NiKa
AVClub Addicted Member
- 11 June 2008
- 2,487
Το έχει κανείς ακόμη ή το δώσατε όλοι;
Σιγά μην το δώσω....
ΑΨΟΓΟ..... :a0210:
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Το έχει κανείς ακόμη ή το δώσατε όλοι;
No news, is good news.Α! Είπα κι εγώ, γιατί δε σας άκουγα τόσον καιρό!!!
Από που ?http://hotfile.com/dl/98351458/47d29a2/4ths_firmware_SMP8643D_100916_1125_M3Plu....dff.html
Νεο fw 1125 , για δειτε το! :idea:
Δεν προκειται να ανεβει αλλο fw στο site της egreat.
Σιγουρα οχι δικο τους.
Ακομα και αυτα που ανεβαζουν ειναι τα scene release και η egreat δεν εχει καμμια σχεση.
Δυστυχως το φορουμ τους δεν μου ανοιγει εδω και μερες.
Στην θεση σας εγω θα το εβαζα το καινουργιο.Την ιντερνετικη προσβαση που μπρικαρε τα players την εχουν κοψει απο το προηγουμενο fw.
Στην χειροτερη περιπτωση το βαζετε χωρις ιντερνετ, και τσεκαρετε οτι ΔΕΝ δουλευει ο internet browser.Αν οντως δεν δουλευει το κρατατε (αν δεν εχει αλλα θεματα φυσικα).
http://hotfile.com/dl/98351458/47d29a2/4ths_firmware_SMP8643D_100916_1125_M3Plu....dff.html
Νεο fw 1125 , για δειτε το! :idea:
Ναι φιλε μου, αυτο που εδωσα εγω...
Τι παραπάνω κάνει απ'αυτά που κάνει αυτό που έχουμε;Στο εξωτερικο λενε οτι ειναι ασφαλες και οτι ειναι παρεμφερες με την 2027 εκδοση του hdi dune fw.
Βαλτε το αφοβα λοιπον.
ΑΝ εχει καποιο bug θα ειναι σε πιθανα audio glitches στα dvd rip/iso.
parisal μετά απο δοκιμες και σκληρη χρηση από φιλους χρηστες στο εξωτερικό το εβαλα κι εγω .Ολα καλα so far so goodΕνδιαφέροντα, αλλά όχι κρίσιμα, για να το ρισκάρω.
Τη σύνδεση με το ιντερνέτ την έχεις μπλοκάρει;parisal μετά απο δοκιμες και σκληρη χρηση από φιλους χρηστες στο εξωτερικό το εβαλα κι εγω .Ολα καλα so far so good
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.