Νέο MacPro!

Έχετε βρει adaptor από FW 400 σε 800; Θέλω να βάλω κάποιες παλιές συσκευές (με firewire 400) πάνω στο μηχάνημα και θα προτιμούσα να έχω ένα ανταπτοράκι από το να αλλάξω όλα τα καλώδια.

Thanks ρε Νίκο. Τους είχα δει αυτούς αλλά δεν τους είχα βρει Ελλάδα. -bye-

Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή με το DVDFab ώστε να μπορώ να αντιγράψω ένα DVD αλλά να έχω την επιλογή να αφαιρέσω υπότιτλους ή και γλώσσα στους ήχους; Το DVDRemaster που κοιτάω δεν το έχει παρά μόνο όταν γράφεις το αποτέλεσμα σε μορφή για iPhone κλπ.

Απάντηση: Re: Νέο MacPro!

Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή με το DVDFab ώστε να μπορώ να αντιγράψω ένα DVD αλλά να έχω την επιλογή να αφαιρέσω υπότιτλους ή και γλώσσα στους ήχους; Το DVDRemaster που κοιτάω δεν το έχει παρά μόνο όταν γράφεις το αποτέλεσμα σε μορφή για iPhone κλπ.

Καταρχήν, κάνεις rip το dvd σου στον δίσκο σου για αντίγραφο ασφαλείας με το πρόγραμμα MacTheRipper και μετά με κάποια έκδοση του Toast κάνεις ότι θες...extra ή όχι, υποτίτλους, μπάντες ήχου κτλ. :BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Νέο MacPro!

Κάνει το Toast τέτοια; Πως; Θα το δω.

Εννοείται ότι κάνει !! :grandpa:

Δες πχ :

attachment.php

attachment.php

Attachments

• Picture 2.jpg
    Picture 2.jpg
    138.1 KB · Views: 35
  • Picture 3.jpg
    Picture 3.jpg
    88 KB · Views: 35
Μιχάλη, πως μπορώ όμως να μην έχω καθόλου υπότιτλους; Δε με αφήνει να μην έχω κανέναν. Όταν έχει μόνο έναν τον έχει γκριζαρισμένο και δε μπορώ να τον απο-επιλέξω.

Το κάνω σε μια παιδική ταινία με Ελληνικό ήχο άλλα δε θέλω υπότιτλους γι'αυτό το λέω.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αντίστοιχο με το Disk Order για File Management; Γιατί έχω την έκδοση 2.5.1 και κολλάει αρκετές φορές. Άλλες πηγαίνει πολύ αργά. Και στο MacPro και στο MacBook.
Έχεις υπόψιν σου κάτι άλλο για να δοκιμάσω;

Να κάνω μιά χαζή ερώτηση; Είσοδο για μικρόφωνο δεν έχει; Έβαλα τα ακουστικά με το μικρόφωνο στις πίσω αναλογικές επαφές (είσοδο το μικρόφωνο και έξοδο τα ακουστικά) αλλά μόνο ακούω το μικρόφωνο δε δουλεύει. Δεν είναι είσοδος για μικρόφωνο αυτή;

Τι εννοείς line-level; Εκεί έβαλα το καλώδιο του μικροφώνου και δεν παίζει.