Nέο HTPC

αυτα μου ακογουνται προβλημα σε σκληρο ή μνημες....
κανε πρωτα ενα τσεκ με memtest και δες αν σου βγαζει μετα απο ωρες προβληματα (σε 'dos' παντα ε;)
επισης, ενα τσεκ στον σκληρο με αντιστοιχα προγραμματα (εκτος απο το chkdisk) btw τελικα ποιον σκληρο πηρες;

http://www.memtest.org/#downiso
κατεβασε οποια θελεις που να ειναι bootable και απλα την τρεχεις.... (μετα απο το BIOS μπαινει στο usb/cd/dvd/floppy)
εννοειται πως δεν το τρεχεις μεσα απο τα windows διοτι πολυ απλα δεν ειναι ασφαλες-σιγουρο (οσο αφορα στα συμπερασματα/αποτελεσματα)...

ασχετο, επεξεργαστη πηρες τον 8400 τελικα; ειδες προβληματα κλπ; με φοβισε το γεγονος που αναφερθηκε για μειωση επιδοσεων κ καψιμο (βεβαια για o/c) .... οχι πως θα κανω o/c αλλα μηπως παραειναι ευαισθητος και εχουμε προβληματα σε ζορισμα του επεξ....ειδικα το καλοκαιρι

Last edited:
Nα και μερικές φωτόγραφίες.
Η βλακεία που έκανα είναι ότι ξέχασα να συνδέσω την οθόνη του Grandia με το ρεύμα! Οπότε επειδή δεν μπορώ τώρα να ξαναλύνω τη θήκη με το δίσκο προς το παρόν δεν θα έχω οθόνη...

Nα και μερικές φωτόγραφίες.
Η βλακεία που έκανα είναι ότι ξέχασα να συνδέσω την οθόνη του Grandia με το ρεύμα! Οπότε επειδή δεν μπορώ τώρα να ξαναλύνω τη θήκη με το δίσκο προς το παρόν δεν θα έχω οθόνη...

Gataros: Είσαι αρχηγός, μια χαρά τόφτιαξες, καλορίζικο, άντε τώρα, βουρ για software, και πές μας εντυπώσεις.:ernaehrung004:

Tί μια χαρά,ψιλομπάχαλο είναι τα καλώδια ακόμα μέσα! Software έβαλα σχεδόν ότι χρειάζεται,από anydvd,powerdvd,ffdshow,matroska,haali, κλπ μέχρι real player classic,vlc,zoom. Για μένα ποιο πρακτικός εξακολουθεί να είναι ο Classic,με την προϋπόθεση να του κάνεις κάποιες ρυθμίσεις. Παίζει τα πάντα σε 1080p χωρίς κολλήματα κλπ.Μπορώ να πω ότι παρόλο το μεγάλο κόστος, με ικανοποιεί πλήρως για αυτά που τον προόριζα.Άντε να κάνω λίγο υπομονή να πέσουν οι τιμές στα BR-Recorder να προσθέσω ένα.Μία παρατήρηση, δεν με φτάνει ο χώρος του δίσκου,ο επόμενος πρέπει να είναι σίγουρα 750gb το ελάχιστο...

Τηλεόραση αναγκαστικά,μιας και το σπίτι που μένω είναι μικρό,οπότε δεν με παίρνει η αγορά προβολέα..Άσε που με το μυαλό που με διακατέχει,αν ήταν να έπαιρνα προβολέα,σίγουρα με αυτά που ακούω,κάτω από Sony
Amethyst VPL-VW60 ή DILA δεν θα πήγαινα.. Αν πάω όμως αυτό το καιρό να αγοράσω και προβόλι,πάει με σούταρε η κοπέλα μου..........

τελικα με την στοκ ψυκτρα εμεινες;
το core temp τι θερμοκρασιες σου δινει σε idle/load;
επισης bios/speedfan/everest/asus probe;

Ναι δεν βλέπω να την αλλάζω προς το παρόν. Το Bios μου δίνει max 10 βαθμούς,speedfan -2,το everest έδωσε τις πιο Normal μετρήσεις.Σε full load οι θερμοκρασίες στον κάθε πυρήνα ήταν 45 βαθμούς(Core1,core2),στη cpu 13(?) και στη Mobo 27 βαθμούς.

με coretemp δοκιμασες; γιατι ομως δινει τετοιες περιεργες θερμοκρασιες;;;...
θερμοκρασιες σε καρτα γραφικων τι εχεις; (idle & load)
επισης καλο για θερμομετρο :) ειναι το everest ultimate ('full')