Νέο πιάτο για NOVA

Με ακρίβεια σήματος 90% τί βελτίωση θες να πετύχεις? Είσαι ήδη πολύ καλά...

Απάντηση: Re: Νέο πιάτο για NOVA

Μια χαρά είσαι.
Από την στιγμή που δεν μπορείς να βάλεις δικό σου αυτόνομο πιάτο άστο ως έχει.
καλώς ήλθες!!!

Καλως σας βρηκα !!!
Κατι τελευταίο . . Στο κανάλι DW europe η στάθμη του σήματος πέφτει στο 50% .

Δηλαδή ανάλογα το κανάλι μεταβάλετάί . . Αυτό δεν είναι κακό;

Αν βάλω ενα πιάτο 1.20 με άλλο lnb θα βελτιωθεί η δεν αξίζει να μπω καν στην διαδικασία;

ευτυχώς ή δυστυχώς στη ψηφιακή εκπομπή είτε βλέπεις εικόνα με το σήμα που έχεις είτε όχι, άρα δε σε πειράζει να λαμβάνεις το συγκεκριμένο κανάλι με 50%

αν τώρα είναι θέμα ζωής και θανάτου να βλέπεις το DW 24/7 βάλε και 1,20...

Καλως σας βρηκα !!!
Κατι τελευταίο . . Στο κανάλι DW europe η στάθμη του σήματος πέφτει στο 50% .

Δηλαδή ανάλογα το κανάλι μεταβάλετάί . . Αυτό δεν είναι κακό;

Αν βάλω ενα πιάτο 1.20 με άλλο lnb θα βελτιωθεί η δεν αξίζει να μπω καν στην διαδικασία;

Καλησπερα σας και καλο καλοκαιρι !
Χρησιμοποιησα την υπηρεσια νοβα εξοχικο και επωφεληθηκα απο μια δωρεαν εγκατασταση δορυφορικου πιατου 0.80 cm.
Θελω να σας ρωτησω επειδη η εγκατασταση εγινε σε νησι των κυκλαδων <αερηδες > + το σπιτι μου ειναι στο πιο ψηλο σημειο της περιοχης εδω ..μιλαμε για αερα τρομακτικο χωρις υπερβολη. 6 μερες τωρα η εγκατασταση ειναι απροβληματιστη με τελεια καλυψη, αλλα μου λενε οι ντοπιοι οτι τον χειμωνα ειναι ακομα χειροτερος ο αερας.
Η ερωτηση μου ειναι αν το πιατο με την βαση μπορει να ανταπεξελθει στις εδω καιρικες συνθηκες 8 μποφορ και πιθανον παραπανω τον χειμωνα . Να επισημανω οτι εγκατασταση εγινε απο καλο τεχνικο σε πλακα μπετον.

ο θεος ξερει...
εγω θα ανησυχουσα πιο πολυ για κανενα κεραυνο μιας και εισαι στο ψηλοτερο σημειο

Χρησιμοποιείς το bb code
 IMG] χωρίς το κενό και το URL ενδιάμεσα.

Εδώ και 1,5 μηνα που έχω βάλει nova βλέπω μια χαρά σχεδόν σε όλα τα κανάλια έχω στάθμη σήματος 95 της εκατό και ακρίβεια σήματος 100 της εκατό, εδώ και καμια δεκαρια μέρες που έχουν αρχίσει κάτι βροχές χάνεται το σήμα και πολλά σπασίματα από εκεί που η ακρίβεια είναι 100 πάει κατευθείαν στο μηδέν, και σκέφτομαι που να πιάσει και χειμώνας, υπάρχει κάποια λύση ας πούμε μεγαλύτερο πιάτο? το πιάτο που έχω νομίζω είναι 80αρι

Μηπως το lnb σου/καλωδιωση εχει αρχισει και βαζει υγρασια; Αν εχεις 80 (και δεν εχεις συνδεδεμενους και αλλους δορυφορους) και το πιατο ειναι σε καλη κατασταση (δεν εχει χτυπηθει, σκουριασει) δε θα επρεπε να εχεις κανενα απολυτως προβλημα με το σημα.

όλα καινούργια είναι,σε ενάμιση μηνα μέσα έβαλε υγρασία, δηλαδή κάθε 1,5 μηνα θα αλλάζω καλώδια και ιστορίες

Δεν ειναι κάτι που γινεται καθε 1.5 μηνα. Επαληθευσε πως δεν εχει κακή στερεωση το πιάτο (πχ σε ασταθη σωληνα ή σε σημειο που να ειναι επιρρεπες σε αερα), η στοχευση ειναι καλή και πως το lnb δεν ειναι που επιρρεαζεται απο τον καιρο.

Το πιάτο είναι στερεωμένο στο σίδερο αυτό της nova πιστεύω είναι καλά, όσο για τον αέρα το έχω πάνω στην ταράτσα, και σημείο να το αλλάξω πιστεύω το ίδιο θα είναι, στόχευση έχω στάθμη 95 και ακρίβεια 100. Ερώτηση, lnb υπάρχουν καλής και όχι τόσο καλής ποιότητας? μήπως αλλάζοντας το με κάποιο καλύτερο θα είχα αποτέλεσμα.

για να το θέσω έτσι για τη βροχή σε κλίμακα 1-10 σήμερα είχε ενταση 4 με 5, και τα σπασίματα σήμερα συγκεκριμένα που έβρεχε καμια ώρα είχα συνεχεια σπασίματα ένα δυο δευτερολέπτων

η στόχευση δεν έχει να κάνει με τη στάθμη και την ακρίβεια σήματος? γιατί όταν δεν βρέχει έχω σχεδόν τέλειο σήμα 95 στάθμη 100 ακρίβεια