Νέο Gemini E2 4.40 σήμερα

Στο Newnigma δεν υπάρχει η δυνατότητα να ετοιμάσεις στα μέτρα σου το satellites.xml
Υπάρχει όμως σχετική ιστοσελίδα που κάνει τη δουλειά αυτή εύκολα και γρήγορα.
Ας μας τη θυμίσει κάποιος.

Re: Απάντηση: Νέο Gemini E2 4.40 σήμερα

Στο Newnigma δεν υπάρχει η δυνατότητα να ετοιμάσεις στα μέτρα σου το satellites.xml
Υπάρχει όμως σχετική ιστοσελίδα που κάνει τη δουλειά αυτή εύκολα και γρήγορα.
Ας μας τη θυμίσει κάποιος.

http://satellites-xml.eu/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο Gemini E2 4.40 σήμερα

Καλησπέρα φίλοι του φόρουμ ! Επειδή το έχω από καιρό απορία τι ακριβώς κάνει αυτό το αρχειάκι ; Μιλάω για το satellites.xml, το οποίο ποτέ δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Μέχρι τώρα απλά περνάω τα καινούργια settings (προτιμάω του Vhannibal) όποτε υπάρχουν μεγάλες αλλαγές. Αυτό το αρχειάκι τι ακριβώς κάνει ; Πως μπορούμε να το περάσουμε με FTP στον 800άρι ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις ! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο Gemini E2 4.40 σήμερα

Καλησπέρα φίλοι του φόρουμ ! Επειδή το έχω από καιρό απορία τι ακριβώς κάνει αυτό το αρχειάκι ; Μιλάω για το satellites.xml, το οποίο ποτέ δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Μέχρι τώρα απλά περνάω τα καινούργια settings (προτιμάω του Vhannibal) όποτε υπάρχουν μεγάλες αλλαγές. Αυτό το αρχειάκι τι ακριβώς κάνει ; Πως μπορούμε να το περάσουμε με FTP στον 800άρι ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις ! :grinning-smiley-043
εχει τις συχνοτητες των καναλιων,
/etc/tuxbox

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο Gemini E2 4.40 σήμερα

εχει τις συχνοτητες των καναλιων,
/etc/tuxbox
Καλησπέρα φίλε leo06 ! Δηλαδή εννοείς ότι άμα αλλάξει συχνότητα κάποιο κανάλι (π.χ. το ORF) περνώντας το καινούργιο αρχειάκι για τους δορυφόρους που σε ενδιαφέρουν (π.χ. 13, 16, 19.2) θα έχεις ενημερωμένο τον δέκτη σου με όλες τις αλλαγές που έγιναν στις συχνότητες των καναλιών γι' αυτούς τους τρεις δορυφόρους ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο Gemini E2 4.40 σήμερα

Καλησπέρα φίλε leo06 ! Δηλαδή εννοείς ότι άμα αλλάξει συχνότητα κάποιο κανάλι (π.χ. το ORF) περνώντας το καινούργιο αρχειάκι για τους δορυφόρους που σε ενδιαφέρουν (π.χ. 13, 16, 19.2) θα έχεις ενημερωμένο τον δέκτη σου με όλες τις αλλαγές που έγιναν στις συχνότητες των καναλιών γι' αυτούς τους τρεις δορυφόρους ;
ναι,αλλα πρεπει να κανεις ξανα scan αν εχει αλαξει συχνοτητα

ναι,αλλα πρεπει να κανεις ξανα scan αν εχει αλαξει συχνοτητα

καλησπερα και απο εμενα παιδεια φιλε leo οποτε αφου θα ξανακανεις scan τις συχνοτητες για πιο λογο να αντιγραψεις το sattelite.xml αρχειο???δεν θα τις περασει μονος του ο δεκτης στο σκαναρισμα???

καλησπερα και απο εμενα παιδεια φιλε leo οποτε αφου θα ξανακανεις scan τις συχνοτητες για πιο λογο να αντιγραψεις το sattelite.xml αρχειο???δεν θα τις περασει μονος του ο δεκτης στο σκαναρισμα???
για να μην τις περνας χειροκινητα μια μια