Νέο περιοδικό ηλεκτρονικής και κατασκευών!

takis7

New member
14 September 2008
2
Για τους φίλους της Ηλεκτρονικής αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο περιοδικό Ηλεκτρονικής με ονομασία Electronic circuits, με κύρια θέματά του τις ηλεκτρονικές κατασκευές, τεχνολογία εξαρτημάτων, νέα προϊόντα, παρουσιάσεις συσκευών, κτλ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του περιοδικού, στην διεύθυνση: http://www.electroniccircuits.gr
Στην ιστοσελίδα υπάρχουν τα θέματα του πρώτου τεύχους, καθώς επίσης βασική θεωρία ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, Datasheets ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, κτλ.

takis7:a0210:
 
μετά το κλείσιμο του ελεκτορ ας ελπισουμε οτι θα ειναι ενα σοβαρο περιοδικο που θα ακολουθησει την ποιοτητα και το υφος του ελεκτορ
 
Το Μάιο που μας πέρασε (μιλάμε για την ελληνική έκδοση).
 
http://www.balaki.gr/blog/?p=79

elektor-telos.jpg
 
στο σιτε του νεου περιοδικου δεν λεει ημερομηνια κυκλοφοριας. αν καποιος ξερει περισσοτερα ας απαντησει
 
Παιδιά το Ελέκτορ ήταν από τα καλύτερα περιοδικά και ως προς την ποιότητα της ύλης του και ως προς την σοβαρότητά του! Βέβαια και αυτό είχε αδυναμίες αλλά ήταν πολύ κρίμα που έκλεισε! Εγώ έχω σχεδόν τα περισσότερα τεύχη που έχουν βγάλει.Δεν ξέρω γιατί έκλεισε αλλά ίσως φταίει και το αναγνωστικό κοινό που δεν υποστηρίχτηκε όπως θα έπρεπε.
Δυστυχώς στην Ελλάδα τα τεχνολογικά περιοδικά είναι ελάχιστα σε σχέση με ηλεκτρονικά! Η τεχνική εκλογή έχει αλλάξει ύφος!
Όσο για το καινούργιο περιοδικό θα βγει τέλος του μηνός μάλλον, θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα! Επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να βγει όσο το δυνατόν καλύτερο.
Θα είναι το μοναδικό καθαρά Ελληνικό περιοδικό Ηλεκτρονικής διότι αυτή την στιγμή σε τέτοιο ύφος δεν υπάρχει άλλο.
Πάντως ότι γνωρίζω θα ενημερώνω και εγώ τους φίλους που τους αρέσει να ασχολούνται με ηλεκτρονικά!

takis7