Νέο κανάλι H264Encoded

Ηταν σε HD με μιας και έτυχε και είχα μαζί μου πεδιόμετρο..και οι παράμετροι που έπαιξε ήταν QAM64/ 8K/ 3/4 1/32..και το όργανο έδειξε ανάλυση 1080Χ1920 και πρώτυπο H264.
.
OK, αυτό είναι μια σωστή επιβεβαίωση! Πάντως αυτό που θεωρώ πιθανότερο είναι να ήταν ιδιωτική πρωτοβουλία! Στην Άρτα έχουμε ήδη επίγεια αναμετάδοση HD με τα κανάλια ARD HD & ZDF HD! Φυσικά ιδιώτη με πολύ μικρή ισχύ!

Δεν θέλω να υπερβάλλω Αντώνη, αλλά οι ειδήσεις που έχουν βάρος λόγω σημασίας πρέπει να δίνονται και με ακρίβεια!
Και πάλι λάθος το έγραψες
Στην 22 θα βγει η ΕΡΤ Ψηφιακή με τα 2 επίγεια κανάλια της NOVA και το δικό της HD!

Ε βάλτο σαν συμπλήρωμα βρε !!!!!:flipout::flipout:

Δεν έδωσα αποκλειστικότητα στη γόβα που λέει και ο φίλος μας...

Απάντηση: Re: Νέο κανάλι H264Encoded

Δεν θέλω να υπερβάλλω Αντώνη, αλλά οι ειδήσεις που έχουν βάρος λόγω σημασίας πρέπει να δίνονται και με ακρίβεια!
Και πάλι λάθος το έγραψες
Στην 22 θα βγει η ΕΡΤ Ψηφιακή με τα 2 επίγεια κανάλια της NOVA και το δικό της HD!

Δεν σταματάτε να παίζετε με τις λέξεις λέω εγώ....Η συχνότητα είναι της ERT και θα νοικιάσει χώρο η nova στην ίδια συχνότητα πάντα για τα 2 της κανάλια.Και στην 22 επιπλέον θα εκπέμπει το HD κανάλι της ERT.

Απλά όφειλα να γράψω το σωστό! Γιατί εγώ μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής, εσύ όμως μπορείς να φανταστείς τι θα γίνει αύριο όταν πολύ περισσότερος κόσμος διαβάσει ότι "η NOVA θα βγάλει επίγειο ψηφιακό πακέτο" ενώ αυτό δεν ισχύει? Από κάτι τέτοια ξεκινάνε συζητήσεις σε λάθος βάση!

OK, αυτό είναι μια σωστή επιβεβαίωση! Πάντως αυτό που θεωρώ πιθανότερο είναι να ήταν ιδιωτική πρωτοβουλία! Στην Άρτα έχουμε ήδη επίγεια αναμετάδοση HD με τα κανάλια ARD HD & ZDF HD! Φυσικά ιδιώτη με πολύ μικρή ισχύ!

Μπράβο η Άρτα...αλλά στην Αθήνα είναι τελείως διαφορετικό το τοπίο.Δεν είναι τόσο εύκολο να μεταδώσει παράνομα από ότι κατάλαβα ιδιώτης.

Ε..ναι...με ένα MTI 800 της Ikusi γίνεται η δουλειά..και με 1/2Watt(Τόσο βγάζει ο HRA 128 όταν οδηγηθεί σωστά).
-bye-

Re: Απάντηση: Re: Νέο κανάλι H264Encoded

Μπράβο η Άρτα...αλλά στην Αθήνα είναι τελείως διαφορετικό το τοπίο.Δεν είναι τόσο εύκολο να μεταδώσει παράνομα από ότι κατάλαβα ιδιώτης.
On Telecoms :p

Εχεις ανέβει ποτέ στο βουνό εκεί ψηλά?μάλλον όχι..
Χωρίς παρεξήγηση.
:shakehands:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέο κανάλι H264Encoded

Εχεις ανέβει ποτέ στο βουνό εκεί ψηλά?μάλλον όχι..
Χωρίς παρεξήγηση.
:shakehands:

Για τα βουνά τις Αττικής μιλάς ή για της Άρτας;Επειδή και στις 2 περιπτώσεις έχω πάει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέο κανάλι H264Encoded

On Telecoms :p

Η on telecoms να μεταδώσει HD κανάλι;;;Εδώ το iptv της είναι από τα χειρότερα(ή έχεις τηλεόραση ή internet)Το επίγειο τους μάρανε...αλλά σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν είναι εταιρία τηλεπικηνωνιών.

Για τα βουνά τις Αττικής αναφέρομαι..και ειδικά για τον Υμηττό..αν λοιπόν έχεις περάσει πρέπει να ξέρεις,αν ανέβηκες για να δεις τη θέα και μόνο τότε ...εύλογες οι απορίες σου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέο κανάλι H264Encoded

Η on telecoms να μεταδώσει HD κανάλι;;;Εδώ το iptv της είναι από τα χειρότερα(ή έχεις τηλεόραση ή internet)Το επίγειο τους μάρανε...αλλά σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν είναι εταιρία τηλεπικηνωνιών.
Για την παράνομη αναμετάδοση στην Αθήνα μιλάω. Η On Telecoms το έκανε μέχρι που της έκαναν αγωγή τα κανάλια.

edit: O OTE θα μπορούσε να είναι. Θα βγάλει δορυφορική πλατφόρμα έτσι και αλλιώς. Γιατί όχι και επίγεια? ;)

Τελικά κανένας με πληροφορίες εκ των έσω... για την μετάδοση????
Χαχα..καλό φίλε μου...δηλαδή να ανεβάσουμε και φωτογραφίες?..πλάκα κάνω,μην το παρεξηγήσεις.

Αντρέα, αν το κρατικό κανάλι αποφασίσει κάποια στιγμή να βαδίσει στα βήματα του BBC το πρώτο πράγμα που θα κάνω θα είναι το τιμήσω με τηλεθέαση.

Αρκετά χρόνια τώρα τρώμε σαβούρα και ευτυχώς για μένα που δεν βλέπω τα ιδιωτικά κανάλια παρά μόνο κάποια κανάλια από δορυφόρο....

Και εγώ το ίδιο,αλλά το bbc δεν είναι 3 καναλάκια που δεν τα ξέρει κανείς...είναι ολόκληρος όμιλος παγκοσμίως με 6 επίγεια ψηφιακά κανάλια (χωρίς τα red button) και οι εκπομπές του είναι απλά φανταστικές(δες Top gear).Αλλά εδώ είμαστε μια χώρα που το ''η ζωή της άλλης'' ή όπως αλλιώς λέγεται κάνει 65%,αυτό αποδεικνίει ότι δεν γνωρίζουμε από καλή τηλεόραση,και αυτό επειδή η ΕΡΤ έχει 3% και ο Σκάι περίπου 4.

Last edited:
Μόνο το ΣΚΑΙ μπορώ να σκεφτώ για HD από τα κανάλια. Τα άλλα είναι σε 4:3 ακόμη. lol

Μόνο το ΣΚΑΙ μπορώ να σκεφτώ για HD από τα κανάλια. Τα άλλα είναι σε 4:3 ακόμη. lol

Και η ερτ κάνει δοκιμαστικές εκπομπές σε 16:9.

Και η ερτ κάνει δοκιμαστικές εκπομπές σε 16:9.ΣΚΑΙ

Οποιος έχει τον κατάλληλλο εξοπλισμό μπορεί και αυτός να κάνει δοκιμαστικές εκπομπές σε 16:9.Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο κάποιος ιδιώτης να κατέχει τέτοιον εξοπλισμό.

Για τα ιδιωτικά μιλάω.

Τα ιδιωτικά(εθνικής εμβέλειας) πήγανε στην οικογένεια ....οι περιφερειακοί ακόμα ψάχνονται αν δεν απατώμαι.