Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Ας το συνεχισω λιγο,
μεγαλη πλακα η συσκευασια.Αν και αριστη, πουθενα δεν αναφερεται το μοντελο, μονο egreat nmt ! Α1080 δεν ειδα πουθενα στην συσκευασια.
Και σε εμενα ειχε τριπολικο φισακι, οποτε αγορασα ενα καινουργιο καλωδιακι (2ε).
Τσιπικη η ελλειψη μπαταριων...
Κινεζια κανονικη, αλλα με τρομακτικες επιδοσεις.

http://www.futeko.com/phpBB3/viewtopic.php?f=4&t=26

Το νέο firmware στα μέσα Αυγούστου... κοινώς τους π@@@@ε η Egreat....

και οι πωλήσεις του Α1080 θα συνεχίσουν μόλις βγει το καινούργιο fw...

Πάλι καλά προλάβαμε και το πήραμε :award:

Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Μα το εχω σε δικτυο και τα παιζει μεσω δικτυου μεχρι στιγμης ολα ! Αυτό ειναι που εχω τρελαθει !

Καταρχας ειδε ΤΟ τρελό , ειδε το AZBOX και τα αρχεία του και επαιξε και αυτά .

Τωρα θα κοιταξω πιο βαρια .Παντως το Demo της Pioneer το αρχειο που ειναι πολύ βαρυ το παιζει αψογα :award:

Καλημερα φιλε μου και σε ολους τους αλλους.

Επειδη δεν το κατεχω καλα το αθλημα και ενδιαφερομαι να το αγορασω μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου πεις εαν εχω το HTPC στο σαλονι και το Α1080 διπλα στην κρεβατοκαμαρα μπορει ασυρματα να μεταφερει τα εργα και να τα βλεπω εκει?
Επισης πες μου τι καρτα δικτυου χρειαζομαι στο HTPC?
Αυτη τη στιγμη εχω μια εσωτερικη καρτα δικτυου την TP-LINK που αγορασα προχθες για να εχω ασυρματο INTERNET, κανει αυτη για αυτη την δουλεια?

Σε ευχαριστω πολυ Βαγγελης.

Είμαστε πεντέξι, από παραλία γράφω κι εγώ, αλλά όλοι παραλία είμαστε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Καλημερα φιλε μου και σε ολους τους αλλους.

Επειδη δεν το κατεχω καλα το αθλημα και ενδιαφερομαι να το αγορασω μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου πεις εαν εχω το HTPC στο σαλονι και το Α1080 διπλα στην κρεβατοκαμαρα μπορει ασυρματα να μεταφερει τα εργα και να τα βλεπω εκει?
Επισης πες μου τι καρτα δικτυου χρειαζομαι στο HTPC?
Αυτη τη στιγμη εχω μια εσωτερικη καρτα δικτυου την TP-LINK που αγορασα προχθες για να εχω ασυρματο INTERNET, κανει αυτη για αυτη την δουλεια?

Σε ευχαριστω πολυ Βαγγελης.

Δυστυχώς αρχεία 1080p δεν ξέρω αν μπορούν να μεταφερθούν ασύρματα....

αν δεν θέλεις καλώδια δεν ξέρω αν σε βολέψει κάποια λύση με ethernet μέσω πρίζα ρεύματος...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Δυστυχώς αρχεία 1080p δεν ξέρω αν μπορούν να μεταφερθούν ασύρματα....

αν δεν θέλεις καλώδια δεν ξέρω αν σε βολέψει κάποια λύση με ethernet μέσω πρίζα ρεύματος...

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Τουλαχιστον τα 720 θα τα δειχνει ασυρματα?

Καλημερα Βαγγελης

Eκτος συγκλονιστικου απροοπτου (που θα εχει να κανει με τις αποστασεις σου και το ρουτερ σου) , ναι θα μπορεις 720p.

Eκτος συγκλονιστικου απροοπτου (που θα εχει να κανει με τις αποστασεις σου και το ρουτερ σου) , ναι θα μπορεις 720p.
Καλησπερα και σε ευχαριστω

Τουλαχιστον πες μου εαν η εσωτερικη καρτα που εβαλα τη TP-LINK για ασυρματη δικτυωση με ΙΝΤΕΡΝΕΤ κανει και για το Α-1080.Η αποσταση θα ειναι ακριβως το διπλανο δωματιο.

Ευχαριστω

Καλησπερα και σε ευχαριστω

Τουλαχιστον πες μου εαν η εσωτερικη καρτα που εβαλα τη TP-LINK για ασυρματη δικτυωση με ΙΝΤΕΡΝΕΤ κανει και για το Α-1080.Η αποσταση θα ειναι ακριβως το διπλανο δωματιο.

Ευχαριστω

Δεν έχει σχέση η κάρτα στο PC. Kαι το PC και το player συνδέονται με το router.

Αν το pc παίρνει internet από τον router ασύρματα τότε είσαι οκ με το PC.

Θα πρέπει και το player να συνδεθεί ασύρματα με τον router για να είσαι οκ.

H futeko σταματαει την πωληση αλλων Α1080 οταν ξεστοκαρει.
Μαλλον σπαστηκε με τους κινεζους και το fw που δεν εχει βγει ακομα.

Καλά που τα πηραμε , μαλλον θα τα εχουμε συλλεκτικα :flipout::flipout:

Πάντως πέρα από τστεια το μηχανακι τα σπάει μιλαμε .Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος:SFGSFGSF:

καλησπερα σε ολους τους φιλους
εκτεσ το βραδυ ολα καλα ειδαμε την ταινια μας και τελος σημερα λοιπον μετα που γυρισαμε
το ανοιξαμε και το μηχανακη μενει κολημενο στην πρωτη εικονα δεν μπαινει καθολου μεσα στο μενου
απο κατω εχει κουμπι restore το παταω αλλα δεν κανει τιποτα

λιγο help ρε παιδια

βαλτο μονο του το fw σε ενα αδειο στικακι οταν μπουταρει το μηχανημα.
Διαβασε και το manual του dune prime/base για το πως γινεται το recovery fw.