Νεο MastorGroup Πεμπτη 8/3/2018

enduras1

Moderator
Staff member
Παμε για ενα κρασακι την Πεμπτη με την ευκαιρια που ειναι ο Ασωτος Υος στην Αθηνα!

Το μαγαζι ειναι τσεκαρισμενο απο προηγουμενες συναντησεις μας και ειναι στεκι του μαστρο Θαναση ο οποιος θα ειναι και στην παρεα μας!!!

Χωρος: Η Μπακαλοταβερνα του Θοδωρου.

Τοπος:ΚΑΡΠΕΝΙΣΙΟΥ 3 Περιστέρι Αττικής

Χρονος: Πεμπτη 8/3/18 και ωρα 20:30

DSC_3979.jpg

https://www.google.gr/maps/place/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%83%C E%AF%CE%BF%CF%85+3,+%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83 %CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9+121+31/data=!4m2!3m1!1s0x14a1a34a2ec60f55:0x142ba9d7fa7bf e2b?sa=X&ved=0ahUKEwizirj1j4XRAhWGVhoKHe1kBT4Q8gEI HDAA

Συμμετοχες:

1. Enduras1
2. Dimitrisven
3. Vasilisp77
4. μαστρο Θανάσσης
5. Metallikas
6. G-Red
7. Wolfgolas

Για παμε να δουμε και τους Περιστεριωτες wheather & agrotis!!!

Μέσα κι εγώ! Επιτέλους μια φορά που πέφτει μέρα που δουλεύω πρωινός, ευκαιρία να τα πούμε από κοντά.
Να βγάλουμε και καμιά καινούργια φωτογραφία, γιατί όλο αυτή που είμαι γραβατωμένος βάζεις και δεν μπορώ να τη βλέπω. :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέσα κι εγώ! Επιτέλους μια φορά που πέφτει μέρα που δουλεύω πρωινός, ευκαιρία να τα πούμε από κοντά.
Να βγάλουμε και καμιά καινούργια φωτογραφία, γιατί όλο αυτή που είμαι γραβατωμένος βάζεις και δεν μπορώ να τη βλέπω. :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο ρε Κώστα!

1. Enduras1
2. Dimitrisven
3. Vasilisp77
4. μαστρο Θανάσσης
5. Metallikas
6. G-Red
7. Wolfgolas
8. Vrass
9. Giannisx4

Re: Απάντηση: Νεο MastorGroup Πεμπτη 8/3/2018

Δυστυχώς ούτε εγώ θα μπορέσω, τελευταία στιγμή κάτι προέκυψε, έχω ενημερώσει τον Κυριάκο για τον λόγο, ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω, καλά να περάσετε , ζηλεύω. ....

Κωστα το μενού ειναι πολύ απλο να το ξερεις...

Φερε ολο τον κατάλογο χ3 φορες...
τα μαστορια ειναι φαγανα παιδια...

Ίσα ίσα χθες είμασταν εξαιρετικά μαζεμένοι αλλά φάγαμε και καλά όσο έπρεπε.
13 ευρώ έκαστος να φανταστεις.
Έρχεται και η φωτο.

Το εις υγείαν είναι προς ολους σας αλλα και εξαιρετικά αφιερωμένο στον φιλο Μιχάλη Mikep!!!!!!
20180308_221502.jpg

Ίσα ίσα χθες είμασταν εξαιρετικά μαζεμένοι αλλά φάγαμε και καλά όσο έπρεπε.
13 ευρώ έκαστος να φανταστεις.
Έρχεται και η φωτο.

Το εις υγείαν είναι προς ολους σας αλλα και εξαιρετικά αφιερωμένο στον φιλο Μιχάλη Mikep!!!!!!
20180308_221502.jpg

Ευχαριστώ πολύ ρε κοπέλια!...υγεία να έχετε!. Επιφυλάσομαι δε, γιά είς υγείαν και μετ´εμού όταν γυρίσω στην Αθήνα!