η λέω παπαρδέλες ?
ΑΝΑΘΕΜΑ και εάν έχω κατάλαβει δλδ
Βασικά το πρώτο λόγω του δεύτερου. Χωρίς φυσικά να θέλω να υπερασπιστώ το MQA που άλλωστε ουσιαστικά ακόμα δεν υφίασταται.. Πολύ λίγοι το έχουν ακούσει σε παρουσιάσεις μόνο. Υπάρχουν στον ιστό αρκετές διαφωτιστικές πληροφορίες για το πώς λειτουργεί βασίλη οι οποίες μένει να επαληθευτούν και στην πράξη. Το μόνο σίγουρο είναι οτι το MQA έχει μέλλον μόνο σαν streaming format. Στην Μeridian δεν είναι χαζοί το ξέρουν πολύ καλά αυτό γιαυτό και περιμένουν κέρδη κυρίως απο τα royalties γιαυτό και το καθυστερούν ωστε να γίνει πρακτικό στην υλοποίηση στα smartphones με τους 2,5 δισεκατομμύρια υποψήφιους πελάτες..
Μα... στο εξήγησε (ορθώς κατά τη γνώμη μου).
Αρα δεν είπα μπουρδες ..
ρε τσιπάκιε μας περιεργαζεσαι μου φαίνεται /
τεσπα ,,
και τι δουλεiα έχει o κονβέρτορας και είναι μείον ότι δεν κάνει ΜQA decod ? , δουλεία του client η του εκάστοτε stream player ειναι αυτό , πχ κάτι σε VLC ,
ειναι σα να λέμε ότι είναι μείον γιατι το DAC δεν παίζει φλακ ,, αυτη την λογική δλδ
μαιστα αρπαχτή μου μιρίζει ,
Δηλαδή θες να παίζει το καινούριο φορμά το αρχαίο κινητό σου?
Να μη σου παράσχουμε "συμβατή" συσκευή σε προνομιακή τιμή?
![]()
[/COLOR]Και μη ξεχνάμε. Μιλάμε για αγορά συσκευών και εφαρμογών της τάξης των δις!! Ποτέ άλλοτε - στην τεχνολογική εποχή - δεν έχει ξανασυμβεί τέτοια διείσδυση παγκοσμίως...
Σοβαρό μειονέκτημα η έλλειψη MQA. Δεν ξέρω αν μπορεί να προστεθεί με καινούριο update στο fiemware και αν υπάρχουν royalties. Σήμερα το MQA είναι εκ των ουκ άνευ. TIDAL RULES
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.