Νεό Fiat 500

Απαράδεκτο, ένα mini πόλης πρέπει να είναι αυτόματο αΚα Smart Fortwo ...
Κατα άλλα είναι πολύ ρετρό και συμπαθητικό στο γυναικείο πληθυσμό ... Βγαίνει και σε ΡΟΖ!

θυμαμαι πολυ πριν βγει το Σμαρτ στους δρομους μικρων Γαλλικων πολεων που βασιλευε ενα μικρο Λιζιε........απλα υπεροχο

Απάντηση: Re: Νεό Fiat 500

Παλια για να βαλεις πρωτη εβαζες δευτερα πρωτα:flipout: :flipout:

Τωρα ουτε καν καταλβαινεις τιποτα......εχουν παει πολυ μπροστα τα ατομα ...απλα εχουν βγαλει κακο ονομα στις παλαιες γενιες.

+ 1
από το 2000 που έχω το BRAVA και μετά από άπειρα ανεβάσματα στις 6500rpm
χωρίς ούτε μια φλάντζα να έχει αρπάξει (βλέπε mirafiori η 124 από τα παλιά) θα συμφωνήσω μαζί σου .
Και όλα αυτά με 1242cc σε ένα αμάξωμα 1100 κιλών περίπου με πόρτες που ο Σωκράτης θα τις χαρακτήριζε ότι κάνουν γκούπ.:ernaehrung004:

Σωκράτη τώρα αυτό είναι κακό η καλό ?

Last edited:
Όλα είναι σχετικά ρε παιδιά....

Εξαρτάται πάντα και η χρήση του κάθε αυτοκινήτου!

Άμα είσαι σπίτι-δουλειά-σπίτι σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς πιθανότατα δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα εκτός κι αν πέσεις στην περίπτωση.
Αν βέβαια είσαι καθημερινά στους δρόμους και το σπάς, ε τότε θα βγάλει προβλήματα δεν γίνεται αλλιώς!

Προσωπικά, μετά απο σχεδόν πολλά χρόνια αρμονικής συμβίωσης με ένα Punto δεν έχω κανένα παράπονο πλην κάποιων ψιλο-ηλεκτρονικών προβλημάτων.
Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο μάθαμε να οδηγούμε εγώ, η μάνα μου και ο αδερφός μου!

Δυστυχώς τώρα διανύει τα τελευταία του χλμ στα χέρια της μάνας μου...:rifle:

Re: Απάντηση: Νεό Fiat 500

Γεγονος Νο1: Οποιοδηποτε αυτοκινητο μπορει να βγαλει βλαβες.

Γεγονος Νο2: Tα Αγγλικα , Ιταλικα και Γαλλικα αυτοκινητα βγαζουν πολυ περισσοτερα προβληματα απο τα υπολοιπα.

Δεν ειναι τυχαιο οτι Land Rover και Alfa Romeo ειναι τελευταιες σε ολες τις ερευνες αξιοπιστιας.

Οσο για το Αυτο Τριτη , ειναι ενα περιοδικο εντελως αναξιοπιστο κατα την αποψη μου. Ειχα γνωρισει και ενα συντακτη παλιοτερα που αμφιβαλω να ηταν πανω απο 20 χρονων! Κυκλοφορουσε και στην Αθηνα με ενα αυτοκινητο που εγραφε "Αυτο Τριτη Test" πανω τρομαρα του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεό Fiat 500

Γεγονος Νο1: Οποιοδηποτε αυτοκινητο μπορει να βγαλει βλαβες.

Γεγονος Νο2: Tα Αγγλικα , Ιταλικα και Γαλλικα αυτοκινητα βγαζουν πολυ περισσοτερα προβληματα απο τα υπολοιπα.

Δεν ειναι τυχαιο οτι Land Rover και Alfa Romeo ειναι τελευταιες σε ολες τις ερευνες αξιοπιστιας.

Οσο για το Αυτο Τριτη , ειναι ενα περιοδικο εντελως αναξιοπιστο κατα την αποψη μου. Ειχα γνωρισει και ενα συντακτη παλιοτερα που αμφιβαλω να ηταν πανω απο 20 χρονων! Κυκλοφορουσε και στην Αθηνα με ενα αυτοκινητο που εγραφε "Αυτο Τριτη Test" πανω τρομαρα του.

Γεγονός Νο3 και σε συνέχεια του Νο2,VW Uber Alles στα προβλήματα.
Απλά οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν το θάρρος να το φωνάξουν αφού έχουν δώσει κάτι χιλιάδες ευρώ παραπάνω από το φιατάκι και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι όλο και πιο συχνά βγαίνουν βόλτα με το τουτού τους να είναι πάνω στην καρότσα της Express Service.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεό Fiat 500

Σωκρατη εισαι υπερβολικος.

Αλλωστε ειναι γνωστο σε ολους οτι η Alfa Romeo εχει προβληματα. Εγω εχω διαβασει τουλαχιστον δυο επιστολες διαμαρτυριας σε περιοδικα απο κατοχους 156 που το αυτοκινητο τους επιασε ξαφνικα φωτια και κοντεψαν να καουν ζωντανοι. Μαλιστα του ενος το αμαξι ηταν μονο 6 μηνων και ενω ειχε καει ολο το μπροστινο τμημα η αντιπροσωπια του προτεινε επισκευη!!!

Τωρα αν εσυ εχεις πιασει το λοττο και δεν ειχες προβληματα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. Στατιστικα ειναι βεβαιο οτι τα Ιταλικα αυτοκινητα βγαζουν περισσοτερες βλαβες. Βεβαια υπαρχουν και τα Γαλλικα που τα συναγονιζονται επι ισοις οροις.

Για τα γαλλικά εγώ έχω την καλύτερη γνώμη απο την προσωπική μας εμπειρία με μια Citroen Xantia 1.8 που είχαμε 13 χρόνια κι έκανε πάααρα πολλά χιλιόμετρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεό Fiat 500

Απλά οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν το θάρρος να το φωνάξουν αφού έχουν δώσει κάτι χιλιάδες ευρώ παραπάνω από το φιατάκι και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι όλο και πιο συχνά βγαίνουν βόλτα με το τουτού τους να είναι πάνω στην καρότσα της Express Service.
:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Νεό Fiat 500

Από τιμή?
Απο τιμή, σύμφωνα με φίλο μου που είναι ντηλερ Φιατ-Αλφα Ρομέο-Λάντσια και ήταν στην παρουσίαση στην Ιταλία, θα είναι ...λίγο τσιμπημένη, απο 10χιλιάδες ευρώ και άνω. Βεβαια το όχημα υπάγεται στην κατηγορία λουξ (για φτηνό η Φιατ θα πουλάει το Παντα) και ειναι λεει πολύ χλιδάτο και οι περισσοτερες εκδόσεις έχουν 7 αερόσακκους! (ανακάλυψαν και νεο για τα γόνατα!). Επίσης θα έχει πολλές διαφοροποιητικές επιλογές στον διάκοσμο, σε σημείο που να φτάνουν τα 500χιλιάδες διαφορετικά (έστω και σε κάτι ελάχιστο) εσωτερικά! Για παράδειγμα τα κλειδιά θα είναι σε ότι χρώμα θέλεις και όχι υποχρεωτικά σε μαυρο όπως είναι τώρα στα περισσότερα αυτοκίνητα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεό Fiat 500

+1

Νόμιζα οτι είναι εύκολο να καταλάβει κανείς την περιοχή απ τη φωτογραφία.

Τέλος πάντων, το είδα τυχαία, πέρισυ την άνοιξη έξω απο τη ΔΕΘ. Δεν είχε κανονικές πινακίδες.

Μάλλον δεν παράγεται πιά. Αφού και η εταιρεία έχει "πεθάνει"...

Last edited:
To είχα πετύχει στο Παρίσι να βγαίνει απο ένα απίστευτα στενό γκαράζ και είχα πάθει την πλάκα μου! Τώρα, λόγω Smart κυρίως, έχει "μάθει" λίγο το μάτι στα super-mini αλλά τότε πραγματικά δεν το πίστευα...

Παντως το FIAT 500 εχει ωραιο σχεδιασμο. Καμια σχεση με το Panda (στο πατωμα του οποιου βασιζεται) το οποιο μοιαζει με περιπτερο με ροδες.

FIAT ?????????
APLA APOTIXIA I MALON ANOIXTH GRAMMH ME SYNERGEIO .
EIXA ENA STILO MW 1600 KAINOYRGIO 18 MHNES OPO STA XERIAMOY KATAFERA NA TO EXO TOYS 6 TOYS YPOLOIPOYS I FIAT .
THATHELA NA GRAPSO PERISOTERA ALLA POSA 12 SELIDES DIKOGRAFIAS .
THA TA SKANARO GIA NA DITE OTAN VRO XRONO
:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: