν παω αυριο το μεσημερι στα ΕΛΤΑ πριν κλεισουν θα εχει φτασει?