Νέο μεγάλο σουξέ...Το κρασάκι του Τσού!!!

Περιτό να σας πω ότι είναι το σουξέ του φροντιστηρίου εδώ και μία βδομάδα!!

Είτε τα τσούρωνα....:flipout::flipout::flipout:

Αυτό το ινδικό είναι το φημισμένο Benny Lava το οποίο τραγούδησε με μεγάλη επιτυχία και ο Michael Jackson!

Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι ΟΟΟΟΟ!!!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Μα τι σκέφτονται και κάνουν?!!!!!!

Re: Απάντηση: Νέο μεγάλο σουξέ...Το κρασάκι του Τσού!!!

Meiko Kaji --- Shura no Hana (Flower of Carnage)

Shindeita
Asa ni
Tomorai no
Yuki ga furu

....

Υπάρχει και στο soundtrack του Kill Bill

+1, και έψαχνα να βρω ποιο κομμάτι είναι.Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά πολύ γέλιο,αλλα και το κομμάτι-μουσική μου αρέσει πολυ.

Γιαπωνέζικο είναι.
Είναι από ομώνυμη ταινία της δεκαετίας του '70, την οποία έχει ...ξεπατικώσει σε κάποια σημεία ο Ταραντίνο.

Απάντηση: Re: Νέο μεγάλο σουξέ...Το κρασάκι του Τσού!!!

Γιαπωνέζικο είναι.
Είναι από ομώνυμη ταινία της δεκαετίας του '70, την οποία έχει ...ξεπατικώσει σε κάποια σημεία ο Ταραντίνο.

Τάσο, βάζω "krasaki tou tsou" στο imdb και δε μου βγάζει κάτι... :p

Για ψάξε το με τους συντελεστές καλύτερα... ξέρεις, κόκορο Αντώνης κλπ

-bye-

lady_poster.jpg

Το βιντεάκι είναι παραγωγή από τα παιδιά της διαφημιστικής Leo Burnett. Το τραγούδι είχανε ξεκινήσει να το τροποποιούνε 2 κοπέλες από άλλη διαφημιστική και τα παιδιά το ολοκληρώσανε. Στο βιντεάκι μπορέιτα να διακρίνετε και τον πρωταγωνηστή της καμπάνιας ''καναπές'' του conn-x.

Εξαιρετικη δουλεια & τρελος χαβαλες! :D
Ολα τα λεφτα ο Κοκορας Αντωνης!! :2thumb22sup:

Το βιντεάκι είναι παραγωγή από τα παιδιά της διαφημιστικής Leo Burnett. Το τραγούδι είχανε ξεκινήσει να το τροποποιούνε 2 κοπέλες από άλλη διαφημιστική και τα παιδιά το ολοκληρώσανε. Στο βιντεάκι μπορέιτα να διακρίνετε και τον πρωταγωνηστή της καμπάνιας ''καναπές'' του conn-x.

Τρία μηνύματα πιο πάνω το έγραψα φίλε μου. Και σε ενημερώνω ότι τα παιδιά το είχανε κάνει μόνοι τους και μετά προέκυψε και το βάλανε εκεί. Και δεν πληρωθήκανε τίποτα. Απλά είναι γενικά πολύ χαβαλέδες.