Νέο MacPro!

Μα εγω σου ειχα πει πρωτος οτι δεν ειναι καθολου απλο. Βρηκα ενα workaround κανοντας export απο Outlook σε Thunderbird και απο Thunderbird σε entourage.
Δοκιμασε παντως πριν μηπως και σου παιξει σωστα η λυση του Μιχαλη.

Εγώ τελικά έκανα το εξής:
Επειδή έχω Exchange Server στην εταιρεία έκανα δημιούργησα ένα νέο account και εκεί έκανα import το .pst που είχα βγάλει από το Outlook. Μετά συνέδεσα το Entourage στον Exchange και τώρα υπάρχουν όλα τα folders μου μαζί με επαφές και ημερολόγιο στον Exchange και κατά προέκταση στο Entourage. Επειδή όλα τα accounts που είχα ήταν pop3 και όχι στον Exchange έχω τώρα δύο επιλογές. Ή να κάνω αντιγραφή τους φακέλους από τον Exchange σε τοπικούς φακέλους (μέσω του Entourage) ή να βάλω pop3 connectors στον Exchange και να αρχίσω να παίρνω τα mail μου πλέον μέσω Exchange.
Με το Calender είχα ένα θέμα αλλά τελικά αποφάσισα το εξής:
Επειδή ήθελα να συγχρονίζω το iPhone με ημερολόγιο (και αυτό γίνεται μόνο με το iCal) έπρεπε να υπάρχουν οποσδήποτε εγγραφές στο iCal. Ήθελα όμως να έχω τη δυνατότητα να βλέπω και μέσα στο Entourage τα ραντεβού κλπ οπότε πήγα στις ρυθμίσεις του Entourage και του είπα να συγχρονίζεται με το iCal οπότε μετά δημιουργήται στο iCal ένα ημερολόγιο που το ονομάζει Entourge το οποιό ότι βάλεις μέσα εμφανίζεται και στο Entourage.

Το κακό τώρα που έλυσα το θέμα με τα μηνύματα είναι ότι μου βγάζει ένα error το VMware όταν ανοίγω το Virtual Machine για να ξεκινήσω την εγκατάσταση και δεν προχωράει...

attachment.php

Το έχει ξανασυναντήσει κανείς;

Attachments

• ishot-1.jpg
    ishot-1.jpg
    55.3 KB · Views: 60
Απάντηση: Re: Νέο MacPro!

Το κακό τώρα που έλυσα το θέμα με τα μηνύματα είναι ότι μου βγάζει ένα error το VMware όταν ανοίγω το Virtual Machine για να ξεκινήσω την εγκατάσταση και δεν προχωράει...

attachment.php

Το έχει ξανασυναντήσει κανείς;

Καταρχήν, στον φάκελο που σου λέει, διάβασες το log αρχείο ;
Τρέξε το εργαλείο που σου λέει κ κάνε τα βήματα που γράφει.

Κάτι τρέχει με την εφαρμογή αυτή βασικά.

Τα βήματα που μου λέει είναι για να στείλω το log στο Support της VMware.... και επειδή είναι "δοκιμαστική" έκδοση το σκέφτομαι.... ;)

Απάντηση: Re: Νέο MacPro!

Τα βήματα που μου λέει είναι για να στείλω το log στο Support της VMware.... και επειδή είναι "δοκιμαστική" έκδοση το σκέφτομαι.... ;)

"Δοκιμαστική" έκδοση...........:grinning-smiley-043

Καλύτερα σβήστο, απεγκατάσταση κ πάλι εγκατάσταση κάνε.

Το έκανα και μάλιστα έβαλα και μιά παλιότερη έκδοση που έχω και κάνει πάλι το ίδιο. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα επειδή είναι 8 core ή επειδή έχω κάνει RAID;

Με το που κάνω Power on το Virtual Machine το κάνει. Λες; Θα το δοκιμάσω.

Μπα. Πάλι το ίδιο. Να δοκιμάσω τα Parallels; Έχουν διαφορετικές λειτουργίες;

Δεν το έχω δοκιμάσει. Εγώ θα το έψαχνα και άλλο. Δεν μπορεί, κάτι κάνεις λάθος η υπάρχει κάποιο bug στο vmware που κατέβασες. Στο MAC δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Λάθος δε νομίζω να κάνω. Το έχω ξανακάνει και σε άλλα Mac αρκετές φορές. Δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερη διαδικασία. Anyway. Έβαλα μια άλλη έκδοση (η 3 κατά σειρά) αφού πρώτα ακολούθησα αυτές τις οδηγίες για clean uninstall και τώρα φορτώνω XP!!:
1) To uninstall following are the steps
a) Quit VMware Fusion
b) Uninstall VMware Fusion (Hard Disk/Library/Application Support/Vmware Fusion/Uninstall Vmware Fusion)
c) Delete the following folder: Hard Disk/Library/Application Support/VMware Fusion
d) Delete the following file: Hard Disk/Library/Receipts/VMware Fusion.pkg
e) Delete following file: Home Folder/Library/Preferences/com.vmware.fusion.plist
f) Delete the following folder: Home folder/Library/Preferences/VMware Fusion
2) Install VMware Fusion (double-click VMware-Fusion-1.1.1-72241.dmg and then double-click "Install VMware Fusion")
3) Enter the serial number you got with VMware Fusion 1.0(51348)
4) Please be sure to install the latest version of VMware Tools in your Virtual Machines
after installing Vmware Fusion 1.1.1 (72241)

Να θυμήσω ότι το πρόβλημά μου ήταν : Unrecoverable error: (vmx) Unexpected signal: 10

Τα XP προχωράνε κανονικά. Πριν ούτε καν άνοιγε. Μάλλον τη γλύτωσα....