Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ερχεται!!!!!!!!!!! :firstprize::firstprize:
Σήμερα με ειδοποίησε ο γουγλης ότι ξεκίνησε απο Αμέρικα!!!
(Τώρα, αν ξεπεράσουμε αποστολές, τελωνεία κλπ μπορεί να το έχω στα χέρια μου νεξτ γουικ!!!):a0210:
Άντε να σου έρθει να μας πεις..... 153 τώρα βλέπω ΜΕ μεταφορικά...
Κάνε ξόρκι να μην το αγγίζει το τελώνης...
Εμ... αυτό λέω και εγώ...
Λένε ότι στέλνουν με EMS οπότε υπάρχει ελπίς...:guitarist:
Απ' ότι κατάλαβα ανάλογα με το βάρος/όγκο τα αγγίζουν-προφανώς και με το φόρτο εργασίας. Πιθανόν να εξαρτάται και σε ποιον (υπάλληλο) θα τύχει.Όταν είχα πάρει το PCH A100 τω καιρώ εκείνο ... δεν είχα πληρώσει τίποτα σε τελωνείο .. κλπ... τώρα?...
Μάλλον τελικά είναι θέμα τύχης?... (κάπου είχα διαβάσει ότι για μέχρι $200 δεν τα αγγίζουν)...
:a0210:
Προσπαθώ δια της θεωρητικής μεθόδου. Δηλ. power + delete από το remote.Πως ακριβώς το βάζεις σε κατάσταση power off?
Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ερχεται!!!!!!!!!!! :firstprize::firstprize:
Σήμερα με ειδοποίησε ο γουγλης ότι ξεκίνησε απο Αμέρικα!!!
(Τώρα, αν ξεπεράσουμε αποστολές, τελωνεία κλπ μπορεί να το έχω στα χέρια μου νεξτ γουικ!!!):a0210:
BTW, ερχεται απο Χονγκ Κονγκ και το tracking λέει ότι είναι στο δρόμο για Ελλάντα...
Για να δούμε, θα έχουμε :award: ή :slapface:...
Η Η Η Η Η Η Η Ηρθε!!!!!!! :firstprize:
(Οι προσευχές εισακούστηκαν, ο τελώνης δεν τα πήρε, συνολικό κόστος $214 δηλαδή 164 με 1.3) :SFGSFGSF:
Σήμερα δεν μπορώ αλλά αύριο, ελπίζω, έχει παρουσίαση...:a0210:
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω, πως με τόση εμπειρία που έχουν πλέον (ιδίως η syabas) στα media players και στο τι ζητά κάποιος από αυτά, κάθε καινούριο που βγαίνει έχει ένα σωρό bugs, ατέλειες και ελλείψεις χαρακτηριστικών, ώστε να θέλει μήνες να "ωριμάσει" και με κάθε καινούρια αγορά να είμαστε σχεδόν πάλι στην αρχή.Δεν μπορω να καταλαβω το ζορι των νεων media player σε οτι εχει να κανει με το hd audio.
Ελεος πια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.