Νέο hiface miniDAC

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,746
Αθήνα
Τελικά έχει πλάκα ολη αυτη η ιστορία με τα mini portable dacs..... 32/384 driverless!
(μην μου αρχίσετε την γκρίνια... ξέρω πως δεν εχει κ πολύ εως καθόλου νοημα ... πόσο μάλλον σε τέτοιου ειδους συσκευή!!!)
hiface_dac.png

χα χα χα σωστός!!!!!!!!!

Καλά δεν ενθουσιάστηκα κ ιδιαίτερα :) ... απλά το ξέχασα!!!!!!

Α, και driverless ειναι για mac μονο... κ αυτό ξεχασα να πω

Ξέρεις όλη αυτή η φάση μου κάνει "θέλω να γινω χαλίφης* στη θεση του χαλίφη" ενα πράμα...

*: οπου χαλίφης βάλε Dragonfly!!!

Last edited:
χα χα χα σωστός!!!!!!!!!

Καλά δεν ενθουσιάστηκα κ ιδιαίτερα :) ... απλά το ξέχασα!!!!!!

Α, και driverless ειναι για mac μονο... κ αυτό ξεχασα να πω

Ξέρεις όλη αυτή η φάση μου κάνει "θέλω να γινω χαλίφης* στη θεση του χαλίφη" ενα πράμα...

*: οπου χαλίφης βάλε Dragonfly!!!
Άσε, αν έχουμε υπομονή θα δούμε πολλά καινούργια πράγματα φέτος.

Επάνω που είχα σχεδόν αποφασίσει για το Dragonfly βγήκε το Meridian. Και τώρα έχω μπερδευτεί τελείως.

Είναι και η κ@^$&κρίση, αδύνατο ν' απφασίσω! :furious3:

ναι μάλλον θα δουμε πολλά... ας πουμε την απάντηση της AQuest.. ως πρώτου διδάξαντα ... λογικά κάτι θα φτιάξει δεν μπορει!!!!

Με δεδομενο πως οι αντιπρόσωποι ειναι "σωστοι" είναι πιο ευκολο να τα ακουσει κανεις πάντως ... εγω θα επεδιωκα να τα πάρω κ τα τρια στον χωρο μου...

Last edited:
με δεδομενο πως οι αντιπρόσωποι ειναι "σωστοι" είναι πιο ευκολο να τα ακουσει κανεις πάντως ... εγω θα επεδιωκα να τα πάρω κ τα τρια στον χωρο μου...
κ τα τρια? :rolleyes: :blink:

Αν έχεις λίγη υπομονή, ο αρθμός θα μεγαλώσει! :flipout:

Τελικά έχει πλάκα ολη αυτη η ιστορία με τα mini portable dacs..... 32/384 driverless!
(μην μου αρχίσετε την γκρίνια... ξέρω πως δεν εχει κ πολύ εως καθόλου νοημα ... πόσο μάλλον σε τέτοιου ειδους συσκευή!!!)
hiface_dac.png

Περίεργο το 352.8kHz, 384kHz χωρίς υποστήριξη DSD over PCM …

Ενώ για windows συνεχίζει να θέλει driver για πάνω από 96kHz