Nέο iphone πότε ;

Che

AVClub Addicted Member
1 September 2008
1,776
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Υπαρχει τιποτα νεο στα fora η μονο ραδιο αρβυλα?Δωστε στοιχεια πριν προχωρησω σε αγορα του 3gs αυριο αξιζει η να περιμενω????????

Re: Nεο iphone ποτε ?

Πανε παρε το 3gs να το χαρεις.. Το νεο iphone αναμενεται θεωρητικά παντα να παρουσιαστεί τον Ιούνιο και μετα να κυκλοφορήσει Ελλάδα Σεπτέμβριο. Μετα πρεπει να το παραγγειλεις και να μπεις σε λιστα αναμονης για κανα μηνα το λιγοτερο και καλό Οκτώβρη στην καλύτερη περίπτωση.

Μαίο με Ιούνιο η παρουσιάση λένε οι περισσότεροι.

ΤΟ θεμα πόσο διαφορετικό θα είναι;

Τα apple store(usa) λενε για 14 Aπριλιου.
Tην αλλη εβδομαδα θα εχουμε νεοτερα,πρεπει να μπω σε λιστα αναμονης για να το παρω.
Δεν το ηξερα οτι εχει λιστα,και εδω στηνουν μεχρι και σχοινακια εξω απο τα μαγαζια για την αναμονη/αποκτηση. (δεν ειμαστε καλα!...χαχα!...τρελα!..)

Τα apple store(usa) λενε για 14 Aπριλιου.
Tην αλλη εβδομαδα θα εχουμε νεοτερα,πρεπει να μπω σε λιστα αναμονης για να το παρω.
Δεν το ηξερα οτι εχει λιστα,και εδω στηνουν μεχρι και σχοινακια εξω απο τα μαγαζια για την αναμονη/αποκτηση. (δεν ειμαστε καλα!...χαχα!...τρελα!..)

Που το διάβασες αυτό?

αν ισχύει η έντονη φήμη οτι το νέο iphone θα έχει τον διπλοπύρηνο επεξεργαστή που αναπτύσσει η apple και multitasking, εγώ δεν θα βιαζόμουν!

Re: Απάντηση: Nέο iphone πότε ;

 Νίκος;1153607 said:
Που το διάβασες αυτό?

Μάλλον το έχει μπερδέψει με το iPad...

 Νίκος;1153607 said:
Που το διάβασες αυτό?

Kαλησπερα Νικο απο usa.
Μου το ειπε(μεσα στο καταστημα..) ο manager ενος Apple store που επισκεφθηκα εδω και τον ρωτησα σχετικα.
Βεβαια (δεν του το ειπα...οτι δεν τον πιστεψα...) ειμαι και εγω επιφυλακτικος,μιας και αν ισχυε αυτο, θα ειχαν στηθει σχοινακια απο εξω απο το καταστημα (οπως μου λενε εδω..)(το περιμενα για παιχνιδομηχανες αλλα οχι και για κινητο...).

Το 99% λενε εδω, οτι θα βγει απο Μαιο εως Ιουλιο...

Την αλλη βδομαδα θα εχω νεοτερα αφου θα ξαναεπισκεφθω apple store,για να μπω σε λιστα για να το παρω...(ετσι μου ειπανε...)...θα ρωτησω περισσοτερα!

Re: Απάντηση: Nέο iphone πότε ;

Kαλησπερα Νικο απο usa.
Μου το ειπε(μεσα στο καταστημα..) ο manager ενος Apple store που επισκεφθηκα εδω και τον ρωτησα σχετικα.
Βεβαια (δεν του το ειπα...οτι δεν τον πιστεψα...) ειμαι και εγω επιφυλακτικος,μιας και αν ισχυε αυτο, θα ειχαν στηθει σχοινακια απο εξω απο το καταστημα (οπως μου λενε εδω..)(το περιμενα για παιχνιδομηχανες αλλα οχι και για κινητο...).

Το 99% λενε εδω, οτι θα βγει απο Μαιο εως Ιουλιο...

Την αλλη βδομαδα θα εχω νεοτερα αφου θα ξαναεπισκεφθω apple store,για να μπω σε λιστα για να το παρω...(ετσι μου ειπανε...)...θα ρωτησω περισσοτερα!

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει iPhone σε 2 εβδομάδες και να μην υπάρχει ούτε καν η παραμικρή ανακοίνωση. Σίγουρα κάτι άλλο εννοούσε και δεν κατάλαβες.