Νέο Macbook Air....

Μπροστά στο μινιμαλιστικό, κορυφαίο design του MB Air, το SONY που μόλις παράθεσες απλά ασχημαίνει την σελίδα... -bye-

Σοβαρα τώρα, μπορεί να είναι πολύ καλό μηχανηματάκι (και από reviews που έσω διαβάσει όντως είναι) αλλά είναι τερατούργημα...

Ρε σεις με βάλατε ακόμα και μένα στην μπρίζα....

Οντως πανέμορφο αλλά και όντως λειψό....θα κουβαλάμε κι ένα τσαντάκι με τα παρελκόμενα;

Καλό το Sony, αλλά γελώ....ουδεμία σύγκριση....καταρχήν αυτό δεν λέγεται πληκτρολόγιο. Καμία σχέση.
Πριν χρόνια κοροϊδευαν την apple όταν στα imac τότε δεν είχαν βάλει αναγνώστη δισκετών. Τώρα λέμε ότι του λείπει το dvd. Σήμερα έτσι είναι πράγματι...αύριο όμως ? Για άνθρωπο που πράγματι θέλει κάτι το υπερφορητό, πανάλαφρο, με αυτονομία μεγάλη, κομψό, τότε αυτό είναι το φορητό...

Re: Απάντηση: Νέο Macbook Air....

Πριν χρόνια κοροϊδευαν την apple όταν στα imac τότε δεν είχαν βάλει αναγνώστη δισκετών. Τώρα λέμε ότι του λείπει το dvd. Σήμερα έτσι είναι πράγματι...αύριο όμως ? Για άνθρωπο που πράγματι θέλει κάτι το υπερφορητό, πανάλαφρο, με αυτονομία μεγάλη, κομψό, τότε αυτό είναι το φορητό...
+1000....
Πανέμορφο δείχνει....

Χεχε απλα επειδή μιλήσατε για φορητότητα έβαλα το SONY,
Τάσο δεν ειναι καθόλου για γέλια το πληκτρολόγιο του Sony, αν σκεφτεις ειδικα οτι ειναι το σχεδόν το 1/3 η συσκευή απο το macbook air!!!

Και μάλιστα ειναι κορυφαιο σε αίσθηση και ποιότητα (Για όσους το έχουν δει απο κοντα καταλαβαίνουν)

Φυσικά δεν απευθύνεται στο κοινο του macbook air το οποιο έχει άλλο target group. Πάντως δεν ειναι μόνο το πάχος αυτο που κάνει την διαφορά οταν οι υπόλοιπες 2 διαστάσεις παραμένουν σταθερές.... τον ίδιο χώρο πιάνει και δεν ειναι και οτι ποιο ελαφρύ κυκλοφορει...
Ειναι κουκλι πάντως, εδώ οι άτιμοι τα καταφέρνουν. με ενα ποιο γρήγορο σκληρό και κανα 2 κρυμmένες θύρες συνδεσιμότητας θα ειναι super. Αλήθεια τι επεξεργαστή θα φοράει?

Μιχάλη πιστεύεις οτι έχει έρθει η ώρα που το dvd ειναι περιττό? Μάλλον η συσκευή προορίζεται για ασύρματη δικτύωση και συχνή μετακίνηση σε τέτοιους χώρους

Φραγκίσκο, το air φορά intel core 2 duo 1.6(standard) ή 1.8(προαιρετικά), ειδική έκδοση για μικρότερο μέγεθος κ βάρος, με 4mb cache μνήμη.

Για το dvd να σου πω...εγώ έχω φορητό μόνο σπίτι μου. Εκεί πράγματι μου χρειάζεται. Όταν το χρησιμοποιώ εκτός, είναι ελάχιστες οι φορές που το έχω χρειαστεί. Ότι ακόμα σήμερα χρειάζεται, είναι σίγουρο. Σίγουρα όμως δημιουργεί μια αίσθηση στον χώρο με την κίνηση αυτή της Apple να μην βάλει dvd.

Απ' ότι είδα βγαίνουν δύο εκδόσεις.

Core 2 Duo το ένα στα 1,6 και το άλλο στα 1.8

Στο 1.8 η τιμή εκτοξεύεται η τιμή στα 3100 δολλάρια + drive + τηλεκοντρόλ ....

Οντως πανέμορφο αλλά και όντως λειψό....θα κουβαλάμε κι ένα τσαντάκι με τα παρελκόμενα;

Για τέτοιο μηχάνημα (και για την χρήση την οποία προορίζεται)δεν χρειάζονται ιδιαίτερα τα παρελκόμενα. 5 πραγματικές ώρες αυτονομία.
Εδώ με το macbook πολλές φορές ξεχνάω τον φορτιστή στο γραφείο και κάνω την δουλειά μου κανονικά στο σπίτι.
Για οπτικό drive μπορείς να εκμεταλευτείς το drive καθε mac ή pc που είναι στο δίκτυο και στην χειρότερηη ο ethernet adaptor είναι λιλιπούτειος (όπως και το drive).

Last edited:
Πραγματική μαγεία στο design είναι η apple. Όσα μηχανάκια της κι αν έχω (δύο ipod και το iphone) θέλω κι αλλα (air).

Απο την δίκη μου εμπειρία, το dvd δεν θα μου λείψει καθόλου. Πάντα αναρωτιόμουν γιατί έπρεπε να κουβαλάω το dvd μαζί με το laptop μου αφού το χρησιμοποιώ μόνο μια φορά στο 6μηνο και ακόμα και τότε έχω εναλλακτική.

Αντιθέτως για μένα είναι αυτονόητη η χρήση το ethernet αλλά βλέπω ότι αυτό το αναπληρώνεις από το usb. Αυτό θα με αναγκάσει να κουβαλάω κι ένα διακλαδωτή για το usb...

Έω αρχίσει ήδη να ρωτάω γνωστούς και φίλους για το ποιος θα πάει πρώτος στο US... για να μου το φέρει.

Ειναι πανεμορφο όντως το μέλλον μας επιφυλάσει πολλες εκπλήξεις απ'οτι φαίνεται και η apple οδηγει... μπραβο!!!

Πάντως εγώ αν ήθέλα πραγματικά φορητό υπολογιστή με πλήρη δυνατότητες
b145220.jpg

οταν "επαιξα" μαζι του τα έχασα...

Ωραίο το vaio, αλλά έχει ένα μεγάλο και ανυπέρβλητο μειονέκτημα:
Δεν έχει, ούτε παίρνει OS X...

Re: Απάντηση: Νέο Macbook Air....

Ωραίο το vaio, αλλά έχει ένα μεγάλο και ανυπέρβλητο μειονέκτημα:
Δεν έχει, ούτε παίρνει OS X...

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:Πολύ σωστή παρατήρηση...

να σας θυμίσω ότι από το 2001 που πήρα εγώ φορητό ο 12"dell latidute που είχα,είχε cd driver,flopy κλπ ξεχωριστά για μείωση του βάρους του και τα ονόμαζε doc station

1790 ellada..? :slapface:e oxi re gmt, as pesei ligo re paidia... isotimia dolariou eurw...:BXVZCBXZ6:..

pantws pragmati akoma k an de to xreiazesai to thes...KI EGW TO THELW

Μπροστά στο μινιμαλιστικό, κορυφαίο design του MB Air, το SONY που μόλις παράθεσες απλά ασχημαίνει την σελίδα... -bye-

Σοβαρα τώρα, μπορεί να είναι πολύ καλό μηχανηματάκι (και από reviews που έσω διαβάσει όντως είναι) αλλά είναι τερατούργημα...

Μινιμαλισμος φιλος ειναι οταν ενα πραγμα εχει μονο τα απαραιτητα και ειναι οσο πιο λιτο (οχι μικρο) γινεται..Τα μηχανηματα που συζητιουνται εδω ειναι το ακρον αωτον του μινιμαλισμου..Αν ο μινιμαλισμος ειχε ιντερνετ το avclub.gr δε θα το χε ουτε ακουστα.....

να σας θυμίσω ότι από το 2001 που πήρα εγώ φορητό ο 12"dell latidute που είχα,είχε cd driver,flopy κλπ ξεχωριστά για μείωση του βάρους του και τα ονόμαζε doc station

Aυτό ήταν?

Mε B- βαθμολογεί η Greenpeace το Macbook Air

Για όσους δεν έχουν καταλάβει, μιλάμε φυσικά για το τελευταίο κατόρθωμα του Steve Jobs, το υπέρλεπτο notebook. Ανάμεσα στις υπόλοιπες αρετές του, το Macbook Air έχει, σύμφωνα με την Apple, και φιλικό προς το περιβάλλον προφίλ, αφού είναι ο πρώτος υπολογιστής της εταιρείας στον οποίο δε χρησιμοποιείται υδράργυρος και αρσενικό για την κατασκευή της οθόνης, ενώ σε καμία ηλεκτρονική πλακέτα δεν περιέχεται PVC και BFRs.
- Σύμφωνα, πάντως, με τον Rick Hind, νομικό διευθυντή της εκστρατείας της Greenpeace κατά των τοξικών, η Apple έχει κάνει μεν πρόοδο αλλά πως οι επιδόσεις της είναι ακόμα πολύ μέτριες, όπως ενός μαθητή του B-. "Ναι, η Apple γίνεται πράσινη, αλλά όχι αρκετά πράσινη. Το Macbook Air χρησιμοποιεί λιγότερο τοξικό πλαστικό PVC και λιγότερο τοξικά BFRs, αλλά θα μπορούσε να μη χρησιμοποιεί καθόλου, και αυτό θα του προσέφερε ηγετική θέση στην προστασία του περιβάλλονος".

Πηγή: DailyTech

Copy από κειμενο στο site τηs OTENET.

Aυτό ήταν?

έχε χάρη που δεν βρήκα video για την αρχαιολογία,θα κοιτάξω στο μουσείο της Ακρόπολης -bye-