Νέο GPS - Ποιό το καλύτερο πρόγραμμα?

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,029
Πηρα GPS λοιπον και το ερωτημα ειναι (προς τους εμπειρους της υποθεσης) ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα?
Εχει μεσα το iGo9 αλλα παροτι χθες μου φανηκε ικανοποιητικο στην εθνικη οδο (!!!!!) θα ηθελα να το σκαλισω λιγο...

Απάντηση: ΝΕΟ GPS - ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?

Οι περισσοτεροι μιλουν για το Destinator 7. Tο θεωρουν το καλυτερο...

Εχει βγει το Destinator 8?

Δεν ξέρω αν έχει βγει το 8, αλλά το πρόγραμμα σπέρνει

Re: ΝΕΟ GPS - ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?

Mio spirit και Mio Moov 2009 ειναι απο τα καλα και με καλους χαρτες.

Εγω εχω το Mio Moov 2008 και με εχει καλυψει οπου και αν εχω παει.

Ειχα ενα MLS με destinator 7 πριν 1.5 χρονο και περυσι πηρα το Μio 300 που ειναι καλυτερο σε απεικονιση χαρτη και ταχυτητα υπολογισμου διαδρομων...

Φετος σκεφτομαι να το χαρισω στον αδερφο μου και να παρω ενα Spirit...

to destinator ειχε μακραν το καλητερο χαρτη για ελλαδα,της ign,αλλα δυστηχως σταματησαν την συνεργασια τους και χωρις ign to destinator δεν ειναι τιποτα.

to destinator ειχε μακραν το καλητερο χαρτη για ελλαδα,της ign,αλλα δυστηχως σταματησαν την συνεργασια τους και χωρις ign to destinator δεν ειναι τιποτα.

υποθέτω εννοείς ngi.
Δεν το γνωρίζω.
Αν ισχύει, χάνει το dest το μεγαλύτερό του ατού.

Τους χάρτες.
Εχω ακόμα το 6 ή το 7 φορεμένο.
Δύσκολα ξεπερνιούνται οι χάρτες αυτοί.
Γραφική ποιότητα κάτω του μέσου όρου, αλλά σωστοί.

Και τα MIO, χαρτες NGI εχουν (πλεον GeoIntelligence).
ταχεις μπερδεψει λιγο;to mio ειναι συσκευη,εμεις λεμε τι χαρτες παιρνουν τα προγραματα.

Κατά τη γνώμη μου το Destinator έχει (είχε;) τους καλύτερους χάρτες, αλλά το πρόγραμμα δεν μου άρεσε.
Μακράν καλύτερο βρίσκω το iGO που μάλιστα έχει βελτιωθεί πολύ σε χάρτες. Έχει και μια δυνατότητα που στερείται το Destinator και το κάνει εκνευριστικό: από τη στιγμή που θα επιλέξεις τη διαδρομή σου λέει αμέσως και την ταχύτερη και τη συντομότερη διαδρομή, επιλέγεις τι σε συμφέρει, και μετά αρχίζει η πλοήγηση.
Ενώ στο Destinator, επιλέγεις μία στην τύχη, βλέπεις την ώρα και την απόσταση, πας στα πρόσφατα, επιλέγεις την άλλη μέθοδο υπολογισμού, επιλέγεις ποια σε συμφέρει, ξαναπηγαίνει στα πρόσφατα και επιλέγεις αυτή που σε συμφέρει και μετά αρχίζει η πλοήγηση.

Σημερα διαπιστωσα οτι για την επαρχια οι χαρτες που εχει μεσα ειναι πολυ ενημερωμενοι και γενικα το προγραμματακι ειναι πολυ ακριβες!
Μαλλον θα το χρησιμοποιησω και αλλο χωρις να αλλαξω κατι...

Για το 8 δεν διαβαζω καλα πραγματα...

Ναι όντως.
Τραβάει κάτι ανεξήγητα κολλήματα,και πρέπει να πας σε hard reset για να επανέρθει.
Ισως και να φταίνε τα μηχανακια με μικρή μνήμη 32ΜΒ π.χ όπως το δικό μου.
Αλλά άλλα προγράμματα τα τρέχω εντάξει..
Ας ελπίσουμε το Dest 9 να είναι ανταγωνίσιμο των άλλων προγραμμάτων πλοήγησης που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή.

τι εννοείς ΜΙΟ?
και εγώ ΜΙΟ έχω, και έχει dest.

ταχεις μπερδεψει λιγο;to mio ειναι συσκευη,εμεις λεμε τι χαρτες παιρνουν τα προγραματα.

Η MIO ειναι κατασκευαστης και βγαζει τα Mio Moov και Mio Spirit με χαρτες Geointelligence.

Επισης το Mio Moov 2008 και Spirit μπορουν να μπουν σε οποιοδηποτε PDA σαν προγραμματα, παλι με χαρτες Geointelligence.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος τωρα.-bye-

Εγώ λέω να κάτσεις με αυτό που αγόρασες. Το iGO είναι μια χαρά πρόγραμμα (για εμένα ένα από τα καλύτερα). Βέβαια πέρα από την εφαρμογή μεγάλη σημασία έχουν και οι χάρτες, και δυστυχώς από NGI υπάρχει στασιμότητα έναν ολόκληρο χρόνο (γιατί υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία με την Teleatlas και δεν έχει δώσει χάρτες ούτε στο πρόγραμμα που διαθέτει η ίδια...).

Το destinator 7 είναι άρκετα καλό...

Αλλά πλέον θα δοκίμαζα IGo...