[Νεο iPhone] Οι Φήμες άρχισαν...

Re: Απάντηση: [Νεο iPhone] Οι Φήμες άρχισαν...

E ναι ρε παιδιά να γελάμε που και που -bye-

Πάντως ομολογώ! ευχαριστω την apple που ξυπνησε τους άλλους!!!!(και την ξεπέρασαν)

Πάντως η γραφίδα ειναι αναντικατάστατη σε ορισμένες εφαρμογές

έχουν πολύ δρόμο για να την ξεπεράσουν...μα πάρα πολύ ...ειδικά τεχνολογικά το hardware/software του iphone είναι χρόνια μπροστά...και δεν μιλάω για την κάμερα και λοιπές σαχλαμάρες (ναι υπάρχουν και καλύτερα), μιλάω για το core κομμάτι λειτουργικού και hardware.

http://www.iphonehellas.gr/4276/entry-level-iphone/

Σύμφωνα με αναφορά του αναλυτή Mike Abramsky της RBC Capital Markets, θα κυκλοφορήσει ένα entry-level iPhone ($99) την περιόδο του καλοκαιριού (Ιούνιο - Ιούλιο) μαζί με το αναμενόμενο αναβαθμισμένο iPhone 3G...

entry-level-iphone.png

μούφες... ο Jobs έχει δηλώσει οτι δεν τον ενδιαφέρει η entry-level αγορά.

“We’re not going to play in the low-end voice phone business. That’s not who we are, that’s not why we’re here. Goal is not to lead unit sales, but to build the world’s best phone.”

σύμφωνα με το document τα 100$ είναι με συμβόλαιο. 299$ τιμή συσκευής.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Νεο iPhone] Οι Φήμες άρχισαν...

έχουν πολύ δρόμο για να την ξεπεράσουν...μα πάρα πολύ ...ειδικά τεχνολογικά το hardware/software του iphone είναι χρόνια μπροστά...και δεν μιλάω για την κάμερα και λοιπές σαχλαμάρες (ναι υπάρχουν και καλύτερα), μιλάω για το core κομμάτι λειτουργικού και hardware.

Σε τιποτα δε ειναι καλλίτερο απο ενα touch hd οσο αφορα το hardware και το software. Ας ειμαστε ρεαλιστες. Το multitouch και το innovative GUI δεν ειναι πανάκεια ενώ ουτε καν software τις προκοπης δεν υπάρχει, και οι native λειτουργίες ειναι στο 1/3 απο nokia 5ετιας.
Μην φαγωθούμε και σε αυτο το thread. το θέμα ειναι τι θα αλλάξει στην νέα συσκευή.

Ειμαι σίγουρος οτι ακομα και στην 2g συσκευή με περισσότερη προσοχή στο λειτουργικο θα μπορουσαν να φτιαξουν μια μακραααν καλλίτερη συσκευή. Αντ' αυτου εβαλαν 3g διχως 2ερη καμερα και αχρηστο (απο soft) gps αντι να μπαλώσουν τις 131231 ελλειψεις...

Μια απο τα ιδια θα γίνει και στο νεο... ειμαι σίγουρος, η ιστορία το λεει τουλάχιστον

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Νεο iPhone] Οι Φήμες άρχισαν...

Σε τιποτα δε ειναι καλλίτερο απο ενα touch hd οσο αφορα το hardware και το software. Ας ειμαστε ρεαλιστες. Το multitouch και το innovative GUI δεν ειναι πανάκεια ενώ ουτε καν software τις προκοπης δεν υπάρχει, και οι native λειτουργίες ειναι στο 1/3 απο nokia 5ετιας.
Μην φαγωθούμε και σε αυτο το thread. το θέμα ειναι τι θα αλλάξει στην νέα συσκευή.

Ειμαι σίγουρος οτι ακομα και στην 2g συσκευή με περισσότερη προσοχή στο λειτουργικο θα μπορουσαν να φτιαξουν μια μακραααν καλλίτερη συσκευή. Αντ' αυτου εβαλαν 3g διχως 2ερη καμερα και αχρηστο (απο soft) gps αντι να μπαλώσουν τις 131231 ελλειψεις...

Μια απο τα ιδια θα γίνει και στο νεο... ειμαι σίγουρος, η ιστορία το λεει τουλάχιστον
Πράγματι, ας μην φαγωθούμε κ σε αυτό το θέμα, οπότε μην γράφεις τόσο απαξιωτικά για μια συσκευή που δεν σε αναγκάζει κανείς να έχεις στην κατοχή σου ή/και να ασχολήσε μαζί της. Άσε εμάς που την γουστάρουμε βρε παιδάκι μου...-bye-

Ναι βρε Μιχάλη, τα εχουμε πει ξανά. Και εγω γουστάρω το gadgeτακι αλλα γιάυτα που κάνει μόνο οχι αυτα που θα έπρεπε να κάνει η τα κάνει μισά... εκει θα τα ακούνε.
Τα πράγματα να τα λέμε με το όνομά τους πάντα...

Ναι βρε Μιχάλη, τα εχουμε πει ξανά. Και εγω γουστάρω το gadgeτακι αλλα γιάυτα που κάνει μόνο οχι αυτα που θα έπρεπε να κάνει η τα κάνει μισά... εκει θα τα ακούνε.
Τα πράγματα να τα λέμε με το όνομά τους πάντα...
Διαφωνούμε κ συμφωνούμε ταυτόχρονα...!! -bye-
Αν τα βάλεις κάτω, τι σε χαλά τελικά ;;
Ότι δεν έχει 50mp κάμερα κ δεν τραβά βίντεο ; Πόσες φορές σου χρειάστηκε πραγματικά ; Ότι δεν έχει σωστό πρόγραμμα για το Gps του ; Σε αυτό μαζί σου, αφού τα google maps δεν...για την Ελλάδα. Μόνο για Αμερική κ μεγάλες άλλες πόλεις. Τι άλλο όμως ;; Ας πούμε ότι δεν κάνει forward ένα sms.
Το μόνο μεγάλο αρνητικό είναι ότι δεν έχει την ελληνική γλώσσα, αν κ προσωπικά δεν με πειράζει, αλλά αναγνωρίζω ότι πειράζει πολύ κόσμο. Αυτό ξεπερνιέται με τους γνωστούς τρόπους βέβαια.
Πλεονεκτήματα όμως πολλά, ταχύτητα, αξιοπιστία, δεν κολλά κτλ.
:a0210: -bye-

Το προβλημα μου ειναι (οσο αφορα αυτο το thread και το iphone) οτι απο το 2g στο 3g το βημα που εκαναν ηταν μισο. και πολυ φοβαμαι οτι θα γινει το ιδιο και στο επόμενο.

Τωρα το τι με χαλα θα το αναλυσω σε αλλο thread μη το χαλαμε εδω. και εχω αρκετα θεματάκια.

Το προβλημα μου ειναι (οσο αφορα αυτο το thread και το iphone) οτι απο το 2g στο 3g το βημα που εκαναν ηταν μισο. και πολυ φοβαμαι οτι θα γινει το ιδιο και στο επόμενο.

Τωρα το τι με χαλα θα το αναλυσω σε αλλο thread μη το χαλαμε εδω. και εχω αρκετα θεματάκια.
:a0210:
Πάντως, όπως είπες κ εσύ, το μόνο που άλλαξε από το 2g στο 3g, είναι αυτό που λέει το όνομα...δλδ, έχει gps.
Από εκεί κ πέρα, αλλάζουν οι δυνατοτητές του μέσω του λογισμικού του.

http://www.macrumors.com/2009/02/12/leaked-photos-of-next-generation-iphone/
Thursday February 12, 2009 03:56 PM EST; Category: iPhone
Written by Arnold Kim
154412-chinab.jpg

154412-chinaa_425.jpg

Images claiming to depict the back cover of an upcoming iPhone have started circulating on the internet. iPodObserver first posted a version of the above photo that allegedly depicts an unreleased 16GB iPhone with the model number A1303. This new iPhone case is said to "shed its glossy appearance for a matte black look" and also introduce a new case-back made of metal. The site seems confident in the photo and reminded readers that they were also responsible for publishing an early back-case photo of the iPhone 3G.

MacRumors has also received additional images (below) that appear to be from the same series. While we can't confirm their authenticity, we present them for discussion given iPodObserver's apparent belief in them. The images have reportedly come from China and are said to depict the back-casing of the next iPhone. The case is also said to be textured for better gripping.

The original iPhone came with aluminum back casing. This design eventually gave way to a smooth plastic curved back of the current iPhone 3G.

154413-chinac_425.jpg

Last edited:
Το iPodObserver* και στη συνέχεια το macrumors, δημοσίευσαν 3 φωτογραφίες οι οποίες εικάζεται πως ανήκουν στο - επερχόμενο - Next Generation iPhone:

Στην πρώτη φωτογραφία ειδικότερα παρατηρούμε το νέο model number (A1303), το οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά, αλλά και την απώλεια του glossy-look.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το νέο matte-look δεν είναι η μοναδική αλλαγή στο case καθώς το νέο back cover είναι μεταλλικό!

*Το iPodObserver είχε δημοσιεύσει, σε πρώτη παγκόσμια, τις leaked photos του iPhone 3G

http://www.macrumors.com/2009/02/17/tim-cook-ideas-for-a-netbook-iphone-price-changes-imacs/

http://www.macworld.co.uk/mac/news/index.cfm?newsid=25027

Apple still has "ideas" for Mac netbook, says analyst
Apple hinted at iPhone price changes, and new smartphone handsets.

Nick Spence

An analyst who met with Apple recently believes the company has "ideas" about producing a Mac netbook, an ultra portable laptop computer.

Analyst Toni Sacconaghi of Sanford C. Bernstein & Co met with Apple's Chief Operating Officer Tim Cook, covering for CEO Steve Jobs during a leave of absence, Apple's Chief Financial Officer Peter Oppenheimer and Apple's marketing chief Phil Schiller.

According to Sacconaghi, Apple's Cook hinted at "ideas" for a netbook as well iPhone price changes, and new smartphone handsets.

"Tim Cook stated that since Steve Jobs announced his leave of absence, he was spending more time on new products, how Apple could take the iPhone into new markets and examining iPhone's business model," said Sacconaghi, who is ranked the top computer analyst by Institutional Investor magazine.

The MacBook Air is Apple's smallest, lightest laptop.

Sanford C. Bernstein & Co manages portfolios for private and institutional investors currently valued at $85 billion.

"Several interesting tidbits point to new iPhones, potentially with different pricing/price points this year," Sacconaghi added.

A Mac netbook has long been rumoured since the success of smaller lighter laptops, typically with a 10" screen, from companies such as Asus, Acer, Dell, HP and MSI Wind.

Last week Asus said they had sold 4.9 million Eee PC netbooks last year despite the economic downturn.

Netbooks are traditionally competitively priced due to their relative lack of power and limited upgradability.

Apple's smallest, lightest laptop the MacBook Air starts at £1,271, which is a long way from what Apple would need to charge to make the Mac netbook a success.

Apple has also previously said that the iPhone was its netbook, offering email and web surfing on the move.

Analyst Sacconaghi added that he expects Apple's stock to outperform the S&P 500 in the next year.

Sacconaghi also said he expects new Apple iMacs as earlier as next month and an new Apple iPhone in the summer.

τα bold δικα μου