Άρα συμφωνείτε ότι θα πάρω καλύτερο αποτέλεσμα αν αλλάξω βελόνα, αντί για phono. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγαίνει να δώσω πολλά χρήματα για αναλώσιμη βελόνα. επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει μέσα ενα κουτάκι τόσο δα και κοστίζει 800 ευρώ, χρυσό είναι?
Επειδή εξαρχής μπήκα στην ψυχολογία σου γιαυτό σου πρότεινα δύο κεφαλές των 200 και 400 ευρώ με την ακριβότερη να είναι φυσικά καλύτερη χωρίς να σημαίνει αυτό οτι η φτηνότερη δεν είναι αστέρι.
Με την Benz σαφώς και θα άκουγες καλύτερα και προσωπικά έχω πλέον πειστεί οτι η ΑCE είναι η πιο value της εταιρίας με την λογική οτι παίρνεις το μεγαλύτερο ποσοστό απο τους χυμούς των ακριβότερων με συγκριτικά πολύ χαμηλότερο κόστος. Φυσικά και την σηκώνει το πικάπ σου όμως στην φάση που είσαι θα σε άγχωνε και ίσως και να μήν την εκτιμούσες η εκμεταλλευόσουνα σωστά.
Είμαι οπαδός του να προχωράμε με ενδιάμεσα βήματα στις αναβαθμίσεις όπως αυτές που σου πρότεινα για να απολαμβάνουμε χωρίς ψυχολιγική πίεση και να ωριμάζουμε στην πορεία μπορώντας να εκτιμήσουμε καλύτερα αυτό που έχουμε και έτσι να το απολάυσουμε πιο πολύ..
Last edited: