Νέο σύστημα επιλεκτικής διανομής προϊόντων της Pioneer!!!

18 June 2006
7,544
Φίλοι μου από την εταιρεία INTERSYS έλαβα-σήμερα-το ακόλουθο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την αλλαγή του συστήματος διανομής των προϊόντων της εταιρείας στην ελληνική αγορά, ακολουθώντας το σύστημα επιλεκτικής διανομής που οργάνωσε η Pioneer σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακολουθεί σχετικό Δελτίο Τύπου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους μεταπωλητές ανά προϊόν Pioneer, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.intersys.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Intersys A.E. στα τηλέφωνα: 210 9554342, 210 9554262.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15749

Ε ρε κλάμα που έχει να πέσειιιιιιιιιιιιιιιιι

μου φαίνεται οι τιμές θα πάνε κατά διαόλου με αυτήν την κίνηση.

ή μήπως κάνω λάθος?

Νομίζω ότι η πολιτική αυτή θα είναι για μια ομάδα προιόντων και όχι για όλα τα είδη της.
Μου θυμίζει κάτι ανάλογο που έχει κάνει η Τηλεοπτική με την ακριβή σειρα της

Re: Απάντηση: Νέο σύστημα επιλεκτικής διανομής προϊόντων της Pioneer!!!

Ε ρε κλάμα που έχει να πέσειιιιιιιιιιιιιιιιι

μου φαίνεται οι τιμές θα πάνε κατά διαόλου με αυτήν την κίνηση.

ή μήπως κάνω λάθος?

Κλάμα; Γιατί;
Πιστεύω ότι η μόνη διαφορά θα είναι ότι θα πρέπει να πηγαίνεις σε συγκεκριμένο κατάστημα για να αγοράσεις ένα προϊόν. Η τιμή για να είναι ανταγωνιστική θα είναι η τιμή της αγοράς ούτος ή άλλος. Απλά θα λείπουν τα παζάρια...
Το θέμα είναι κατά πόσο η Intersys είναι καλή σαν αντιπροσωπεία και όχι ποιός πουλάει τα μηχανήματά της. :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο σύστημα επιλεκτικής διανομής προϊόντων της Pioneer!!!

Κλάμα; Γιατί;
Πιστεύω ότι η μόνη διαφορά θα είναι ότι θα πρέπει να πηγαίνεις σε συγκεκριμένο κατάστημα για να αγοράσεις ένα προϊόν. Η τιμή για να είναι ανταγωνιστική θα είναι η τιμή της αγοράς ούτος ή άλλος. Απλά θα λείπουν τα παζάρια...
Το θέμα είναι κατά πόσο η Intersys είναι καλή σαν αντιπροσωπεία και όχι ποιός πουλάει τα μηχανήματά της. :)

Μακάρι να έχεις δίκαιο....

εχθες πηγα σε ενα απο τα μαγαζια που ειναι στην λιστα των αντιπροσωπων της pioneer και ρωτησα εναν υπαλληλο αν αυτο που ανακοινωσε η intersys θα ανεβασει την τιμη των προιοντων και με καποια διστακτικοτητα απαντησε .."λιγο μπορει να ανεβουν"!