Νέο GPS - Ποιό το καλύτερο πρόγραμμα?

Υπάρχει καινούρια έκδοση του Destinator 7; Το GPS μου τρέχει windows 4.3
Ο χάρτης που τρέχω είναι ο Geointelligence 2010.MLSDestinator v3642. Ομολογουμένως μια αναβάθμιση τη χρειάζομαι :help:, οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :listen:

Απάντηση: Re: Νέο GPS - Ποιό το καλύτερο πρόγραμμα?

Υπάρχει καινούρια έκδοση του Destinator 7; Το GPS μου τρέχει windows 4.3
Ο χάρτης που τρέχω είναι ο Geointelligence 2010.MLSDestinator v3642. Ομολογουμένως μια αναβάθμιση τη χρειάζομαι :help:, οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :listen:

Το 7 είναι εκδοση του Destinator.
Yπαρχουν οι νεότερες 8 και 9
Ο νεότερος που γνωρίζω είναι ο MLS Destinator v5014
Aλλα το Dest θεωρείται ηδη ξεπερασμένο.
Δοκιμασε να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου εαν είναι κλειδωμενη,και βαλε αλλο πρόγραμμα πλοήγησης π.χ Navigon,Garmin,iGO Primo τα οποια εχουν συχνή αναβάθμιση των χαρτών τους

Last edited:
μωρε εγω ξεκλειδωτο το χω απο τοτε που το πηρα, εδω και 2,5 χρονια,
αλλα απο την μια το χω συνηθισει, απο την αλλη ελαχιστη χρηση κανω (κ ενιοτε μου σπαει κ τα νευρα ... :D),
δεν θεωρω προβλημα τις μη συχνες αναβαθμισεις, σιγα, τοσο συχνα αλλαζουν οι δρομοι;
τελος, αντε διαλεξε απο αυτα που γραφεις (Navigon,Garmin,iGO Primo) κι αντε περνα ποσο χρονο μαζι του μεχρι να το μαθεις,
το mls αν θυμαμαι καλα, ειναι κ το πιο φιλικο στον χρηστη

Έχεις δίκιο patrickdrd περί συνήθειας. Γι' αυτό το είπα. Και εγώ ξεκλείδωτο το έχω, γι' αυτό σκέφτηκα το dest.

εγω εχω mls dest ξεκλειδωτο,
το mls dest δλδ το εχω απο την μαμα του, κατεβαζω χαρτες απο το site τους με το ονομα μου κλπ,

εσυ εχεις μαλλον κατι αλλο ξεκλειδωτο που του περασες dest

Δεν εχετε δίκιο παιδιά.
Αν τρεξετε μια φορά Navigon η iGO Primo η και Garmin,δεν θα ξαναγυρίσετε στο Dest.Aυτό ειναι σίγουρο!!!!!

Έχω ένα παλιό gps το MLS destinator 5900 και δεν είμαι ευχαριστημένος .Απο μια πρόχειρη μάτια είδα το MIO SPIRIT 6900.Αποκλειστικα για Ελλάδα το θέλω.Το έχει κανεις

Όλα σχεδόν τα GPS που κυκλοφορούν στην αγορά πια υπερκαλύπτουν τις ανάγκες του μέσου χρήστη. Μικρά χαρακτηριστικά πια θα βρεις που ίσως σε στρέψουν από τη μία ή την άλλη πλευρά (πχ. αν υπάρχει δυνατότητα δρομολόγησης με αποφυγή δακτυλίου στην Αθήνα). Εγώ τουλάχιστον πια χρησιμοποιώ αποκλειστικά το iGO του οποίου για μένα το μόνο μειονέκτημα είναι ο δακτύλιος - δεν με αφορά όμως πια μιας και μπορώ να μπαίνω κάθε μέρα δακτύλιο.

Της Google Νασο.
Ειναι γρηγορο ενημερωμενο και στην ιδια διαδρομη σου εμφανιζει και εναλλακτικες διαδρομες με εκτιμιση χρονου!!!!
Απλα πατας πανω στην αλλη διαδρομη και σε παει μεσω εκεινης.
Εξαιρετικο!