Νεο project για home theater pc.

GoldenEye

Established Member
19 December 2009
129
Θελω να στησω ενα home theater pc μικρο σε μεγεθος με ιδιαιτερη εμφανιση καλη ψυξη χαμηλη καταναλωση για να λειτουργει και σαν κατεβαστηρι.

Κατεληξα σε μια συνθεση με βάση τα παρακατω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700935&u=ANTEC-MINI-SKELETON-90 (2.5 kg και οχι 4.5 kg οπως λεει το site)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522771&u=ASUS-ION-PLATFORM-AT3N7A-I

4 gb ram και 2.5 δισκο 500GB και wifi N.

πιστευετε για τα χρηματα και για την δουλεια που το θελω θα ειναι ενταξει;

Τη δουλειά του μια χαρά θα στην κάνει φτάνει να μην έχεις τίποτα ιδιαίτερες απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ, την οποία ο Atom δεν έχει.
Ωστόσο αν και δεν μου πέφτει λόγος, είσαι σίγουρος για το "κουτί"; Βέβαια περί ορέξεως ουδείς λόγος αλλά πολύ αλλόκοτο αδελφέ μου αυτό το πράμα. :chinscratch:

Σαν εναλλακτική λύση σου προτείνω να προσανατολιστείς προς ένα συνδυασμό μητρικής AMD 785G (DDR3 - ATI 4200) με επεξεργαστή AthlonII της σειράς e ώστε με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα να έχεις ένα υπολογιστή χαμηλό σε κατανάλωση που όμως να έχει πραγματική ισχύ όταν τη χρειάζεσαι.

Τη δουλειά του μια χαρά θα στην κάνει φτάνει να μην έχεις τίποτα ιδιαίτερες απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ, την οποία ο Atom δεν έχει.
Ωστόσο αν και δεν μου πέφτει λόγος, είσαι σίγουρος για το "κουτί"; Βέβαια περί ορέξεως ουδείς λόγος αλλά πολύ αλλόκοτο αδελφέ μου αυτό το πράμα. :chinscratch:

επιλεχθηκε λογω της ψυξης που προσφερει σε λογικη τιμη για mini itx γιατι το asrock ion ενος φιλου ειναι λιγο τοστιερα ακομα και τωρα τον χειμωνα. το ιδιο και το WD media player live (και το asrock και το WD δεν τα βλεπω να βγαζουν το καλοκαιρι χωρις air condition στο full).

επιλεχθηκε λογω της ψυξης που προσφερει σε λογικη τιμη για mini itx γιατι το asrock ion ενος φιλου ειναι λιγο τοστιερα ακομα και τωρα τον χειμωνα. το ιδιο και το WD media player live (και το asrock και το WD δεν τα βλεπω να βγαζουν το καλοκαιρι χωρις air condition στο full).

Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά και πάλι το συγκεκριμένο το βρίσκω τραβηγμένο τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά.
Σε κάθε περίπτωση δική σου είναι η επιλογή, οπότε σου εύχομαι καλή επιτυχία στην κατασκευή ότι και αν αποφασίσεις. :smile:

Last edited:
Καλό ξεσκόνισμα....

Είναι ανοικτό θα γεμίζει τρελή σκόνη..... (απο θέμα φασαρίας δεν ξέρω να σου πω σίγουρα)..

Αν το πάρεις τελικά.. Πόσταρε εντυπώσεις... :a0210: