Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

καλησπερα και παλι
κατεβασα το recovery το ξεζιπαρα το εβαλα σε ενα αδειο στικακι
το εβαλα στο μηχανημα πανω
και το εβαλα εμπρος αλλα δεν κανει τιποτα...

Ρωτα την futeko και διαβασε το manual του dune.Η διαδικασια recovery ειναι η ιδια με του Α1080.
Αν δεν γινεται τιποτα στειλε το πισω.

με το μηχανακη δεν καταφερα να κανω τιποτα

μολις πριν λιγο ελαβα email απο την futeko και με ενημερωσαν οτι εχει παρουσιαστει το προβλημα απο εκτες και σε αλλους χρηστες
δουλευουν λεει πανω σε αυτο και το απογευμα θα μου στειλουνε ενα uptate ωστε να διορθωθει
και να να ξαναδουλεψει το egreat

αντε να δουμε

υπομονη λοιπον με χρι το βραδυ....

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

με το μηχανακη δεν καταφερα να κανω τιποτα

μολις πριν λιγο ελαβα email απο την futeko και με ενημερωσαν οτι εχει παρουσιαστει το προβλημα απο εκτες και σε αλλους χρηστες
δουλευουν λεει πανω σε αυτο και το απογευμα θα μου στειλουνε ενα uptate ωστε να διορθωθει
και να να ξαναδουλεψει το egreat

αντε να δουμε

υπομονη λοιπον με χρι το βραδυ....
προσπάθησε μεχρι να σου στειλει η φουτεκο την απαντηση να το αναβοσβησεις μερικες φορες με το στικακι μεσα και με το αρχικο fw

Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

προσπάθησε μεχρι να σου στειλει η φουτεκο την απαντηση να το αναβοσβησεις μερικες φορες με το στικακι μεσα και με το αρχικο fw

καλησπερα φιλαρακη και σε ευχαριστω για την απαντηση
αφου δεν με αφηνει να προχωρησω στο μενου πως θα του κανω το upate

???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

καλησπερα φιλαρακη και σε ευχαριστω για την απαντηση
αφου δεν με αφηνει να προχωρησω στο μενου πως θα του κανω το upate

???
Εμενα μου το εκανε αυτο οταν εβαλα αλλο fw αλλα το πλακωσα να το ανοιγοκλεινω και σε καποια στιγμη εφυγε απο την οθονη το πρασινο και μπηκε και εκει εκανα update .Πρεπει να το ανοιγοκλεισα πανω απο 20 φορες

Nα την πω την αμαρτια μου?
Μπας και εχει κανει καμμια φουστια η hdi και μπρικαρει το fw σε non dune μηχανηματα?
Λετε να γυρισουμε σε κανα πιο παλιο fw?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Εμενα μου το εκανε αυτο οταν εβαλα αλλο fw αλλα το πλακωσα να το ανοιγοκλεινω και σε καποια στιγμη εφυγε απο την οθονη το πρασινο και μπηκε και εκει εκανα update .Πρεπει να το ανοιγοκλεισα πανω απο 20 φορες

ολο το μεσημερι κανω αυτο εδω

Pls check it as below ,
Method V1.3 with reset button. 1. [FONT=&#23435]Copy the new FW(from our website) into USB flash root directory(eg install.img[FONT=&#23435]_SPAN>, insert USB host port of the unit.[/FONT][/FONT]
2. [FONT=&#23435]Press restore switch according to below indication:[/FONT]
3.[FONT=&#23435]Reboot unit again, after 5 seconds, loosen switch. After 10 seconds, upgrade screen will display.
4.[FONT=&#23435]System update will cost 5 minutes, pls wait.[/FONT]
5.[FONT=&#23435]Update finished, system will restart automatically.[/FONT]
6.[FONT=&#23435]If update failure , pls use the same method for recovery[/FONT]
[/FONT]

βαζω μεσα σε ενα καθαρο στικακη αυτο το uptate
4ths_firmware_SMP8643D_100706_0727_beta και κανω οτι λεει παραπανω

Τιποτα Ομως...

Nα την πω την αμαρτια μου?
Μπας και εχει κανει καμμια φουστια η hdi και μπρικαρει το fw σε non dune μηχανηματα?
Λετε να γυρισουμε σε κανα πιο παλιο fw?

Φουστιά έχουν κάνει στο καινούργιο Firmware του C-200 απ' ότι είπε ο werner έχουν αλλάξει τον τρόπο φλασαρίσματος και είδη οι beta testers είχαν στείλει στον κουβά πολλά μηχανήματα.Η διαδικασία σταμάταγε βγάζοντας "error 22" και γι' αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ στους τολμηρούς.

Θα μεινω στο 727 και σε οτι επισημο θα βγαζει η egreat.
Παντως για να ειμαι ειλικρινης, δεν χρειαζομαι κατι απο καποιο νεο fw.

καλημερα σε ολους
μετα απο συνενοηση με τη futeko το μηχανακη θα επιστραφει πισω ωστε να γινει η αντικατασταση του
τι να κανουμε ετυχε να ειμαστε και εμεις μεσα στου ατυχους

υπομονη τωρα ποτε θα παει και ποτε θα ερθει το καινουργιο

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Φουστιά έχουν κάνει στο καινούργιο Firmware του C-200 απ' ότι είπε ο werner έχουν αλλάξει τον τρόπο φλασαρίσματος και είδη οι beta testers είχαν στείλει στον κουβά πολλά μηχανήματα.Η διαδικασία σταμάταγε βγάζοντας "error 22" και γι' αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ στους τολμηρούς.

Ο τολμηρός το εγκατέστησε στο α1080.. και δούλεψε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ....
(επιτέλους YAMJ)...... :SFGSFGSF:

καλημερα σε ολους τους φιλους
το Α1080 βρισκεται πανω στην futeko το τσεκαρανε και μου αποοστελνουνε καινουργιο
απο εβδομαδα λογικα θα τα ξανα εχουμε

Υπομονη λοιπον

Τι εγινε με το το A-1080? Υποτιθεται οτι θα εβγαινε καινουργιο firmware κλπ.
Τωρα τοφαγε και η μαρμαγκα απο το site της futeko....

Αιωνια του η μνήμη?

Για το 1080Α (S5) δεν βρήκα κι εγώ κάπου αλλού να το πουλάνε.
Βρήκα όμως για το Egreat S2, που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά (ίδιο firmware), αλλά είναι μεγαλύτερο σε όγκο και παίρνει 3,5 σκληρό.
Όσοι ενδιαφέρεστε ψάξτε το θέμα του τελωνείου, κυρίως.