Νεο φτηνο dacακι απο ebay

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

@topos

New member
23 September 2008
46
Καλησπερα στο forum...

Αυτη την στιγμη εχω εναν ενισχυτη nad c320m,ηχεια lsk-500(130watt 90db) kenwood και απο πηγη ενα laptop..

Ακουω ιντερνετικους σταθμους και ραδιο κυριως-σκοπευω ομως σιγα σιγα να μαζεψω μια συλλογη απο flac-,οπως επισης απο τον nad παιζει k ο ηχος απο τις ταινιες που προβαλω στην 50' plasma.

Στην αρχη ελεγα για την γνωστη λυση behringer uca222 αλλα απο οτι βλεπω ειναι καπως παλιο πλεων...

Οποτε αναρωτιεμαι εαν με τα διπλα χρηματα αγοραζω κατι αξιοπρεπεστερο.

Αυτα ας πουμε
Hifimediy Sabre USB DAC

MUSE DA20

ειναι καλυτερα?

Καλημέρα!

Η άποψή μου είναι πως ναι είναι καλύτερα.

Για το DAC πιστεύω πως είναι πολύ καλή επιλογή για το ποσό που ζητάει - προσωπικά έχω ένα παλιότερο μοντέλο από HiFiMe και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Όσον αφορά τον ενισχυτή υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε μια μεγάλη γκάμα ποσών και με πολύ διαφορετικές δυνατότητες.

Σου προτείνω την Topping όπου βλέπω πολύ καλές υλοποιήσεις και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής στα ενισχυτάκια της...

Δες αυτό:

http://www.ebay.com/itm/TOPPING-TP2..._HomeAudioHiFi_Amplifiers&hash=item4605f2d062

Επιπλέον, μπορείς να δεις την SMSL και την Indeed. Πολύ καλές επιλογές όλες τους με χρόνια εμπειρίας στο χώρο (αν και άγνωστες εδώ).

Σε εχασα λιγακι...
Περα απο το dac προτεινεις να αλλαξω και τον ενισχυτη που ηδη εχω (nad c320)?

Οσο για τις αλλες 2 εταιριες..
Απο την indeed δεν ειδα να βγαζει dac και απο την smsl ειδα πως βγαζει αυτο στα ~ιδια περιπου χρηματα..

Σε σχεση με ενα μεγαλυτερο ας πουμε αυτο, τι ακριβως χανω?

Χμμ... κατάλαβα ότι θες να αλλάξεις και ενισχυτή στην αρχή...

Η προσωπική μου εμπειρία είναι πως ο 'ηχος των laptops είναι σαφώς υποδεέστερος από το εξωτερικό DAC. Το πρώτο που είχα αποκτήσει ήταν το HiFiMe (με κάποιο βασικό sabre τσιπάκι) και η διαφορά ήταν σαφής.

Οι επιλογές σε DAC είναι αμέτρητες. Καλό είναι να προσδιορίσουμε καλύτερα ποιο είναι το budget και οι απαιτήσεις - τι δειγματολειψίες μας ενδιαφέρουν, αν θέλουμε δυνατότητα για DSD, αν μας ενδιαφέρει η φορητότητα ή πάμε και σε κάτι μεγαλύτερο με τροφοδοσία κλπ.

Για λέγε, για λέγε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως αν υπάρχει το budget, αυτό είναι very nice!!!

http://www.ebay.com/itm/SMSL-M8-DAC..._HomeAudioHiFi_Amplifiers&hash=item339aab8570