νεο Image gia DM7000s help !!

stetoual

New member
2 February 2010
9
μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ποιο image να εγκαταστήσω ύστερα από μια πατατιά που έκανα δεν δουλεύει τίποτε ...ούτε δίκτυο ούτε boot κάνει μόνον ανάβει και σβήνει πατώντας το κουμπί στο panel (μόνον από εκεί )
οπότε πάω για εγκατάσταση με "σειριακή"

Μπορεί κάποιος να βάλει κάποιο link γιατί με τα τόσα που βρήκα χάθηκα !!:BDBDG54: και δεν ξέρω τι να πρωτοβάλω ...και αν θα λειτουργήσει
επίσης αρκεί μόνον αυτό για να λειτουργήσει το μηχάνημα ή θέλει και σε άλλα πράγματα εγκατάσταση
plug ins κλπ .... δηλαδή μετά από αυτό βάζω και κάνει ανίχνευση ?? ή πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω για να βλέπω την NOVA π.χ ...Βοηθήστε παλικάρια έχει και Ματς αύριο SOS !!

Ευχαριστώ εκ τω προτέρων

Last edited:
Καλημέρα,

εγώ έχω το PLi Jade 3 στον δικό μου DM7000S και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Αυτό θα το βρείς εδώ.
Το άν θα λειτουργήσει δε μπορώ να σου το απαντήσω γιατί δεν ξέρω τί έχεις κάνει στο μηχάνημα. Λογικά θα λειτουργήσει....

Τα όποια plugins θέλεις να εγκαταστήσεις έρχονται μετά.
Οσον αφορά την Nova, δε διευκρινίζεις αν έδιαφέρεσαι για νόμιμη ή "νομιμη" θέαση. Για την μέν πρώτη περίπτωση, θα σου έλεγα να πάρεις μια μοντούλα irdeto να κάνεις τη δουλειά σου. Για τη δεύτερη, είσαι σε λάθος forum.

Φιλικά,

Φίλιππος

Καλημέρα,

εγώ έχω το PLi Jade 3 στον δικό μου DM7000S και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Αυτό θα το βρείς εδώ.
Το άν θα λειτουργήσει δε μπορώ να σου το απαντήσω γιατί δεν ξέρω τί έχεις κάνει στο μηχάνημα. Λογικά θα λειτουργήσει....

Τα όποια plugins θέλεις να εγκαταστήσεις έρχονται μετά.
Οσον αφορά την Nova, δε διευκρινίζεις αν έδιαφέρεσαι για νόμιμη ή "νομιμη" θέαση. Για την μέν πρώτη περίπτωση, θα σου έλεγα να πάρεις μια μοντούλα irdeto να κάνεις τη δουλειά σου. Για τη δεύτερη, είσαι σε λάθος forum.

Φιλικά,

Φίλιππος

Φίλιππε καλησπέρα έχω ενεργοποιημένη κάρτα irdeto ver4 ξέρεις τι θα ήθελα να μου πεις τα βήματα εγκατάστασης μην κάνω καμιά πατατιά πάλι ...μόλις πήρα σιριακό καλώδιο με μετατροπή από usb για το laptop kai τώρα το μεσημέρι ετοιμάζομαι να το εγκαταστήσω το αρχείο το βάζω με drag & drop μεσα και ξεκινώ την εγκατάσταση ? εκει έχει και ένα κουμπί που λέει flash πως το χειρίζομαι ??
Βήμα βήμα αν μπορείς να βοηθήσεις ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκρισή σου ...

Re: Απάντηση: νεο Image gia DM7000s help !!

Ποιο image φορούσε το μηχανάκι πριν το μπαμ?

Μπορείς να εγκαταστήσεις Gemini ή Nabilo.

Gemini από εδώ:
http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/database_arc.php
(ίσως θέλει εγγραφή)

Ποια έκδοση κάρτας της Νοβα έχεις?

πρέπει να είχε το Gemini 1 εγώ πήγα να του βαλω το 2 και εκει έγινε πατατιά ... πήγε ο μικρός και πάτησε το κουμπί από το πολύμπριζο και μετά ενω ανοίγει το μηχάνημα Πορτοκαλί Οθόνη (Dream Multimedia ) είναι μουλαρομένο εκει ...τελικά ποιό να βάλω ? το Gemini ή το PLi Jade 3 ? αν θυμάμαι καλά συνδέω σειριακά και μετά ανοίγω τον Dream έπειτα κάνω conect στην ανάλογη θύρα και μετά με το flash φωρτώνω το αρχείο όπως είναι ?
ή το κανω unzip πρώτα ?

Last edited:
Φίλιππε καλησπέρα έχω ενεργοποιημένη κάρτα irdeto ver4 ξέρεις τι θα ήθελα να μου πεις τα βήματα εγκατάστασης μην κάνω καμιά πατατιά πάλι ...μόλις πήρα σιριακό καλώδιο με μετατροπή από usb για το laptop kai τώρα το μεσημέρι ετοιμάζομαι να το εγκαταστήσω το αρχείο το βάζω με drag & drop μεσα και ξεκινώ την εγκατάσταση ? εκει έχει και ένα κουμπί που λέει flash πως το χειρίζομαι ??
Βήμα βήμα αν μπορείς να βοηθήσεις ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκρισή σου ...

Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται DreamUp ... Αυτό χρειάζεσαι για να βάλεις το καινούργιο image με null modem καλώδιο...

Αφού συνδέσεις τα καλώδια (ο Dream δεν πρέπει να είναι στην πρίζα) και ξεκινήσεις το DreamUp, βάζεις τον 7000 στην πρίζα και απο εκεί ακολουθείς ότι σου λέει το DreamUp. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου ένα τέταρτο ...

Ολα τα άλλα έρχονται στη συνέχεια ...

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όλα δουλεύουν ΟΚ :a0210: έβαλα τελικά το Pli όλα δουλεύουν ρολοί και το δίκτυο και οι αναβαθμίσεις και μια ερώτηση τελευταία κάπου στο forum είχα διαβάσει οτι μπορείς να ελαφρύνεις το μηχάνημα μεταφέροντας τα όλα στον σκληρό πως γίνεται αυτό ?