Νέο Setup με Panasonic Viera TH-42PZ80E?

Αυτός είναι ο χώρος μου παίδες.
Μη μου πείτε να αλλάξω έπιπλα, γιατί τώρα τα αγόρασα :-)
Η Βλακεία μου ήταν ότι το πορτοκαλί ντουλάπι θα έπρεπε να γίνει 70cm και όχι 1 m !!!
2jfc5xu.jpg
Εγώ έχω να σου προτείνω κάτι σχετικά απλό που θα σου δώσει χώρο αρκετό (περί τα 28cm)...

Τα δύο πορτοκαλί κρεμαστά που έχεις με πλάτος 1m (και υποθέτω ύψος 36cm) τα γυρνάς από οριζόντια σε κάθετα και έχεις κέρδος 28cm και καλύτερη ισορροπία στη διαμόρφωση (μπορείς να τα βάλεις και εκατέρωθεν της τηλεόρασης εάν ο καναπές σου είμαι στο κέντρο)...

Έτσι πας άνετα σε 50άρα και είσαι τουλάχιστον αξιοπρεπής.

Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας !!!

Ο χώρος δεν πρόκειται να αλλάξει!
Επιμένω ότι 52'' είναι πάααααρα πολύ για τα μέτρα αυτά!
Σήμερα ήμουν σε μια επίσκεψη που στην ίδια περίπου απόσταση είχε 46'' και ήταν too much!
Σας υπενθυμίζω ότι δεν θέλω κάποιο super home cinema αλλά απλά μια τηλεόραση να βλέπω στην οποία όμως εφόσον την αγοράζω να είναι και κάτι καλό!!! (και με blue ray και με playstation 3)...
Τέλος πάντων λόγω του ότι έχω τις επιφυλάξεις μου και αυτό επειδή εσείς το λέτε θα πάρω κάποια 46αρα και όχι παραπάνω !

Βρε παίδες η αρχική που είχα επιλέξει ( η plasma) έχει φοβερά χαρακτηριστικά σε σχέση με όλες τις LCD που μου έχετε προτείνει ...
π.χ. 1.000.000/1 δυναμική αντίθεση, Response time 0.001 msec και μερικά άλλα.
Τι μου έχει ξεφύγει? Παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο όλα αυτά ή την ψάχνω τη δουλειά λάθος?

Οι πλασμα δεν εχουν καν response time η τελος παντων δεν ειναι το ιδιο πραγμα με το αντιστοιχο στις LCD. Επισης ουτε αντιθεση 1 εκ. προς 1 υπαρχει σε καμια τηλεοραση. Απλα ειναι κολπα του μαρκετινγκ.

Απο εκει και περα το καλυτερο θα ηταν πριν αγορασεις να πας και ο ιδιος να δεις τις υποψηφιες τηλεορασεις.-bye-

Αυτό που λένε ότι οι plasma είναι πολλά χρόνια μπροστά σαν τεχνολογία είναι λάθος ???
έχω μπερδευτεί ....
Και η αντίθεση ναι είναι πραγματικά 30000/1 (κανονικά)... και πάλι υπερτερεί!

Προσπάθησε να τις δεις από κοντά. Κάθε τεχνολογία έχει τα + και τα - της, προσπάθησε να καταλήξεις στο ποια είναι καλύτερη για τα μάτια σου και τις ανάγκες σου.

OK!
Ούτως ή άλλως αύριο ξεκινάω την τσάρκα μου να τις δώ...
Μέχρι την Τετάρτη θα έχω τουλάχιστον την TV!

Το πρώτο βήμα έγινε επιτέλους :-)
Πήρα την 47LG7000
5xisd2.jpg

Το δεύτερο βήμα είναι να φτιάξω λίγο την κεραία γιατί δεν είμαι 100% ικανοποιημένος και μετά μάζεμα τα καλώδια στα πλάγια να μη φαίνονται
Thank you για την σημαντική βοήθειά σας !

Αγαπητέ μου φίλε charly13 για να σου ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα....
Για μένα η τηλεόραση είναι δευτερεύον πράγμα!
Βλέπω 1-2 μέρες την εβδομάδα και σε αυτές ελάχιστες ώρες! Βλέπεις δουλεύω όλη μέρα!
Το να αφήσω έναν ολόκληρο τοίχο ελεύθερο ώστε να έχω μια τηλεόραση εκεί για μένα είναι βλακεία!
Στο κάτω κάτω το σπίτι μου δεν είναι 200 τετραγωνικά για να έχω ελεύθερους αποθηκευτικούς χώρους!
Οπότε για το πως θα είναι η υπόλοιπη διαρρύθμιση του σπιτιού μου άσε με να το αποφασίσω εγώ!
Ευχαριστώ!

Εφοσον εχεις βαλει την φωτογραφια στο site σιγουρο ειναι οτι θα υπαρξει και κριτικη.Βεβαια προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μου φαινεται ασχημα μια 47" τηλεοραση σφηνωμενη αναμεσα σε 2 πορτοκαλι τεραστια ντουλαπια σε αλλον μπορει να αρεσει.Εαν η τηλεοραση ερθει στο κεντρο δενει απιστευτα και με την τραπεζαρια και με το επιπλο δεξια της.

Αυτη ειναι η αποψη που εκφραζω βλεποντας μια photo και τιποτα παραπανω...