Νέο μέλος και αγορά νέας τηλεόρασης

Πιστεύω την θυμάσαι την 55w905 μου την είχες προτείνει κ εσύ τότε που έψαχνα... Το βγάζει ακομα το ψωμί της.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Νέο μέλος και αγορά νέας τηλεόρασης

Τιμιότατη. :cool:
Τιμιοτατη για τα σημερινά δεδομένα φαντάζομαι εννοείς, γιατί για το 12 ήταν εκπληκτική.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξεγραφω τηλεοράσεις σιγά σιγά.. λογω budget θα κινηθώ για 55αρα OLED (εχω και άλλες Λευκες συσκευές που περιμένουν στην ουρά για αγορά). Τωρα ειμαι μεταξύ 55AF8 και 55B8PLA. H C8 ξεφεύγει... ν περιμένω κι αλλο μήπως πέσουν οι τιμες των lg ή να προχωρήσω σε αγορά.. επίσης εγγύηση (για 5ετη σκεφτόμουν) ποιο κατάστημα με συμφέρει; Απ ευθείας απο Sony ή απο κάποιο μεγάλο στυλ Κωτσόβολο, ΜΜ κτλ;

Ξεγραφω τηλεοράσεις σιγά σιγά.. λογω budget θα κινηθώ για 55αρα OLED (εχω και άλλες Λευκες συσκευές που περιμένουν στην ουρά για αγορά). Τωρα ειμαι μεταξύ 55AF8 και 55B8PLA. H C8 ξεφεύγει... ν περιμένω κι αλλο μήπως πέσουν οι τιμες των lg ή να προχωρήσω σε αγορά.. επίσης εγγύηση (για 5ετη σκεφτόμουν) ποιο κατάστημα με συμφέρει; Απ ευθείας απο Sony ή απο κάποιο μεγάλο στυλ Κωτσόβολο, ΜΜ κτλ;
Η sony φαίνεται καλή ευκαιρία

Να κάνω μια διόρθωση. Η Β8 βγαίνει στην ίδια τιμή με τη C8. Φιλε Loukas κι εγω αυτο σκεφτομαι. Αλλα με προβλημάτισε ενα φίλος που είπε ποτο η Sony φοράνε πάνελ Lg. Επίσης στη σύγκριση https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-c8-vs-sony-a8f/600/603#usage*4854!threshold*0.1 βγάζει ελαφρώς καλύτερη την lg

Όντως, LG panels, αφού ήταν η μόνη ( ; ) εταιρεία παραγωγής μεγάλων OLED panels τα τελευταία χρόνια...