Νέο πιάτο για NOVA

Το πιατίνι που δίνουν το αγοράζουν χονδρική 4$ πάντως.

και τζαμπα να το παιρνουνε δεν εχει καμια σημασια....αλλος εχει μεγαλα περιθωρια κερδους αλλος λιγοτερα..
σημασια εχει εμεις οι απλοι καταναλωτες ποσο μπορουμε να το παρουμε φθηνοτερα

Φίλε εγώ πιστεύω πως θα σου έρθει φθηνότερα αν συννενοηθείς για την αγορά πιάτου-LNB με τον επαγγελματία που θα σου κάνει την εγκατάσταση στο δεύτερο σπίτι. Να το φέρει, να το τοποθετήσει σωστά, αυτό για το οποίο πληρώνεις είναι η καλύτερη δυνατή λήψη.

Επαναφερω το θεμα γιατι αλλαζω σπιτι και απο κεντρικη εγκατασταση nova πρεπει να παω σε ατομικη... Μπορειτε να με βοηθησετε τι να κανω; να απευθυνθω σε τεχνικο της nova η στο ελευθερο εμποριο; Πρεπει να αγορασω πιατο, lnb, καλωδια, και ποιος ξερει τι αλλο... Τι προτεινετε;

Επαναφερω το θεμα γιατι αλλαζω σπιτι και απο κεντρικη εγκατασταση nova πρεπει να παω σε ατομικη... Μπορειτε να με βοηθησετε τι να κανω; να απευθυνθω σε τεχνικο της nova η στο ελευθερο εμποριο; Πρεπει να αγορασω πιατο, lnb, καλωδια, και ποιος ξερει τι αλλο... Τι προτεινετε;

αγορασε ενα νοβα in a box με 90 η 99 ευρω
θα εχεις καινουργιο δεκτη με κλειδωμενη ομως καρτα,δωρεαν πιατο και 30μ καλωδιο και lnb,καθως και 2,4 η6 μηνες συνδρομης αναλογα το πακετο που θα επιλεξεις εκτος απο το φουλ που δεν συμφερει το καλοκαιρι και βρες ενα τεχνικο για την εγκατασταση με 50-60 ευρω

Μπορω να αγορασω nova in a box την στιγμη που ειμαι ηδη συνδρομητης; εχω ηδη δεκτη αλλα μονο αυτο τιποτα αλλο...

Μην τους κανεις την χαρη να παντρεψεις την καρτα σου,αγορασε απο ενα καταστημα πιατο,lnb,βαση και καλωδιο πανω απο 50-60 ευρω δεν θα πανε,και αν δεν μπορεις μονος σου καλεσε ενα τεχνικο για την εγκατασταση,υπολογισε τον τεχνικο στα 60 ευρω.

Μπορω να αγορασω nova in a box την στιγμη που ειμαι ηδη συνδρομητης; εχω ηδη δεκτη αλλα μονο αυτο τιποτα αλλο...

μπορεις και θα κρατησεις τον παλιο σου αριθμο συνδρομητη
νομιζω οτι σε συμφερει αν δεν νοιαζεσαι για παντρεμενη καρτα γιατι παιρνεις και δωρεαν μηνες οπως και επισης μπορεις να το αγορασεις π.χ
απτον κωτσοβολο με 6 μηνες ατοκα με πιστωτικη

Απάντηση: Re: Νέο πιάτο για NOVA

μπορεις και θα κρατησεις τον παλιο σου αριθμο συνδρομητη
νομιζω οτι σε συμφερει αν δεν νοιαζεσαι για παντρεμενη καρτα γιατι παιρνεις και δωρεαν μηνες οπως και επισης μπορεις να το αγορασεις π.χ
απτον κωτσοβολο με 6 μηνες ατοκα με πιστωτικη
Το φίλο aenaos15 μπορεί να μην τον νοιάζει για παντρεμένη κάρτα, να δεις όμως αυτούς στην νόβα πως τους νοιάζει για μια μείων ελεύθερη κάρτα…..

Απάντηση: Re: Νέο πιάτο για NOVA

Δεν το ανάφερες αυτό εδώ…………….

Παιδια η καρτα μου ειναι παντρεμενη ηδη εδω και 2 χρονια....

:BDGBGDB55:

Παιδια η καρτα μου ειναι παντρεμενη ηδη εδω και 2 χρονια....

τοτε φουλ για νοβα in a box
(τυχερε...θα ξαναπαντρευτεις με νεα...καρτα!)

Αν και εχω την αισθηση οτι το in a box το καταργησανε... Και στο νεο τους φυλλαδιο δεν το εχει πουθενα..

Στην ιστοσελίδα τους υπάρχει. Αλλά γιατί να πάρει nova in a box ο φίλος; Αφού ξεκινά από την αρχή, ας βάλει ένα 80άρι κάτοπτρο και επώνυμο lnb να είναι μια χαρά.
Είχα ρωτήσει πριν καιρό και μου είχα πει πως είχε καταργηθεί. Μόνο αν βρω σε κάποιο κατάστημα σε στοκ το nova in a box μπορώ να το έχω με 99 ευρώ.
Τώρα δεν θυμάμαι αν είχα πάει στην forthnet ή αν τους είχα πάρει τηλέφωνο. Ίσως να το έβγαλαν ξανά στην φόρα. (???)

Re: Απάντηση: Νέο πιάτο για NOVA

Επομένως μόνο με τηλεφώνημα μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος αν διατίθεται ή όχι.

τζαμπα οι οδηγιες μου
κατοπιν τηλεφωνηματος ,τοχουν καταργησει
ενα παλιο που ειχα απο δωρο με συμβουλεψανε? να το ενεργοποιησω μεχρι τελος μαιου

Πηρα τηλεφωνο σε forthnet και μου ειπαν οτι μπορω να βαλω πιατο δικο τους με 10 ευρω και 50 ευρω ο τεχνικος , συνολο 60.... Και μαλλον αυτο θα κανω...

Καλησπερα σας ειμαι καινουργιος στο site σας !!

Θελω να κανω μια ερωτηση
Η πολυκατοικια μου ειναι 5 ετιας .. Εχουμε στα σπιτια μας κεντρικη κεραια και πιατο οπου μοιραζεται σε ολα τα διαμερισματα.

Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να βελτιωσω το σημα μου καθως στις πληροφοριες <<ΣΤΑΘΜΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ειναι 66% + ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ 90%>> στην κεντρικη πριζα του σπιτιου !!!

Στις αλλες πεφτει ακομα πιο πολυ το σημα εως και 45 με 35%

Παρολα αυτα προβλημα δεν εχω αντιμετωπισει ποτε με την εικονα ουτε με διακοπες ακομα και με βροχη !!!

Ευχαριστω εκ' των προταιρων !!!!