Νέο Landscape site

Manolis Coupe

New member
22 April 2008
41
Πάει αρκετός καιρός που έχω να μπω forum, τα ταξίδια και το γεγονός ότι έγινα Πατέρας πριν 7 μήνες με κρατήσανε αρκετά μακριά από το internet. Στο διάστημα αυτό όμως δεν έμεινα και εντελώς άπρακτος. Έχω πλέον νέο "σπίτι" στο διαδίκτυο που ήτανε κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Σε μερικούς μήνες μετακομίζω από το Παρίσι στην Ελλάδα και ελπίζω επιτέλους να έχω την ευκαιρία να την φωτογραφίσω το Eλληνικό τοπίο. Θα με ενδιέφερε ιδιαιτερα να ακούσω και τις συμβουλές σας για καλές τοποθεσίες εντός Ελλάδος.
Επίσης στο επόμενο δίμηνο λόγο του καινούργιου site θα έχω promotion στα τυπώματα μου. Με τον κωδικό GRP410 that έχετε έκπτωση 40%. Η προσφορα αυτή ισχύει μονο για διεύθυνσης αποστολής εντός Ελλάδος και για τα format μεγάλου μεγέθους.
Ελπίζω στους επόμενους δυο μήνες να βρω λίγο χρόνο να συμμετέχω στο forum.
Σας αφήνω μια εικόνα από το Elgol, μια μικρή κριμένη παραλια στο νησί του Skye. Πρόσφατα είδα την ταινία Breaking the Waves του Lars von Trier που είναι γυρισμένη στο Skye και δείχνει κάποια στιγμή και αυτή την μικρή παραλια.

831280036_jPj3Q-X3.jpg

Μανόλη να σου ζήσει το παιδάκι σου!
Welcome back.
Τι μπορεί να πει κανείς για τη φωτογραφία σου...;
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: :grinning-smiley-043

Last edited:
Αστέρι ο μικρός! (αγοράκι είναι, έτσι; )

Κοριτσάκι.

Έχετε το ίδιο βλέμμα βλέπω.... θα δούμε και κάποιο καλλιτεχνικό πορτρέτο του;

Ευχαρίστως, δεν τραβάω και άλλες φωτογραφίες εκτος τις μικρής αυτή την εποχή. Ορίστε η σημερινή λοιπόν.

831847193_EN6vs-X3.jpg

Να σου ζήσει η κόρη! Και μεγειά το καινούριο site! Είχα κάνει αφιέρωμα για εσένα στη λέσχη φωτογραφίας που είμαι. Οι φωτογραφίες σου είναι καταπληκτικές! :2thumb22sup: