Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Έχει δυνατότητα να διαλέξεις εξωτερικούς υπότιτλους από άλλο φάκελο; (να μην είναι, δηλαδή, στον ίδιο φάκελο με την ταινία και με το ίδιο όνομα).

Παρτε το αν θελετε , απλα επειδη χρησιμοποιει το fw του dune να ξερετε οτι τα πιο προσφατα ειναι κλειδωμενα.Επισης η egreat στο site της δεν εχει καν το αρχικο fw του α1080!
Δεν ξερω ειλικρινα τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα μελλοντικα σε θεματα υποστηριξης.
Ενας σημαντικος ακομα παραγοντας ειναι οι βλαβες που παρουσιασαν τα m31b/m34.
Τουλαχιστον παρτε το οταν το φερει καποιο ελληνικο καταστημα.

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Παρτε το αν θελετε , απλα επειδη χρησιμοποιει το fw του dune να ξερετε οτι τα πιο προσφατα ειναι κλειδωμενα.Επισης η egreat στο site της δεν εχει καν το αρχικο fw του α1080!
Δεν ξερω ειλικρινα τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα μελλοντικα σε θεματα υποστηριξης.
Ενας σημαντικος ακομα παραγοντας ειναι οι βλαβες που παρουσιασαν τα m31b/m34.
Τουλαχιστον παρτε το οταν το φερει καποιο ελληνικο καταστημα.

Ζώντας 2 μέρες τωρα με το μηχανημα εχω να πω τα εξης

Από πλευρα ζέστης αψογο γιατί το δουλευω πολλές ωρες , εχοντας μουσική και μετα βλέποντας ταινίες .
Ουτε μία μα ούτε μία φορά και αυτό με εντυπωσίασε ΔΕΝ κολλησε και δεν εκανε το παραμικρό ..
Για το fw σαφως λένε στα ξενα φόρα να μην το πειραξει κανεις και να μην βαλει του Dune σε καμία περίπτωση , ειναι διαφορετικά στο εσωτερικό και πως δουλεουν .Ετσι γραφουν , ετσι σας το μεταφερω .
Τελευταιο εχω να πω οτι μ αρεσει το φωτιζομενο τηλεκοντρολ ! \Προσψπική μου γνωμη οτι χαλαλι τα 229 Ευρω που εδωσα . Τα σπάει και δεν μου πιανει και χωρο :grinning-smiley-043

Δεν λεω οτι ειναι κακο μηχανημα, καθε αλλο!
Δειχνει να κανει με την πρωτη πολλα πραγματα που αλλα (πολυ ακριβοτερα μηχανηματα) ακομα υποσχονται...
Οταν το δουλευεις, σου ζεσταινεται καθολου?

Αυτό ηταν που μου εκανε και εντυπωση οτι δεν ζεσταινεται καθολου και μιλαμε για 6 ωρες και βαλε συνεχη χρήση

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

οχι, δεν μπορει.
Για το άλλο που είχα ρωτήσει;
Αν δηλαδή μπορείς να αλλάζεις (επιλέγεις) τραγούδια κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής;

Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Αμα μου πεις τι θα ηθελες να παιζει να σε βοηθησω .
Αφου παιζει για μενα 23GB Avatar κ ISO και αλλά , τι να μην παίζει?

Το Avatar είναι 40GB σε BD Remux.Το έχεις δοκιμάσει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Το Avatar είναι 40GB σε BD Remux.Το έχεις δοκιμάσει?
Οχι και ουτε θα περιμενω να κατεβασω 40 GB Σορρυ-bye-
Ουτε σε torrent δεν το βρηκα.Οποιος το εχει φερνει τον σκληρότου στο σπίτι μου και το δοκιμαζουμε

Last edited:
Εδω εγω σου χω πραγμα εγω οτι τραβα η ψυχη σου ........πες μου μονο αν εχεις ενυσχυτη που να περνα HD Audio για να γινουν σωστα τα test και να μην ειμαστε παραπληροφορηση για τους υπολοιπους........και μας:violent-smiley-030:

καλημερα σε ολους τους φιλους
μολις πριν λιγο παρελαβα στα χερια μου το μηχανακη
το μεσημερη θα συνδεθη πανω στην sony kdlw2000 και στον onkyo 608
το απογευμα θα δωσο της εντυπωσεις μου