Νέο Firmware Update για το PS3

H κίνηση στον server είναι τρομερή παιδιά. Από εκείνη την ώρα έχει φτάσει στο 40%...

Όποιος θέλει να κάνει αναβάθμιση ας το πράξει σε 2-3 μέρες που θα'χει χαλαρώσει η κατάσταση.

H κίνηση στον server είναι τρομερή παιδιά. Από εκείνη την ώρα έχει φτάσει στο 40%...

Όποιος θέλει να κάνει αναβάθμιση ας το πράξει σε 2-3 μέρες που θα'χει χαλαρώσει η κατάσταση.

είναι ναι, αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά και με την σύνδεσή σου ...

23:35 - και το AVClub δεν πάει καλύτερα..
Τέλος πάντων, κατεβάζω κι εγώ! Να δούμε τι θα μας φτιάξει και τι θα μας χαλάσει αυτή τη φορά...

23:35 - και το AVClub δεν πάει καλύτερα..
Τέλος πάντων, κατεβάζω κι εγώ! Να δούμε τι θα μας φτιάξει και τι θα μας χαλάσει αυτή τη φορά...

5 λεπτά μετά είμαι στο 33% με ΟΤΕ (ακόμη) στα 2ΚBps.
Λέτε να έχει μέσον ο ΟΤΕ?

5 λεπτά μετά είμαι στο 33% με ΟΤΕ (ακόμη) στα 2ΚBps.
Λέτε να έχει μέσον ο ΟΤΕ?

κάτι παίζεται...
εμένα από το 60% και μετά, πάτησε γκάζι και το τελείωσε σε 3 λεπτά με 24αρα Φόρθνετ...:chinscratch:

όχι και 2 kbps αρχηγέ μου... :laugh:
Sorry Sfortis, αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ (2Mbps). Ευχαριστώ πάντως για τη διόρθωση.
10' μετά είμαι στο "installing" σε στάδιο 60%.
Σίγουρα έχει κάποιο μέσον ο ΟΤΕ (κι εγώ που έκανα αίτηση στην On Telecoms...)

κάτι παίζεται...
εμένα από το 60% και μετά, πάτησε γκάζι και το τελείωσε σε 3 λεπτά με 24αρα Φόρθνετ...:chinscratch:

Παιδιά μη χαλιέστε! Ο Server με το update απλά έχει πολλή κίνηση. Εγώ που έκανα αναβάθμιση το μεσημέρι έκανα 1 ώρα για να φτάσω στο 30% και σε μισή ακόμη ώρα είχε κιόλας τελειώσει. Περιμένετε να μπείτε σε "τρύπα" και θα τελειώσει τσάκα-τσάκα.

Απάντηση: Re: Νέο Firmware Update για το PS3

κάτι παίζεται...

Μια από τα ίδια...:a0210:

Από παρενέργειες δεν παρατήρησα κάτι...

Απορία: Ο κωδικός που βγάζει για ενεργοποίηση (μετά από εγγραφή) στο www.divx.com/vod/....τι είναι????

Sorry Sfortis, αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ (2Mbps). Ευχαριστώ πάντως για τη διόρθωση.
10' μετά είμαι στο "installing" σε στάδιο 60%.
Σίγουρα έχει κάποιο μέσον ο ΟΤΕ (κι εγώ που έκανα αίτηση στην On Telecoms...)

πλάκα κανω..φυσικα και καταλάβαμε -bye-

Απάντηση: Re: Νέο Firmware Update για το PS3

Μπα δεν το βλεπω. Θα παρω συντομα ενα S350...-bye-
Αγαπητέ φίλε, το θέμα αφορά το νέο firmware του ps3. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε πάλι, ξανά κ ξανά, κ φτου από την αρχή, για το τι κάνει το 360 κτλ.
Υπάρχει αντίστοιχο θέμα για να μπεις εκεί μέσα κ να μιλήσεις με αυτούς που γράφουν για αυτό το τοοοόσο ενδιαφέρον θέμα. -bye-

Την αναβάθμιση την έκανα χθες βράδυ κατά τις 12 κ πήγε σφαίρα. Παρενέργειες δεν είδα, έπαιζα για κάνα 2ωρο pro2009. :a0210::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Νέο Firmware Update για το PS3

Παρενέργειες δεν είδα, έπαιζα για κάνα 2ωρο pro2009. :a0210::BDGBGDB55:

Αγαπητε Μιχαλη αυτο το νημα αφορα το firmware update.

Για το Pro2009 υπαρχει αλλο νημα.

..
.
.
.
.
..
.
Καλα πλακα κανω.-bye-

Συνεχιστε παιδια για το Update.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέο Firmware Update για το PS3

Αγαπητε Μιχαλη αυτο το νημα αφορα το firmware update.

Για το Pro2009 υπαρχει αλλο νημα.

..
.
.
.
.
..
.
Καλα πλακα κανω.-bye-

Συνεχιστε παιδια για το Update.

χαχαχαχαχαχαχαχα :flipout:

:guitarist: