Αυτό που διαπιστώσαμε άμεσα είναι ότι τα δύο DAC ακούγονταν πολύ παρόμοια...
Οπότε δεν είμαι σε θέση να πω αν το ένα ή το άλλο είναι ή δεν είναι καλύτερο.
Οι τρεις τελεστικοί πάντως επιβεβαιώθηκε ότι κάνουν καλή δουλειά αφού ακούγονταν ανατριχιαστικά παρόμοιοι με το μοντιφαρισμένο DAC το οποίο σημειωτέον είχε αρκετά πράγματα αλλαγμένα, και μετασχηματιστή...
Οι τελεστικοί είχαν ελάχιστα πιο πολύ μπάσο και λίγο καλύτερη λεπτομέρεια, μιλάμε για πολύ μικρές διαφορές...
Οπότε τουλάχιστον το προσωρινό αποτέλεσμα είναι μέχρι αυτό το στάδιο, δεν αξίζει να γίνει παρέμβαση άλλη εκτός από αλλαγή σε 3 διπλούς AD797BR soic σε dip adapter με ένα κόστος περίπου 30 ευρώ για την αγορά των τελεστικών.
Όμως δεν σταματάμε εδώ.
Επειδή δεν είχαμε την δυνατότητα να βάλουμε τους 797 επάνω στου Γιώργου, διότι είχε κολλήσει κατευθείαν πυκνωτή σε τελεστικό,...οπότε θα συνεχιστούν τα πειράματα, με 797 στου Γιώργου μήπως έχουμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα...
Καθόλου άσχημα όμως να κάτσουν τόσο καλά (και κατά τύχη) οι δύστροποι 797 στον Κινέζο...
Κατά την άποψη μου του αποτέλεσμα είναι καλό.
Σε σχέση με το μεταποιημένο Wolfson, υστερούν τα κινεζάκια σε λεπτομέρεια αλλά η ψυχρότητα του Wolfson εμένα τουλάχιστον με απώθησε, με χρήση εξωτερικών μετασχηματιστών εξόδου, είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να εξαλειφθεί ένας υψηλόσυχνος βόμβος που υπάρχει εκεί...
Το MF M1 είναι κατά την προσωπική μου άποψη εκείνο το DAC που δεν εντυπωσιάζει, αλλά εν τέλη μπορείς να το ακούς συνέχεια χωρίς κούραση... δεν είναι τυχαίο που το έχω μόνιμα στο σετ απ με τα ακουστικά μου... παραμένει το πιο "αναλογικό" από όλα...
Το πικάπ δίνει ρέστα αλλά είναι αναλογικό μέσο και σίγουρα κοστίζει υπερπολλαπλάσια...
Δεν ξέρω αν ο Γιώργος είναι απόλυτα σύμφωνος όλς τις απόψεις αυτές, αλλά σίγουρα είναι στο μέρος που αφορά τους δύο Κινέζους...
έτσι Γιώργο?