Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

To προηγουμενο firmware 0222, ανεβηκε και στο site της egreat,για οσους ενδιαφερονται.
http://www.egreatworld.com/en/download-default-cid-24-page-1.html#bottom

Το έβαλα και δουλεύει άψογα. Δουλεύει επιτέλους η ένταση αλλά στα πλήκτρα PG UP και PG DN, οι πληροφορίες που εμφανίζονται όταν παίζει τα BD iso είναι περισσότερες και μου φαίνεται ότι υπάρχει και μια μικρή βελτίωση στην ευκρίνεια.Επίσης η πλοήγηση μπρος πίσω με τα πλήκτρα εμφανίζει + και - σε παρένθεση μαζί με το χρόνο που πηγαίνει μπρος 'η πίσω, κάτι που το βρίσκω εύχρηστο. Πάντως δουλεύει πολύ καλά εδώ και 3 μέρες σε ότι και να του έβαλα και απροβλημάτιστα.Σε δίκτυο δεν ξέρω αν υπάρχουν αλλαγές αφού δεν με ενδιαφέρει. Προτιμώ να παίζει από τους δίσκους μου.Τελικά η e-great τόλμησε και ανέβασε το νέο firmware παρόλο το κυνηγητό από τους ......:rifle:

καλησπέρα σε όλους τους φίλους
πριν από λίγο δοκίμασε το καινούργιο firm
μπορώ να πω ότι εκτος από το backround που άλλαξε το μηχανάκι πήρε πολύ τα πάνω του
φτιάξανε πολλά bucks τι ώρα που ξεκινούσε ένα iso η full br
όλα καλά μέχρι τώρα
μπορώ να πω πολύ καλο το uptate

Μια χαρα ειναι και το 0318, που ειχα δωσει link.
Αυτό το 0318 to φοβάμαι να σου πω την αλήθεια φίλε kyrliot γιατί δεν το βλέπω αναρτημένο στο επίσημο site της e-great.Αν όμως αξίζει τον κόπο θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Είμαι της λογικής ότι δεν πειράζουμε κάτι αν δεν θέλουμε κάτι παραπάνω....προς το παρόν τουλάχιστον.:HTEHETH63:

H egreat δεν εβγαλε ποτε,ουτε ενα firmware για το μηχανακι, ολα τα firmware ειναι του dune, "πειραγμενα" απο το site που ειχα βαλει παραπανω, ωστε να μην brickαρει και μπαινουν σε 5-6 "κλωνους", οπως το Α1080.Παντως το μηχανακι,παραμενει ακομα,ενα απο τα 4-5 καλυτερα που υπαρχουν, μεχρι σημερα,ωσπου να βγει η επομενη γενια (για 3D playback).

Last edited:

.....Παντως το μηχανακι,παραμενει ακομα,ενα απο τα 4-5 καλυτερα που υπαρχουν, μεχρι σημερα,ωσπου να βγει η επομενη γενια (για 3D playback).

Είναι όντως απίστευτο μηχανάκι.... :award:

(και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τη φασαρία με το 3δ)

Πριν από λίγο πήγα να βαλω την οπτική στο 1080 και ακουστηκε ενα κρακ και δεν κουμπωνει πια ....Τον ήπια? η υπάρχει λύση

Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Πριν από λίγο πήγα να βαλω την οπτική στο 1080 και ακουστηκε ενα κρακ και δεν κουμπωνει πια ....Τον ήπια? η υπάρχει λύση
Αν δεν το ανοιξεις δεν νομιζω,να βγαλεις ακρη.Παντως εγω περιμενω να δω αν θα "βγαλουν" το καινουργιο firmware του Dune και για το μηχανακι μας...

Το ανοιξα και ειχε φυγει το μαυρο πορτακι που κλεινει την οπτικη για πάντα οπότε επαιξα με το έλασμα που εχει για να κρατάει το καλώδιο.
Αλήθεια εχει βγει τίποτα από fw ? Γιατί αυτοί λενε πως εβγαλαν ενα στις 15/3

Last edited:
Με το τελευταίο firmware δε μου παίζει το Avatar (το οποίο το έπαιζε με το προηγούμενο).Να έχει σχέση που του έχω κόψει την πρόσβαση στο ιντερνέτ;

Λεω, να "κανω" το egreat "καλαμποκι" c200.To εχει κανει καποιος, για να μας πει αν ειναι αναβαθμιση για το μηχανακι μας ή να το αφησω οπως ειναι ; Ποια ειναι τα + - των δυο firmware (dune vs popcorn).

Aν λαβεις υποψιν σου το θεμα που εχει με την ιντερνετικη συνδεση και το fw δεν θα το εκανα.Κρατα αυτο που εχει.

Δεν νομιζω, δεν ξερω, αλλα δεν θα ηθελα να ρισκαρω κιολας.
Το νεο flash gui fw δεν εχει βγει ακομα για το Α1080 ?