spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,289
ddr3 lolαρα κατάλαβες γιατι ο φιλος ηθελε ddr3 κτλ.![]()
προφανώς δεν έχει τι να κάνει τα λεφτά του
ddr3 lolαρα κατάλαβες γιατι ο φιλος ηθελε ddr3 κτλ.![]()
και η επανασυμπιεζη ειναι μια απο τις βασικες λειτουργιες του htpc οπως και η αναπαραγωγη
αρα κατάλαβες γιατι ο φιλος ηθελε 4cores ddr3 κτλ.![]()
Ε? Γιατί? Αν έχεις το αυθεντικό δισκάκι, εχεις (δεδομένα) την καλύτερη έκδοση που μπορεί να υπάρξει. Αν δεν εχεις το αυθεντικό, κοιτάς για έτοιμο mkv κάποιου που ξέρει τι κάνει (εσιρ, κλπ). Εσύ γιατί να κάνεις επανασυμπίεση?
1 mkv2vob γιατι θελω η συλλογη μου να παιζει σε ολα τα μπλου πλειερ.2 τα μπλου που νοικιαζω τα θελω..:guitarist:.αυτα.
φιλε δημητρη δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει αλλα οι ματροσκες θελουν της eureka team με τα μεγαλα bitrate θελουν quad για flowless playback.
ισως ναι να ειναι μονο για playback αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα χρειαστει καποια εφαρμογη που θα θελει 4 cores + .
η διαφορα στη τιμη δεν ειναι μεγαλη και εφοσον μονο + θα επιφερει η επιλογη του σε σχεση με το 2 core καλητερα να τον παρει
1 mkv2vob γιατι θελω η συλλογη μου να παιζει σε ολα τα μπλου πλειερ.
Ναι, αλλα με τον τρόπο αυτό χαλάς το DTS 1.5Mbps που εχουν τα καλά mkv, και το μετατρέπεις σε ΑΠΛΟ Dolby Digital.... Οπότε κερδιζεις σε συμβατότητα, αλλά χάνεις ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ σε ήχο....:grandpa:OXI MONO .ΠAIZOYN ΣE OΛA TA MΠΛOY PEEI ΠΛAYEP OΠΩΣ ΣTO ΠΣ3
φιλε δημητρη δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει αλλα οι ματροσκες θελουν της eureka team με τα μεγαλα bitrate θελουν quad για flowless playback.
ισως ναι να ειναι μονο για playback αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα χρειαστει καποια εφαρμογη που θα θελει 4 cores + .
η διαφορα στη τιμη δεν ειναι μεγαλη και εφοσον μονο + θα επιφερει η επιλογη του σε σχεση με το 2 core καλητερα να τον παρει
αγαπητοι μου φιλοι το αν καποιος θελει να πεταξει τα λεφτα του ειναι καθαρα ΔΙΚΟ του θεμα και εμας δεν μας πεφτει λογος για αυτο (οσον αφορα το χρημα)
αγαπητε Δημητρη το πρωτο μου HTPC ειχε P4 (2.53GHz), 1GB RAMBUS 1066, TI 4200AGP, SB LIVE 5.1 το εστησα στις αρχες του 2002,ειχα χωσει τοτε πολυ χρημα, το ειχα μεχρι τον 12ο 2007 και το μονο που αλαξα ηταν μια καρτα γραφικων, μπορω να πω οτι σε μεσα σε 5+ χρονια εβγαλε τα λεφτα του και με το παραπανω. Προσωπικα πιστευω πως οταν στηνεις ενα σωστο μηχανημα και δεν θελεις να ανοιγοκλεινεις το case καθε λιγο και λιγακι δεν σκεφτεσαι πρωτα το κοστος, ουτε τις απολυτες επιδοσεις, αλλα τις τεχνολογιες που ερχονται και κατα ποσο θα σε καλυψει μελλοντικα
μπορει να εχετε δικιο σαυτο αλλα πιστευω πως ειναι αδιανοητο htpc τωρα χωρις τουλαχιστον quad .παρα πολλα προγραμματα επανασυμπιεσης εκμεταλευονται τους 4 cores.
και η επανασυμπιεζη ειναι μια απο τις βασικες λειτουργιες του htpc οπως και η αναπαραγωγη
wc σε htpc; lol
καλη αεροψυξη και σωστο air flow καλυπτουν τις απαιτησεις θορυβου και θερμοκρασιας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.