ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΝΑΣ Senior Member 3 November 2007 618 ΡΑΦΗΝΑ 12 December 2007 #1 Χτες το βράδυ ο humax κατέβασε μέσω ΟΤΑ το καινούργιο software 1.00.15 το εγκατέστησα αλλα μου δημιούργησε κάποιο προβληματάκι οταν θελεις να σβήσεις ενα κανάλι απο τα αγαπημένα..δεν υπακούει στο remote και θέλει επανεκίνηση.
Χτες το βράδυ ο humax κατέβασε μέσω ΟΤΑ το καινούργιο software 1.00.15 το εγκατέστησα αλλα μου δημιούργησε κάποιο προβληματάκι οταν θελεις να σβήσεις ενα κανάλι απο τα αγαπημένα..δεν υπακούει στο remote και θέλει επανεκίνηση.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΝΑΣ Senior Member 3 November 2007 618 ΡΑΦΗΝΑ 12 March 2008 #2 Μετά από 2 μήνες "συμβίωσης" μέ τό καινούργιο sofware τού HUMAX μπορώ νά πώ ότι είναι πολύ καλύτερο τού 1.00.07 σέ όλα.
Μετά από 2 μήνες "συμβίωσης" μέ τό καινούργιο sofware τού HUMAX μπορώ νά πώ ότι είναι πολύ καλύτερο τού 1.00.07 σέ όλα.
T ta.so New member 22 March 2008 7 22 March 2008 #3 Χρηστο για να σβησειs καναλι απο τα αγαπημενα πρεπει να εισαι στο καναλι και να παs στην γενικη λιστα... αλλιωs κολλαει...
Χρηστο για να σβησειs καναλι απο τα αγαπημενα πρεπει να εισαι στο καναλι και να παs στην γενικη λιστα... αλλιωs κολλαει...
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΝΑΣ Senior Member 3 November 2007 618 ΡΑΦΗΝΑ 22 March 2008 #4 Απάντηση: Re: ΝΕΟ SOFTWARE ΓΙΑ HUMAX HDCI 2000 ta.so said: Χρηστο για να σβησειs καναλι απο τα αγαπημενα πρεπει να εισαι στο καναλι και να παs στην γενικη λιστα... αλλιωs κολλαει... Click to expand... Ναί τό ξέρω..είναι καί τό μοναδικό ψεγάδι πού βρήκα στό καινούργιο software. Αλλά μπορείς νά τό κάνεις από τήν επεξεργασία "αγαπημένων" στό κεντρικό μενού.:grandpa:
Απάντηση: Re: ΝΕΟ SOFTWARE ΓΙΑ HUMAX HDCI 2000 ta.so said: Χρηστο για να σβησειs καναλι απο τα αγαπημενα πρεπει να εισαι στο καναλι και να παs στην γενικη λιστα... αλλιωs κολλαει... Click to expand... Ναί τό ξέρω..είναι καί τό μοναδικό ψεγάδι πού βρήκα στό καινούργιο software. Αλλά μπορείς νά τό κάνεις από τήν επεξεργασία "αγαπημένων" στό κεντρικό μενού.:grandpa: