Νέο setup δωματίου

Να σου κάνω και εγώ μια πρόταση, αν και απ ότι φαίνεται έχεις καταλήξει, θα σε έλεγα να ακούσεις και τα ηχεία της Presonus, http://www.presonus.com/products/Eris-Studio-Monitors

Συγκεκριμένα έχω ακούσει και τα Eris E5 και τα Eris E8, για τα δικά μου γούστα ήταν πολύ καλά (Ακούω περισσότερο House,deep house).

Αν θες τους ρίχνεις μια ματιά. ;)

Ότι και να κάνεις πάντως, πες μας στο τέλος που κατέληξες. Και πως είναι το αποτέλεσμα.

Good Luck.

Απάντηση: Re: Νέο setup δωματίου

Παιδιά καλησπέρα και πάλι.
Η αγορά εχει μπει στην τελικη ευθεία.. Εχω μαζέψει τα λεφτά απλά έχω αναθέσει στον πατέρα μου να κανει μια ερευνα αγορας στα μαγαζια στη θεσσαλονικη μηπως πετυχουμε καλυτερη τιμη ειτε στα ηχεια ειτε στο ντακ ειτε στο πακετο..
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης.. Αν εχει κανεις σαν εμπειρια με το amarra Sq+ της sonicstudio.
Σαν πηγη θα εχω αποκλειστικα το macbook pro και ενα mac mini.. Και λογω premium συνδρομης στο spotify ως κυριο player θα ειναι αυτο.
το amarra sq+ ειναι αποκλειστικα για χρηση με streamers.. ειτε αυτο ειναι spotify ειτε youtube.. βελτιώνει ακόμα και τον ήχο των κλησεων στο skype.
Αυτο τον καιρο υπαρχει προσφορα για amarra sq+ και amarra hifi ( ειναι για αναπαραγωγη απο itunes που δεν ξερω κατα ποσο θα χρησιμοποιησω/αξιοποιησω ) στα 49.99$.
Aξίζει; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε καλύτερη τιμή; Κάνει αυτά που υπόσχεται;
Ευχαριστώ πολύ.

Τα προϊόντα της sonicstudio ειναι πολυ γνωστά και το amara απο τα προγράμματα που προσφέρει πραγματικά πολυ καλα αποτελέσματα. Το εχω, το χρησιμοποιώ κ υπάρχουν χιλ χρήστες που το προτιμούν.
Το sq+ Δεν το εδώ δοκιμάσει αλλά η τιμή πολυ καλή. Εφόσον θα εχεις τέτοια πηγή, θα σου έλεγα να το επιλέξεις κανονικά.

Να σου κάνω και εγώ μια πρόταση, αν και απ ότι φαίνεται έχεις καταλήξει, θα σε έλεγα να ακούσεις και τα ηχεία της Presonus, http://www.presonus.com/products/Eris-Studio-Monitors

Συγκεκριμένα έχω ακούσει και τα Eris E5 και τα Eris E8, για τα δικά μου γούστα ήταν πολύ καλά (Ακούω περισσότερο House,deep house).

Αν θες τους ρίχνεις μια ματιά. ;)

Ότι και να κάνεις πάντως, πες μας στο τέλος που κατέληξες. Και πως είναι το αποτέλεσμα.

Good Luck.

πρώτη φορά τα βλέπω και η τιμή τους ειναι εντος του προυπολογισμου μου.. θα τα ριξω μια ματια να διαβασω κριτικες κλπ και ισως το σκεφτω..
ευχαριστω παρα πολυ για την προταση!

Τα προϊόντα της sonicstudio ειναι πολυ γνωστά και το amara απο τα προγράμματα που προσφέρει πραγματικά πολυ καλα αποτελέσματα. Το εχω, το χρησιμοποιώ κ υπάρχουν χιλ χρήστες που το προτιμούν.
Το sq+ Δεν το εδώ δοκιμάσει αλλά η τιμή πολυ καλή. Εφόσον θα εχεις τέτοια πηγή, θα σου έλεγα να το επιλέξεις κανονικά.

λεω να τσιμπησω την προσφορα με δωρο το amarra hifi σε περιπτωση που κανω και καμια συλλογη με alac αρχεια.. και η τιμη ιδιαιτερη καλη..

Trial δε δίνουν;

δινουν.. την ενεργοποιησα πριν 3 μερες αλλα δεν μπορω να καταλαβω και παρα πολλα γιατι ακομα δεν εχω ουτε dac ουτε ηχεια.. απλα το λαπτοπ μου.. και οφειλω να ομολογησω πως μια βελιτωση σε ικανοποιητικο βαθμο τουλαχιστον για αρχαρια αυτια μου υπηρξε.. πιο γεματος ο ηχος και οχι σα να ακουγεται απο ντουντούκα..

Καλησπέρα και πάλι στην παρέα.
Θα ηθελα να σας ενημερωσω πως σημερα το πρωι παρελαβα τα ηχεια ( audioengine A5+ ) χρώματος μαύρου..
Δεν θα κανω ακόμα review, καθως περιμενω το audioengine D1 Dac, το οποιο θα κανει περιπου 10 μερες να ερθει καθως το παρηγγειλα απο το εξωτερικό με 40 ευρω διαφορα από ελληνικά καταστήματα.. ( amazon uk )
Να ενημερωσω επισης πως το review μου εκ των πραγματων δεν μπορει να ειναι εντελως αντικειμενικο καθως δεν εχω προηγουμενη εμπειρια και ενδεχομενως επειδη τα λατρεψα απο την πρωτη στιγμη.

Παρόλα αυτά μπορώ να πω με σιγουριά πως προκειται για πολυ προσεγμενα ηχεια και σοβαρα απο αποψη ποιοτητας κατασκευης.
Στιβαρά ηχεια, γεμάτα και πολυ ομορφα.. Όχι ιδιαιτερα μεγάλα.. Δεν σου αφηνει την αισθηση οτι ειναι πλαστικουρα με λιγα λογια..
Ακομα και το πακεταρισμα που κανει η εταιρεια ειναι πολυ σοβαρο! Ολα περιποιημενα μεσα στις κουτες, φελιζολ, υφασματινα καλυματα για τα ηχεια, καθως και για ολα τα καλωδια.. Το ασυρματο χειριστηριο ειναι στα θετικα των ηχειων το οποιο ειναι μικρο, πλαστικο στο μπροστινο μερος και καουτσουκ στο πισω και δεν γλιστραει καθολου..
Το μονο αρνητικο μεχρι τωρα το οποιο ειναι και πολυ εκνευριστικο ειναι το γεγονος πως στο volume knob δεν υπάρχει καποια ενδειξη για το ποσοστο της εντασης.. Δεν ξερεις που φτάνεις τα ηχεία και πόσο έχεις ακόμα.. Εχω την ενταση του υπολογιστη και του αντιστοιχου προγραμματος που χρησιμοποιω στο μαξ και απο κει και περα ρυθμιζω την ενταση απο το αριστερο ενεργο ηχειο..

Αυτα τα λιγα και πολυ βασικα για την ωρα..
ομολογω πως μεχρι τωρα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος και ανυπομονω να παρω το ακομα παραπανω απο τα ηχεια με τη χρηση του dac..
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας και θα φροντισω να σας αποζημιωσω με ενα περιεκτικο review αλλα και οπτικο υλικο, συντομα!

Καλη συνέχεια..