Νεο media player απο Himedia

proletarios

New member
5 November 2010
20
Με αφορμη αλλο ποστ για καποιο προϊον της Himedia, και ψαχνωντας στο διαδικτυο, επεσα πανω σε αυτο:

HIMEDIA HD560B
http://www.himedia-tech.cn/en/product_show.php?id=23

Απο προδιαγραφες φαινεται πολυ καλο (εχει και υποστηριξη usb 3.0) αλλα δυστυχως δεν εχω βρει απο που θα μπορουσαμε να το προμηθευτουμε.

Μαλιστα βγαινει και σε μοντελο με Twin DTV Tuner.

Τοσο θα εχει ρε παιδια και το νεο acryan hd 2.Θα κυκλοφορησει σε περιπου 1-1.5 μηνα και θα εχει καπου 160ε.Καλυτερα δεν ειναι να περιμενετε λιγο?

Απάντηση: Re: Νεο media player απο Himedia

Τοσο θα εχει ρε παιδια και το νεο acryan hd 2.Θα κυκλοφορησει σε περιπου 1-1.5 μηνα και θα εχει καπου 160ε.Καλυτερα δεν ειναι να περιμενετε λιγο?

από περιέργεια ρωτάω, είναι ακριβό παντός.
με το 300Α είμαι απόλυτα ικανοποιημένος δεν ψάχνω για άλλο

Πραγματι τα AC Ryan φαινονται πολυ ελκυστικα...παλι στην αναμονη και στο ψαξιμο...:SFGSFGS5:

Μολις ειχα ενημερωση απο την ιδια την Himedia οτι το στελνουν οι ιδιοι αν θελουμε με κοστος 115 USD (85 Ευρω) + μεταφορικα (θα σας ενημερωσω).

Τους εχω ρωτησει επισης τιμες για τα μοντελα με TV Tuner (για οποιον ενδιαφερεται) και θα ενημερωσω το φορουμ

αν γίνει βελτίωση στο firmware τα μηχανάκια τις himedia είναι πολύ καλά.
τα μεταφορικά από κίνα υπολόγιζε περίπου 30$.

Re: Απάντηση: Νεο media player απο Himedia

αν γίνει βελτίωση στο firmware τα μηχανάκια τις himedia είναι πολύ καλά.
τα μεταφορικά από κίνα υπολόγιζε περίπου 30$.

Παντως εσεις με το 300+ (απο οτι διαβασα) ειστε σχετικα ευχαριστημενοι. Δεδομενου οτι δεν εχω και τις τρελες απαιτησεις νομιζω οτι και αυτο θα με αφησει ευχαριστημενο.

Το μονο μου ερωτηματικο ειναι το τσιπακι του (1183) για το οποιο δεν υπαρχει βιβλιογραφια. Παντως απο προδιαγραφες σε audio decoding λεει οτι κανει TrueHD passthrough.

Αν τα μεταφορικα του ειναι οντως κανα 30αρι (συνολο δηλ 105 Euro) θα το τιμησω...(και θα γραψω και εγω report :proud:)

για το τσιπάκι που φοράει και σε αυτήν την τιμή είναι μάλλον η χειρότερη αγορά που μπορείς να κάνεις

Εγώ μια χαρά το βλέπω... (το 800άρι)

αν και το netgear 550 παραμένει το φτηνότερο με 864Χ... (έχει όμως εξαφανιστεί από τα μαγαζιά του skroutz)

είπα ότι δεν είναι καλή αγορά γιατί περιμένουμε καινούργια μοντέλα και τα 180 μπορείς να πάρεις κάτι πιο επώνυμο και με καλύτερη υποστήριξη.